- 11 Şubat 2017
- 344
- 417
- 44
Biz 29 ağustos dogumluyuz. Iki ay öncesi 9200 kilo 72 boyu şimdi 9kilo 77 boy anliyacagin almak yerine vermisiz. Babası kizim zayıf bakamiyonmu der etraf kilolu obez olacak der. Insanın sinirini bozmaktan başka birşey yapmıyorlar. Ben hiç takmiyorum söylenenleri. Anne ile bebek arasında özel bir dil var başkası anlayamaz. Bizim kiz aciktigi zaman bacagima yapışıp ham diye bağırıyor, susadigi zaman gu gu diye sesleniyor. Tabi bunu bir ben anlıyorum. O çok bilenler saf saf bakıyor. Seninki gayet iyi takma kafana. Hiç kimse bebeğinin sağlığını senden iyi bilemez.Kızlar merhaba nasılsınız? Biz 3ağustos doğumluyuz bugün sağlık ocağına gittim oğluşum 7.980gr 72cm kilosu az değil miçok şükür sağlığı yerinde ama zayıf sanki üzülüyorum.
Ilk defa duydum. Şimdi netten b akicam neymiş diye.denedikten sonra paylaş bizle merak ettim.kızlar şimdi ben ruşeym aldım ama hangi tariflerde kullnabilirim yada önereceğiniz site varmı çok faydali diyorlar hiç yediren oldumu
kızlar şimdi ben ruşeym aldım ama hangi tariflerde kullnabilirim yada önereceğiniz site varmı çok faydali diyorlar hiç yediren oldumu
tamam kuzum paylaşırım çok faydalıymış araştır sende bakalımIlk defa duydum. Şimdi netten b akicam neymiş diye.denedikten sonra paylaş bizle merak ettim.
Aynen öyle doğru canım benim Allahtan eşim demiyor bişey o şişmanlatma az yedir diyor hattaBiz 29 ağustos dogumluyuz. Iki ay öncesi 9200 kilo 72 boyu şimdi 9kilo 77 boy anliyacagin almak yerine vermisiz. Babası kizim zayıf bakamiyonmu der etraf kilolu obez olacak der. Insanın sinirini bozmaktan başka birşey yapmıyorlar. Ben hiç takmiyorum söylenenleri. Anne ile bebek arasında özel bir dil var başkası anlayamaz. Bizim kiz aciktigi zaman bacagima yapışıp ham diye bağırıyor, susadigi zaman gu gu diye sesleniyor. Tabi bunu bir ben anlıyorum. O çok bilenler saf saf bakıyor. Seninki gayet iyi takma kafana. Hiç kimse bebeğinin sağlığını senden iyi bilemez.
Çok çok çok hoşbuldum :)hoşgeldin tekrar
Çok çok çok hoşbuldum :)[/QUOTE
hg canım
instagramda kumsalbalinmenuleri diye sayfa var o cok kullaniyorkızlar şimdi ben ruşeym aldım ama hangi tariflerde kullnabilirim yada önereceğiniz site varmı çok faydali diyorlar hiç yediren oldumu
Tarifini verir misin?Nasılsın kuzum ,bebik nasıl?:)Balık çorbası onay aldı kızlar. Hiç ummuyordum ama şükür sevdi.
Ben 40 yaşındayım canım.yaptırmadım amniosentez..Merhabalar ,amniyosentez için araştırma yaparken paylaşımınızı gördüm.37 yaşımdayım, genişletilmiş panaroma ve ayrıntılı ultrasonlarım normal çıkıyor. Perinatolog amniyosenteze gerek yok dedi.Siz bebeğinize kavuştunuz ,nasıl herşey yolunda mı?Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Tarhana seviyor bebeklerin çoğu.balkabağı mucize bir şifa olduğundan günaşırı yediriyorum ben de :)Benim kız da tarhanaya bayılıyor:) şu sıralar yemiyor gerçi ama dişten galiba.
Ben 2 aydır koyuyorum çorbasına ilik suyu, gerçekten çok faydalıymış. Kuzu kıyması daha mı iyiymiş biz dana kullanıyoruz ama kuzu mu aldırsam artık
Bizim oglan gecen ay 68 cm.8.300 gr.dı canım.Kızlar merhaba nasılsınız? Biz 3ağustos doğumluyuz bugün sağlık ocağına gittim oğluşum 7.980gr 72cm kilosu az değil miçok şükür sağlığı yerinde ama zayıf sanki üzülüyorum.
Biz iyiyiz tatlım sen nasılsın? Nerelerdesin daha sık gir yahu.. İsmini görünce hey gidi dedim. Nasıl da hep beraber hamilelik geçirdik o zamanlar benden daha aktiftin. Özlettin valla.Tarifini verir misin?Nasılsın kuzum ,bebik nasıl?:)
Ce eee.Bebeğinizle neler oynuyorsunuz?
Ayy tamamen aklımdan çıkmış. Diğer odada da kocaman bir kabak duruyor halbuki. Ben de bugün yapayım kızıma iyi aklımıza getirdin teyZesi:))Tarhana seviyor bebeklerin çoğu.balkabağı mucize bir şifa olduğundan günaşırı yediriyorum ben de :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Ben de yaptırmama kararı aldım.Ben 40 yaşındayım canım.yaptırmadım amniosentez..