Doktorum, bir yila kadar olmaman normal demistiSiz düzensizde olmuşsunuz.ben doğumdan 5 ay sonra oldum.bir kez.üzerine 3 ay gecti olmadım neden olabilir
Teşekkür ederim kızçem adına:)
Bizden farklılar tamam ama empati kurup anlamaya çalışabilirler. Düzelir aralar ama benim unutmama gibi bir huyum var maalesef. İlk geldiğimiz gün bamya pişirmişler burada da krize girdim gülmekten
Canim kahvaltiyi nasil yapiyorsunuz, anlatir misinBezelye daha denemedik. Bende deneyecegim yakinda. Bu gun kahvaltimiza cevizi ekledik. Ve cok sevdik.
Yumurta alerjik bir besinmisGilik ne kız ilk defa duyuyorumbiz hala ankaradayız. Eşimin izinler kapandı,annemi bizimle gelmeye ikna etmeye çalışıyorum. Birde şu 9.ay aşısı var. Alerji doktorumuz mutlaka yaptırın benim ilk defa bu sene kuduzdan ölen hastam oldu,suriyeliler yüzünden salgın arttı dedi. Bu aşı da yumurta embriyosundan elde ediliyomuş Azra'nın da yumurta alerjisi var ya,ya burda ya da Vanda alerji bölümüne gidip yaptırın dedi,nolur nolmaz diye. Eşim orda yaptır gel diyor. Bende pazartesi tıp fakültesine randevu aldım 8 aylık kontrolü için bide o doktora sorayım diyorum. Bu aşıyı şimdi yaptırmazsak 12.ayda yine var,bi sıkıntı olur mu diye. Eminde değilim yani. Yaptıran ya da yaptıracak olan var mı kızlar? Zorunlı değilmiş ama sağlık bakanlığı öneriyormuş.
Eşim biraz daha bekle diyor ama bi yandan da özledim sizi kaçayım 2 günlüğüne geleyim diyormadem öyle sabret dedim. Şu doktora da sorayım da geliriz dedim.
Elektrikli soba havayı çok kurutuyor canım. Boğazının kötü olması ondan olabilir. Odada su ısıtıcı kaynat kapağını açta.
Yalnız orda da bamya yemeği olmasıda ayrı bi ilginç. Ben olsam aman tencerelere dikkat derdim,dayanamazdım :))
Bencede zamanla duzelirCok korktum valla bende dedim ikinciyi sezeryanla dogururum ama benim çok afedersiniz elimle hissediyorum gerçi bastakine göre biraz toparlanmış doktor dikkat edersen ağır şeyler kaldırmasan ayaklarını üşütmesen tamamen toparlanacak dedi
Ayy canım hoşgeldiniz seni görünce aha dedim nerelerdeydi bu kız :) birkaç sayfa birikmiş ya şaşırmıştım unutmuşum sana yazmayı. Çok şükür alerji yokmuş demek. Sevindim. Süt mü içirdiler naptılar?Merhaba annisler biz geldik :) kızımın alerjisi yokmuş çok şükür. Simdi de ailemin yanındayım hersey guzel ama elifin burnu cok tikali geceleri ememiyor nefes alamıyor cok zolaniyorburada keyfimiz yerinde cok sukur elif kimsenin kucağına gitmiyor malesef. Benim kucagimda olmak istiyor sürekli. Baskasi alinca agliyor eşim gitti evimize biz 10 gun daha buradayız bakalım. Elif yanimda uyuyor sanki biraz daha azaldi kalkmalari ama gece uykumuz 8 saati gecmiyor :) kahvetelvesi sordugun icin sag ol canim
Çok geçmiş olsun. Okyanus suyu sikmayi denedinmi.alerjiniz olmamasına sevindim.Merhaba annisler biz geldik :) kızımın alerjisi yokmuş çok şükür. Simdi de ailemin yanındayım hersey guzel ama elifin burnu cok tikali geceleri ememiyor nefes alamıyor cok zolaniyorburada keyfimiz yerinde cok sukur elif kimsenin kucağına gitmiyor malesef. Benim kucagimda olmak istiyor sürekli. Baskasi alinca agliyor eşim gitti evimize biz 10 gun daha buradayız bakalım. Elif yanimda uyuyor sanki biraz daha azaldi kalkmalari ama gece uykumuz 8 saati gecmiyor :) kahvetelvesi sordugun icin sag ol canim
Inşallah yaBencede zamanla duzelir
Ayrica kucuk bir operasyonla hersey eski haline donuyor, dert etme canim
Valla bizden farkı yok.mesala bu sabah kahvaltimiz şöyleydi. Haşlanmış yumurta sarisi, ceviz, nane cayi, keci labne peyniri, uzum pekmezi, bebe biskuvisi. Ben bunları bir tabağa ayrı ayrı koyuyorum. Sırayla veriyorum. Bazen yumurta yemiyor. Bazen peynir. Hangisini ve ne kadar yiyecegine o karar veriyor. Doyunca karnına vurup uf diyor. Babasından öğrendi.Canim kahvaltiyi nasil yapiyorsunuz, anlatir misin
Ben ilk kez alti ay sonra oldum, sonra zamaninda tekrar oldum simdi beklemedeyim gununuKızlar aranızda doğumdan sonra regli olanlar ne kadar süre sonra oldunuz.vr olduktan sonra düzenli her ay oldunuzmu.ben 18 ağustos doğum yaptım ocak ayında ilk regli oldum.bir kez oldum.
Ayy canım hoşgeldiniz seni görünce aha dedim nerelerdeydi bu kız :) birkaç sayfa birikmiş ya şaşırmıştım unutmuşum sana yazmayı. Çok şükür alerji yokmuş demek. Sevindim. Süt mü içirdiler naptılar?
Çok geçmiş olsun. Okyanus suyu sikmayi denedinmi.alerjiniz olmamasına sevindim.
Sukurler olsun canim:)Evet cnm 3ml 5ml 10ml 30ml 50ml 100ml sirasiyla süt icirdiler ve kizim tepki vermedi cok şükür :)
Yerim ben onu, simdiden algisi cok acikmis kuzunun, sagol canim anlattigin icin, labneyi hazirmi aliyorsun yoksa yaptin mi,Valla bizden farkı yok.mesala bu sabah kahvaltimiz şöyleydi. Haşlanmış yumurta sarisi, ceviz, nane cayi, keci labne peyniri, uzum pekmezi, bebe biskuvisi. Ben bunları bir tabağa ayrı ayrı koyuyorum. Sırayla veriyorum. Bazen yumurta yemiyor. Bazen peynir. Hangisini ve ne kadar yiyecegine o karar veriyor. Doyunca karnına vurup uf diyor. Babasından öğrendi.
Hazır alıyorum. Daha doğrusu tanıdık peynirciye yaptırıyorum. Hafif kokuyor ama bizim kiz seviyor.Yerim ben onu, simdiden algisi cok acikmis kuzunun, sagol canim anlattigin icin, labneyi hazirmi aliyorsun yoksa yaptin mi,
Ben varim.Huhuu kimseler yok mu?