- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 35
Ooooooo çok iyi canım ya,valla bravo sana. Daha da gitsin kilolar. Alp napsın,çılgın türk yerinde durmuyor,dur durak bilmiyor. Tay tay zamanındayız,2 hafta içinde bağımsız yürür gibime geliyor. Bliyorsun 6. aydan beri koltuk kenarlarında sıralıyordu. Alp çok aceleci çıktı. Anne karnında da çok aşırı hareketliydi,daha tohumken neyse o vallaideğişmedi. Bizim 4 dişimiz var.5,5 ayıkken ilk dişi çıktı,bir hafta sonrasına 2. cisi geldi. 7. ayı bitirir bitirmez üstü 2 dişte geldi. Çok huzursuzluk yaşamadık çok şükür. Bizi vuran alerjisi aslında.iyiyim kuzum 13 kilo verdim 75 kilouya düştük hamile kaldıgım kilodayım bu hafta pek yapmadım kaçamak dolu:)
10 kilo daha kaldı canım yapınca oluyor burcum apl nasıl bakalım
Canım alerji doktorumuz mutlaka yaptırın demişti. Hemde burada yaptırın demişti. Bende geçen azra'nın doktoruna götürdüm aylık kontrole gittik. Epeydir gitmiyorduk. Ona sordum. Sağlık bakanlığı o aşıyı kaldırdı,zaten yumurta alerjisi de var. Yaptırma dedi. Benimde gönlüm razı değildi zaten. 12.ayda var aynı aşı o zaman yaptırılır. Zaten ben süt alerjisi olupta yumurta olmayan duymadım canım. İnşallah o da geçer. İlk başta hiç iyi değildim ama artık alıştım. Normal geliyo artık sütsüz,yumurtasız beslenmek.yapraq ) 9. ay aşısını yaptırma tatlım,yumurta alerjisi olanlara önerilmiyor. Bizdede yumurta alerjiside çıktı bu arada.
Kızlar 9. Ay asısı kaldırıldıCanım alerji doktorumuz mutlaka yaptırın demişti. Hemde burada yaptırın demişti. Bende geçen azra'nın doktoruna götürdüm aylık kontrole gittik. Epeydir gitmiyorduk. Ona sordum. Sağlık bakanlığı o aşıyı kaldırdı,zaten yumurta alerjisi de var. Yaptırma dedi. Benimde gönlüm razı değildi zaten. 12.ayda var aynı aşı o zaman yaptırılır. Zaten ben süt alerjisi olupta yumurta olmayan duymadım canım. İnşallah o da geçer. İlk başta hiç iyi değildim ama artık alıştım. Normal geliyo artık sütsüz,yumurtasız beslenmek.
Kızlar 9. Ay asısı kaldırıldı
Onu bilmiyorum canım bendeÇok sevindim buna işte, bir yaşında tek doz olarak mı olacak acaba
Cok şükür tatlım siz nasılsınızz ne var ne yook :)Masallah buralar hareketlenmis :) hoşgeldiniz kızlarnymeria-burcu goqce tugbayhan yazdiklarinizi okudum masallah bebisler iyi siz iyisiniz :) ozletneyin kendinizi gelin ara ara.
Isırıyor tabiii ama ona da alıştımm :)))Ayy ben de korkuyorum dişleri çıkınca biyere vurup kırmasından. Allah esirgesin hepsini. Ne tatlı olmuştur şimdi tavşan gibi:))
Isırıyor mu peki, bizimkinin daha sişi yook ama damağıyla bir sıkıştırıyyor kucağımdan atasım geliyor aşağı
annem şükür iyi canım kontrolümüz vardı kanser değiliz ve hastaneyle işimiz bitti aldırdık kurtulduk valla yazık nası korkuyordu canım benim şimdi iyiki olmuşuz diyorErken de uyumuyormuş ki yykusunu alıp uyanıyor diyesin. Bence özlemekten değil, yeni başlamadın ki sen işe. Diş ya da başka bir sıkıntısı olabilir. Büyüdükçe değişiyor huyları. Sevda gece uyanmazdı hiç emmeye bile zorlardım uyanmazdı ama 6. Aydan beri gecede en az 3 kere uyanıyor uzun uzun emmek istiyor bide. Büyüdükçe akıllanırlar gece uykusunu kesintisiz uyurlar inşallah.
Götürwceğim canım başka doktora da ultrasonla bakıyorlarmış heralde öyle baktıracağım birde. Ç
Anneciğin nasıl oldu merak ettim onu
inci gibi olsun kuzumun dişleri alerji sıkıntılı yaa inşallah oda geçer canım benimOoooooo çok iyi canım ya,valla bravo sana. Daha da gitsin kilolar. Alp napsın,çılgın türk yerinde durmuyor,dur durak bilmiyor. Tay tay zamanındayız,2 hafta içinde bağımsız yürür gibime geliyor. Bliyorsun 6. aydan beri koltuk kenarlarında sıralıyordu. Alp çok aceleci çıktı. Anne karnında da çok aşırı hareketliydi,daha tohumken neyse o vallaideğişmedi. Bizim 4 dişimiz var.5,5 ayıkken ilk dişi çıktı,bir hafta sonrasına 2. cisi geldi. 7. ayı bitirir bitirmez üstü 2 dişte geldi. Çok huzursuzluk yaşamadık çok şükür. Bizi vuran alerjisi aslında.
Bende öyle,hatta süt ürünleri için test yaptrdık,onda aktif görünmedi,ama çocuk süt ürünleri yediğinde yine kabarıyor,çok enteresan,özel mamaya devam ediyoruz. Ek gıdada iyi gidiyor,daha çok bizim yediklerimizden yemek istiyor.Canım alerji doktorumuz mutlaka yaptırın demişti. Hemde burada yaptırın demişti. Bende geçen azra'nın doktoruna götürdüm aylık kontrole gittik. Epeydir gitmiyorduk. Ona sordum. Sağlık bakanlığı o aşıyı kaldırdı,zaten yumurta alerjisi de var. Yaptırma dedi. Benimde gönlüm razı değildi zaten. 12.ayda var aynı aşı o zaman yaptırılır. Zaten ben süt alerjisi olupta yumurta olmayan duymadım canım. İnşallah o da geçer. İlk başta hiç iyi değildim ama artık alıştım. Normal geliyo artık sütsüz,yumurtasız beslenmek.
Gelirim gelirim,ev iş çocuk koca derken çok zaman bulamıyorum gerçekten,ama dertleşmekte lazım güzel oluyor.Masallah buralar hareketlenmis :) hoşgeldiniz kızlarnymeria-burcu goqce tugbayhan yazdiklarinizi okudum masallah bebisler iyi siz iyisiniz :) ozletneyin kendinizi gelin ara ara.
Hareketlenmiş buralar.
Kızlar benim oğlum sokakta gel gel yapanlara bile atlar, dün eşimin tarafında bi organizasyon vardı herkese ağladı.
Çoğu da ilk kez görüyordu.
Meymenetsiz demişlerdir arkasından herhalde :)
annem şükür iyi canım kontrolümüz vardı kanser değiliz ve hastaneyle işimiz bitti aldırdık kurtulduk valla yazık nası korkuyordu canım benim şimdi iyiki olmuşuz diyor
Saol tatlım benim.inci gibi olsun kuzumun dişleri alerji sıkıntılı yaa inşallah oda geçer canım benim
Oh derin bir nefes almışsınızdır:) geçmiş olsun anneciğine de. Sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin Allahannem şükür iyi canım kontrolümüz vardı kanser değiliz ve hastaneyle işimiz bitti aldırdık kurtulduk valla yazık nası korkuyordu canım benim şimdi iyiki olmuşuz diyor
aman ne güzel etmiş sevdirmemiş kendini yoksa opecekelr canım :) ayy biz kp vefat etti konyaya gittikde anam onine gelen aa özgürün kızı diyen kucana aldı deli oldum mızırdadı agladı hemen veriler geri ama bazıakrı optü sinir oldum artı kdedim yaa ben takıntılı bir anenyim habire yüzünü yıkadım opmesek yii olur dedim valla kesin arkamdan laf etmişelerdir:)))Hareketlenmiş buralar.
Kızlar benim oğlum sokakta gel gel yapanlara bile atlar, dün eşimin tarafında bi organizasyon vardı herkese ağladı.
amin tatlım hemde nası nefes almak valla korkuyorduya burda anlatıyordum ameliayt olmak istemiyordu ohh diyoruz artıkOh derin bir nefes almışsınızdır:) geçmiş olsun anneciğine de. Sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin Allah
Hosbulduk cok sukur canim. Sende iyisin bebiste iyi sikinti yok heraldeMasallah buralar hareketlenmis :) hoşgeldiniz kızlarnymeria-burcu goqce tugbayhan yazdiklarinizi okudum masallah bebisler iyi siz iyisiniz :) ozletneyin kendinizi gelin ara ara.
Benimkide o tip bi bebe. Ama gecen kp evinde aglamis ben yoktum esim goturmustu iclene iclene. Dedim aferim oglum aglayacagin yerleri iyi biliyorsunHareketlenmiş buralar.