2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Fotoğraf yollayacam ama bilmiyorum nasıl yollayacagimi yeniyim daha tam çözemedim (
:) canım cevaplaya basıyorsun mesaj yazarken altta dosya yükle seçeneği çıkıyor. Hangi fotonu yükleyeceksen önce telefonunda birazcık kırp sonra dosya yükleden buraya kolayca yükleyebilirsin

Kızlar aranızda doğumdan sonra regli olanlar ne kadar süre sonra oldunuz.vr olduktan sonra düzenli her ay oldunuzmu.ben 18 ağustos doğum yaptım ocak ayında ilk regli oldum.bir kez oldum.

Sorma o gözyaşı beni de mahvediyor. Ama benim kız anneme gidiyor,babasına gidiyor,peşimden ağlamıyor gece uyku esnasında özellikle yeni daldığında ağlıyor. Dua okuyorum hemen korkuyo mu diye ama bilemiyorum son zamanlarda oluyo dişte ağrı yapıp ağlamasına neden olabilir diyorum bilemiyorum.
Kızma ama bende güldüm. Yaşananları da okudum görmemiştim canım. Bu erkeklerin bazen erkekliklerini(erkeklik oysa) gösterecekleri tutuyor,heralde azıcık diş göstereyim mi diyor ne. Boşver sen doğru olanı yapmışsın. Annemgil,ablamlar hep der ki kaynananın eltinin yanında tartışma yanda onlara deme sevindirme onları der. Öyle fesat insanlar değiller ailemde biliyor ama yine de olsun derler. Azıcık sabret canım sık dişini.
Ya çok tatlı ama bu. Maşallah zeytin gözlü. Kendi yememiş peyniri peynir bunu yemiş

Kendileri çocuklarını büyüttüyse anlamıyorlar hakkaten,unutuyorlar küçük bebek nasıl olur,nasıl bakılır. Ben annemlerde aman sessiz olun diye diye sürekli uyarıyorum. Ablamların hep çocukları büyüdü. Kendileri de öylelerdi ama unutmuşlar amaaan bu kadar evhamlı olma bişey olmaz diyolar ama. Napalım yabruların huyuna gidiyoruz mecbur.
Eki Görüntüle 1982044 buda benim kizim kemik kemirirken hatirladiniz mi:)
Maşallah pek tatlı. Kemiğini sevsinler.
Maşallah ona

inci gibi dişleriniz olsun canım
Sağol canım :)

Yok tembel bir oğlum var benim :)
Sağol canım.
Benim eşim beni umursuyor da noluyor, aptal aptal şeylere patlayıp pişman oluyor, biz de bozuğuz iki gündür, konuşmak istemiyorum hiç...
Gittikçe güzelleşiyor kızın bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…