- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Amaaan...Kahkaha attim resmen. Bu erkeklerin hepsi aynimi olur. Bi tanede bende var ayni model.
Altta dosya yukle yaziyor ordan atiyorsunFotoğraf yollayacam ama bilmiyorum nasıl yollayacagimi yeniyim daha tam çözemedim(
:) canım cevaplaya basıyorsun mesaj yazarken altta dosya yükle seçeneği çıkıyor. Hangi fotonu yükleyeceksen önce telefonunda birazcık kırp sonra dosya yükleden buraya kolayca yükleyebilirsinFotoğraf yollayacam ama bilmiyorum nasıl yollayacagimi yeniyim daha tam çözemedim(
Ayy maşallah nasıl güzel beyaz ten siyah saç:) Allah sizlere bağışlasın uZun güzel ömrü olsun iniallah prensesin:)Eki Görüntüle 1982109 benim kızım da bu :)
Amin allah razı olsun sizinkinide inşallah :)Ayy maşallah nasıl güzel beyaz ten siyah saç:) Allah sizlere bağışlasın uZun güzel ömrü olsun iniallah prensesin:)
Surekli huylari degisiyor, guya cocuklar rutini sever, nerdeeeeeBenim kızım emerken ayağa kalkıp sallanıyorum anca öyle uyuyor.
Ayakta sallayıp uyutmak istiyorum ama inat ediyo uyumuyo
Masallah kuzuya:)
Bizde yemek konusunda iyi degiliz, duzelecek insallahMaşallah allah bağışlasın aynı şeyleri yaşıyoruz bizde yemek yemek tam bir işkence yemiyor üstünü başını beni halılar hepimiz yemek içinde kalıyoruz kızım bişey yemek istemiyor eliyle itiyor :-((
Masallah, kemik verirken tedirgin olmuyor musun canimEki Görüntüle 1982044 buda benim kizim kemik kemirirken hatirladiniz mi:)
Bencede benziyo:)Evet bence benziyor:)
Saçının rengini mi değiştirdin sen:)
Canim citcit kullanirsin dugunde, kuafor halleder, uzulmeİyi de yapmışsın ellerine sağlık güzel olmuş:)
Ben de saçlarımı kısa kestirdim geçtiğimiz hafta. Hiç hoşuma gitmedi hiç te kısa saç kullanmamıştım ramazan bayramından sonra da arkadaşımın düğünü var napıcam bilmiyorum
Masallah, Rabbim korusunEki Görüntüle 1982109 benim kızım da bu :)
Ben 5 aydan sonra oldumKızlar aranızda doğumdan sonra regli olanlar ne kadar süre sonra oldunuz.vr olduktan sonra düzenli her ay oldunuzmu.ben 18 ağustos doğum yaptım ocak ayında ilk regli oldum.bir kez oldum.
Sorma o gözyaşı beni de mahvediyor. Ama benim kız anneme gidiyor,babasına gidiyor,peşimden ağlamıyor gece uyku esnasında özellikle yeni daldığında ağlıyor. Dua okuyorum hemen korkuyo mu diye ama bilemiyorum son zamanlarda oluyo dişte ağrı yapıp ağlamasına neden olabilir diyorum bilemiyorum.Benimkide öyle ağlıyor. Ama dis yok piyasada. Daha çok ben odadan çıkınca basliyor aglamaya. Butun apartman çınlıyor. Sanirim aglayarak işini hallediyor. Babada durmuyor. Yapışık ikiz gibi olduk iyice. On dakikada yapilacak yemek saatler sürüyor. Bi damla göz yaşı akiyor. Içim sızlıyor.
Kızma ama bende güldüm. Yaşananları da okudum görmemiştim canım. Bu erkeklerin bazen erkekliklerini(erkeklik oysa) gösterecekleri tutuyor,heralde azıcık diş göstereyim mi diyor ne. Boşver sen doğru olanı yapmışsın. Annemgil,ablamlar hep der ki kaynananın eltinin yanında tartışma yanda onlara deme sevindirme onları der. Öyle fesat insanlar değiller ailemde biliyor ama yine de olsun derler. Azıcık sabret canım sık dişini.Benim de içimden cıngar çıkarmak tatilini zehir etmek geldiğine pişman etmekmek geliyor ama sonra kendime yakıştıramıyorum bir hafta tatile gelmiş adam burnundan getirme diyorum.
Son bombayı anlatayım :)
Yağlı ballı değiliz zaten eşimle şu aralar. Sivasta mola verdik yemek için ben kızın çorbasını ısıtmaya çalışırken o da söylemiş bir buçuk porsiyon köfte. Yedik içtik çok ta lezzetliyli. Doymadıysan bir daha isteyelim dedi ben de istedim ama aman boşver ya eve gidince yersin dedi almadıgülerim ağlanacak halime
Ya çok tatlı ama bu. Maşallah zeytin gözlü. Kendi yememiş peyniri peynir bunu yemiş
Kendileri çocuklarını büyüttüyse anlamıyorlar hakkaten,unutuyorlar küçük bebek nasıl olur,nasıl bakılır. Ben annemlerde aman sessiz olun diye diye sürekli uyarıyorum. Ablamların hep çocukları büyüdü. Kendileri de öylelerdi ama unutmuşlar amaaan bu kadar evhamlı olma bişey olmaz diyolar ama. Napalım yabruların huyuna gidiyoruz mecbur.Öyle sevdiklerinden geliyorlar biliyorum ama bebekle çok zor oluyor. 12 ye kadar gitmiyorlar sobalı odada yatıyoruz onları bekliyorum uyumak için ki benim kızım 5-30-6 da uyanıyor.
Dün dedim artık ben sizi sürekli uyarmaktan çekiniyorum biraz dikkatli olun diye yok çekinme söyle sen biz unutuyoruz bebeği diyorlar ama ben yine de çekiniyorum
Maşallah pek tatlı. Kemiğini sevsinler.Eki Görüntüle 1982044 buda benim kizim kemik kemirirken hatirladiniz mi:)
Maşallah onaEki Görüntüle 1982109 benim kızım da bu :)
Amin inşallahBizde yemek konusunda iyi degiliz, duzelecek insallah
Bende 28ağustosta doğum yaptım 7 ekimde kirkim çıktı 7 kasım 15 aralık 20 ocak 8 mart 10 nisan oldum düzensizBen 5 aydan sonra oldum
Toplam 3 defa oldum
2. Si 28 gun sonra
3. Su 34 gun sonra
Sağol canım :)inci gibi dişleriniz olsun canım
Yok tembel bir oğlum var benim :)Konuştuk ama çözülmedi yani o beni suçladı ben onu sonra yine tatsızlık uzun sürmesin dedim ne yapayım.
Dank ettiğini ve edeceğini zannetmiyorum umursamıyor eşim beni.
Dişiniz hayırlı oldun darısı başımıza :) inci gibi dizilsin bem beyaz sağlıklı olsun tüm dişleri inşallah.
Bu arada ben senin kızın var zannediyordum hep:))