2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Biz 29 ağustos dogumluyuz. Iki ay öncesi 9200 kilo 72 boyu şimdi 9kilo 77 boy anliyacagin almak yerine vermisiz. Babası kizim zayıf bakamiyonmu der etraf kilolu obez olacak der. Insanın sinirini bozmaktan başka birşey yapmıyorlar. Ben hiç takmiyorum söylenenleri. Anne ile bebek arasında özel bir dil var başkası anlayamaz. Bizim kiz aciktigi zaman bacagima yapışıp ham diye bağırıyor, susadigi zaman gu gu diye sesleniyor. Tabi bunu bir ben anlıyorum. O çok bilenler saf saf bakıyor. Seninki gayet iyi takma kafana. Hiç kimse bebeğinin sağlığını senden iyi bilemez.

çok yölü çorbalara omlete keklere yoğurda gurme bebekten tariflere bakıyorum bende hoşuma gidenlerin fotosunu aldım deniycem bakalım çağdaş marlkette var ankarada coğu markette bulamamıştım aklında olsun seninde hafta sonu organik ürünler zatan bir dükkana gittim ruşeym varmı dedim one dediler bana:)) çok güldüm

Aynen öyle doğru canım benim Allahtan eşim demiyor bişey o şişmanlatma az yedir diyor hatta bundan soran zayıf diyenlere de cevabını vericem susa susa şiştim yani

Kızlar nasılsınız,yeğenler nasıl?
unutulmadım inşallah:)
Büyümesini izlemek nasıl da mucize geliyor,ne yapsa olay oluyor:)Oturmadan ayağa dikiliyor bizimki,sevmedi oturmayı.ve biz hala 24 saat yapışık ikiziz,kimsede babasında dahi durmuyor.haziran sonu ucretsiz izin bitiyor,bırakacak kimse yok,bir kreş buldum gezdim ııhhhh bırakamam.üç saat yol,10 saat mesai imkansız durmaz o diyor babası.
Iştahları nasıl sizin bebelerin,neler yediriyorsunuz,hangi aralıklarla?
Durup durup ateşlendikleri oluyor mu?
Benim oğlanın disi cıkmadı henuz.4 ağustos doğumlu.sizin cıktı mı?
Hep huysuz,hep huzursuz ,devamlı kucak,oyun,odadan cıktigim an arkamdan ağlamaya baslıyor var mı böyle olan?:)

Ben 40 yaşındayım canım.yaptırmadım amniosentez..

Tarhana seviyor bebeklerin çoğu.balkabağı mucize bir şifa olduğundan günaşırı yediriyorum ben de :)

Tarifini verir misin?Nasılsın kuzum ,bebik nasıl?:)
Biz iyiyiz tatlım sen nasılsın? Nerelerdesin daha sık gir yahu.. İsmini görünce hey gidi dedim. Nasıl da hep beraber hamilelik geçirdik o zamanlar benden daha aktiftin. Özlettin valla.
Vereyim canım. Küçük bir patatesin yarısı, yarım havuç, yarım soğan, 1 diş sarımsak, 1 adet balık. Çok lezzetli oldu. Pişince de blenderdan hafif pütürlü olacak şekilde ezdim.
Benim kızımın iki dişi var teyzesi. Ve dibinden ayrılamıyorum. Hemen yaygara. O oyun oynasın ben başka bir şey yapayım da yok izin vermiyor cadı. Beraber yapacağız. Şu son günlerde daha da düştü üzerime. Babasına daha çok ilgilen de sana da alışsın diyorum. Bizden böyle. Yiğit nasıl?

Tarhana seviyor bebeklerin çoğu.balkabağı mucize bir şifa olduğundan günaşırı yediriyorum ben de :)
Ayy tamamen aklımdan çıkmış. Diğer odada da kocaman bir kabak duruyor halbuki. Ben de bugün yapayım kızıma iyi aklımıza getirdin teyZesi:))

Dün gece aklıma geldin desem inanır mısın, hani ben sizi karıştırıyordum ya biriyle, acaba onun mu büyük çocukları vardı yoksa senin mi dedim, sonra kıskandım ne güzel bakıyodur ablası kuzuya diye ama hiç te öyle değilmiş boluna kıskanmışım

Bizim de daha diş yok ama beredeyse 1.5 aydır huzursuzluğu var, bu gece de ateşlendi belki 15 defa uyurken ağladı ne zoru var bir anlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…