2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Olur bacim :)
Kendine bakmak mi o imkansiz gercekten. İyice ayaklandilar artik basa cikilmiyor hergun bir kaza :)

Nbr tatlım sevda kuzusu Nasıl muhallebi herkes öneriyor ama denemedim hiç

Canım hemen elimi altına koyuyorum bişey olur die korkuorum zar zor cıkardı dişlerini bi de kırmasın die çok yere de koymuyorum zaten enesde cok yerde durma heveslisi değil :)) ama erken erken öprenmeselerde olur bu halleri güzel ayaklanınca yandık mali tuğbayı tugbayhan hiç oturtmuyor valla :)

Tuketti cocuk beni valla :) MinikPiranha

Ayy ben de korkuyorum dişleri çıkınca biyere vurup kırmasından. Allah esirgesin hepsini. Ne tatlı olmuştur şimdi tavşan gibi:))

Isırıyor mu peki, bizimkinin daha sişi yook ama damağıyla bir sıkıştırıyyor kucağımdan atasım geliyor aşağı

Kilolar gidiyor yavastan yani dogumdan sonra toplamda 20-22 kilo vermis oldum :)
Ayaklandi cok şükür masallah. Baya hareketli durdurabilene aşk olsun. Kesinlikle oturmaz kesinlikle kucakta durmaz devamli gezinecek tirmanicak vs vs. :)

Sevda anası gibi erkenci. 5 de uyanıyor. Burada da maşallah hava o kadar erken ayrınlanıyor ki, sabah oldu sanıyor kuzu:) k
kuzum valla elif ecede sabah 4 te uyanıyor işe gelmek zulüm oluyor dişmi ek gıdamı anlamadım bende sevda kuzusu maşalalh kocaman olmuş kız bu arada gamzesi vardı götürücektin mr cekilecek yazmıştın naptınız bakaalım

Bu dış beyazladi kızardı şişti iki gün oldu böyle olalı kac gune patlar acep geceleri ağlayarak uyanıyor bazen sustumasi uzun zaman alıyor gündüz zaten çok huysuz.

günaydın buralar canlanmaya başlamış bebekler büyüdü ek gıda iş derken cok giremiyoruz kızlar herkes iyi olsun onemli olan oo dişleri çıkan arkadaşlar inci gibi olsun dişleriniz bizde daha yok diş:)
Sen nasılsın tatlım,ne var ne yok. Bende çoj uğrayamaadım ne zamandır,gördüğümü yazıyorum.

zayıflama işleri nasıl gidiyor.

Ben biliyorsun 4 aydır katı diyetteyim,ama 5 kilo anca gitti,şuan eski kıyafetlerime girebiliyorum,ama çok zor oldu,devam da ediyorum abakalım nereye kadar gidecek.

Kilolar gidiyor yavastan yani dogumdan sonra toplamda 20-22 kilo vermis oldum :)
Ayaklandi cok şükür masallah. Baya hareketli durdurabilene aşk olsun. Kesinlikle oturmaz kesinlikle kucakta durmaz devamli gezinecek tirmanicak vs vs. :)
Maşallah iyi vermişsin çok kilon yoktu zaten incecik kalmışsındır:) kalmadıysan da o yumurcak yakında ipne ipliğe döndürür zaten seni :)) so radan geldi herkesin önüne geçti Mehmet Ali:) daha duymamıştım ben ayaklanan maşallah ona:)

Başka bir doktora daha götürdük ışıkla baktı kapalıya benziyor mr gerek yok dedi ama ben yine de başka bir doktora daha götürme taraftarıyım. İlk gittiğimiz hastane araştırma hastanesi olduğundan hemen mr demiş sanırım.

Oyy 4 te çok erkenmiş akşam kaçta yatıyor. Allah sabır versin bi patlatsalar şu dişleri onlar da rahatlayacak biz de

iyiyim kuzum 13 kilo verdim 75 kilouya düştük hamile kaldıgım kilodayım bu hafta pek yapmadım kaçamak dolu:)
10 kilo daha kaldı canım yapınca oluyor burcum apl nasıl bakalım

11 de uyuyor tuba ama son 4 gündür böyle buda benim dengemi bozdu ,işyerinde salak gibiyim birde proje çiziyoruda artık yalan yanlış uykulu oluyorum artık nedednini çözmeye çalışıyorum acaba bırakıyoruzya özlüyorda kapris nazlanıp benle vakit geçirmekmi istiyor diye düşünüyorum akşam ablamdan alınca uyku saati aslında ama uyumuyor benlke oynasa gülse asçını cekse besiğini bile görünce gülüyor

ayy dr yazmamışım araştırma hastaneleri maalesef kobay gibi ediyorlar canım doğru karaqr veröişssin götür başka dr hatat bir kaç dr git derim

Erken de uyumuyormuş ki yykusunu alıp uyanıyor diyesin. Bence özlemekten değil, yeni başlamadın ki sen işe. Diş ya da başka bir sıkıntısı olabilir. Büyüdükçe değişiyor huyları. Sevda gece uyanmazdı hiç emmeye bile zorlardım uyanmazdı ama 6. Aydan beri gecede en az 3 kere uyanıyor uzun uzun emmek istiyor bide. Büyüdükçe akıllanırlar gece uykusunu kesintisiz uyurlar inşallah.

Götürwceğim canım başka doktora da ultrasonla bakıyorlarmış heralde öyle baktıracağım birde. Ç

Anneciğin nasıl oldu merak ettim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…