2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hoşgeldinnnn:) nasılsın tubiş sen de yoktun ne zamandır. Mehmet Ali nasıl kocaman olmuştur çirkin prens:)

Aşağı eğlence nasıl, canlanmıştır şimdi oralar. Özlemedim değil hani:)
İyiyim tugbacim bende delikanlıyla ugras dur nefes aldırmıyor canı sagolasica :))

Havalar adam akilli duzgun gitmiyor ki. Ama fena degil yani canli canli bebeler gunesi gördü mu sokaklara civil cıvıl.

Sen nasilsin Sevda kuzusu nasil ? Yav koca kiz olmus agzi burnu yenilesice masallah

Sanırım çok fena ortamı yadırgıyor :/ Allah kolaylık versin tatlımm

Allah iyi etsin paşayı:) sevda büyüyor çok şükür sağlığı sıhhati yerinde

Ben de başka işe bakamıyorum pek, en çok da kendimi ihmal ediyorum kuzuyyla ikgiltenteceğim diye, napalım analık zor zanaat:))

Hacıbabadan tuzsuz çekirdek alıp çitle yerime :)

9 ay aşısı iptal oldu ya tatlım ankarada mısın nereibdesin ???

Arı mamanın pirinç unlu sütlü mamasını yaptım bu akşam mesela. Suyla pişirdim içine az muz koydum yedirdim çok yemedi gerçi bir yemek kaşığı kadar anca yedi zilli )

Dokunmuyor çok şükür,
haa bende ülkerin hazir sakizli muhallebisi falan sandim

olsada yesek kiz
Muhallebi seviyosan incirli muhallebili tatlıyı denemelisin. Nefis bişey. Biraz uğraştırıcı ama herkes beğeniyor:) daha bu akşam bir arkadaşa vermiştim tarifini c v yapayım hemen:)

Keki için üç yumurtayla bir su bardağı şekeri 5 dk mikserle çırpıyorsun. Sonra içine bir çay bardağı süt bir tatlı kaşığı tarcın bir su bardağı un bir pk kabartma tozu bir paket vanilya. Yağlanmış büyük boy borcama döküyorsun. (6-8 tane kuru inciri küp küp kes 10 tane cevizi de irice doğrayıp kek hamurun üzerine rastgele serpiştir)

Muhallebisi için dört su bardağı süt 5-6 yemek kaşığı şeker üç yemek kaşığı un iki yemek kaşığı nişastayı koyulaşana kadar ocakta pişir. Altını kapatmadan önce bir yemek kaşığı tereyağını koy erit. Altını kapat bir paket kremşantiyi koy iyice karıştır bir köşede beklesin.

Pişen kek hamurunu 10 dk balkona koy soğusun.
bir buçuk su bardağı şekerli ılık nescafe yap Nescafeni kendi içeceğin gibi hazırla. Kekin üzerine dök.

Hazırladığın muhallebiyi mikserle 2 dk çırp kekin üzerine dök.

En üstüne de 2 yemek kalığı kakao azcık tarçın yarım paket hindistancevizini karıştırıp dök.

Akşamdan yapıp ertesi gün yersen daha güzel oluyor iyice soğuması lazım ben balkona koyuyorum :))

ne bilim genetik galiba canim
Hoşgeldinn:) iyiyiz iyi çok şükür, sen nasılsın enesin anası:) küçük prens nasıl:)
sarı danam iyi teyzesi şükür alttan 2 tane dişi var işte emeklemiyor parke de geri geri gidiyo sadece ağzını vurduğu için koymuyorum bugünde tutunarak ayakta duruyo ilk defaa :)) sevda kuzusu nasıl sırma saçlı :))

Maşallah paşaya hızlı çıktı sevdada daha yok öyle şeyler, tembel sevda

Büyüyor işte yavaş yavaş sağlığı da yerinde çok şükür Allah esirgesin hepimizin yavrusunu. Dişleri de çıkarmışınız inci gibi diZilsinler inşallah, ağzını vurunca birşey oldu mı dudaklara falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…