2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Brokoli kofteside bir alternatif .salatayi kendisi kemiriyo yarisini yiyodur .yogurt veryrm ama sznkler kac kask yiyor .bgun usenmedm saydim .bzmki on onbes kndi kasgndan snra agzni kilitliyo .intrnntten bakinca az yiyor gornuyor

Ben tarhana veriyorum bayılıyor,kendimizin yediği şeylerden azar azar veriyorum artık,dün akşam enginar bile yedi. muz yoğurt elm havu. brokoli,patates kereviz,ıspanak.Ana yiyeceklerimiz. Birde kemik iliği aldım,kaynatacağım,bulyon gibi yapıp buzluğa atacağım,çorbaarına koyup yedireceğim. Genede çorbalarınada kuzu kıyması atıyorum.

Benim kız da tarhanaya bayılıyor:) şu sıralar yemiyor gerçi ama dişten galiba.

Ben 2 aydır koyuyorum çorbasına ilik suyu, gerçekten çok faydalıymış. Kuzu kıyması daha mı iyiymiş biz dana kullanıyoruz ama kuzu mu aldırsam artık

Masallah masallah kacaklar dönmüş:) hosgeldiniz kizlar senlenmis buralar. nymeria-burcu @goqce G gamzelim080 tugbayhan
Senlenir tabisi.. bende deli gibi değişik kahvalti tarifleri arıyorum :)

Ben hic çorba vermiyorum Y yapayalniz1 cunku mehmet ali corbadan nefret ediyor. Bazen cok nadir yiyor.
Zaten sanirim sizler baya 3 ana ogun 2 ara ogun filan veriyorsunuz heralde. Ben sadece 2 ana ogun veriyorum kahvalti ve akşam yemegi.. duruma gore sadece 1 ara ogun de veriyorum bazen. Bizimki sivi bisi sevmiyor pek. Yogurt ve corba agzina surmez kolay kolay. İlk zamandan beri pütürlü cigneyebilecegi seylerden verdim ondan sanirim. Suanda evde yaptigim yemekleri ona uyarliyorum kofte patates tavuk yedigimiz ne varsa filan bizle beraber yiyor.

Su tarhanayi bi ben yediremedim aklima gelipte

Su tarhanayi bi ben yediremedim aklima gelipte
Yap canım sever inşallah :) ben dibine önce kıyma kavuruyordum zeytinyağında ama zeytinyağının yanması sakıncalıymış kıymayı iyice haşlayıp didiyorum içine çeyrek domates rendeliyorum bir iki diş sarımsak biraz da nane oh mis:) tuz atıp biz yiyoruz tussuzundan sevdoşa:)

bende kuzu alıyoyum canım daha yumusak kuzu dana hoşlaşmadım ben ilik suyu koymuyorum aslında bende yapsam olur
işe başladık bazı şeler yarım kalıyor ama yemekleriiz corba hariç kıymalı hergun en aızndan et yioyr bu hafta balığa baslıcam bakalım kısmet olursa

İnşallah sever balığı kuzu. Ben de kuzu alayım bundan sonra belki sevda da daha çok sever. Et aldığın kadaptan rica et ilikli kemik ayırsın sana onları da bölsün ki sen rahat et. Düdüklüde 2 saat kaynat anca çıkıyor ilikleri. Sonra sıcakken her ithimale karşı süzgeçten geçir. Dolabında yer varsa karton bardaklara yoksa da buz poşetlerine koy donsun her çorbasına yemeğine at iki tane.

kıxçen için çalışıyorsun annesi hiç öyle düşünüp üzme kendini:)

kzı karton bardakta agzı açıkmı koyuyrosun dondurucuya

Merhabalar ,amniyosentez için araştırma yaparken paylaşımınızı gördüm.37 yaşımdayım, genişletilmiş panaroma ve ayrıntılı ultrasonlarım normal çıkıyor. Perinatolog amniyosenteze gerek yok dedi.Siz bebeğinize kavuştunuz ,nasıl herşey yolunda mı?Cevap yazarsanız çok sevinirim.

Merhaba, hayirli olsun bebisiniz. Saglikli, huzurlu bir hamilelik sureci olur, bebisinizi sorunsuz kucaginiza alirsiniz umarim.
Ben de 37 yasimdaydim hamileyken ve ilk gebeligimdi, perinatologunuza guveniyorsaniz ve aileniz de genetik hastalik oykusu yoksa amniyosenteze hic gerek yok.
Ben iki kez Atil Yuksel tarafindan detayli ultrasonla muayene edildim, kendisi amniyosenteze gerek duymamisti. Yasinizdan dolayi endise etmeyin, ben cok guzel bir hamilelik sureci ve dogum gecirdim. Umarim sizin de oyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…