- 11 Şubat 2017
- 344
- 417
- 44
Benimkide öyle ağlıyor. Ama dis yok piyasada. Daha çok ben odadan çıkınca basliyor aglamaya. Butun apartman çınlıyor. Sanirim aglayarak işini hallediyor. Babada durmuyor. Yapışık ikiz gibi olduk iyice. On dakikada yapilacak yemek saatler sürüyor. Bi damla göz yaşı akiyor. Içim sızlıyor.Aaay çok tatlı amamaşallah kuzuna.
Benimki yüzüstü yatmayı seviyor. Gerçi sabaha kadar girmediği şekil,yatmadığı pozisyon kalmıyor. Geçen yanımda yatıyodu babamız yok yadöndü döndü yatakta kafayı kaldırdı getirdi benim burnuma çaktı. Canım çok yandı ama o uyumaya devam etti bide bu aralar hiç ağlamayan kız uykuda ağlamaya başladı hemde öyle böyle ağlama değil,bas bas bağrınıyor,annem duydu sesine koşup geldi bişey mi oldu diye. Dişe yoruyorum ya da hastalık sonrası huy değiştirdi diyorum. Diş bir çıksın hayırlısıyla anlıcaz hangisi sebep.
Konuştuk ama çözülmedi yani o beni suçladı ben onu sonra yine tatsızlık uzun sürmesin dedim ne yapayım.Noldu diğer konu, konuştunuz mu kaldı mı öyle?
O talihsizliğin üzerine bu kadar olgun davranıp gittin ya, inşallah dank etmiştir eşine.
Bu ara bendr sallamaya basladim.yinebenim gibi bebegi ayagnda sallayan var mii
Benim kızım emerken ayağa kalkıp sallanıyorum anca öyle uyuyor.Bu ara bendr sallamaya basladim.yine
Esin senin gibisini bulmuş daha ne istiyor. Ben o olayın üstüne kayinvalideme gitmek mi. Tencereyi kafasına geçirirdim. Takma kafana. Bende 15 yıllık evlilikten sonra böyle konusabiliyorum. Allah ıslah etsin bütün erkekleri.
Öyle sevdiklerinden geliyorlar biliyorum ama bebekle çok zor oluyor. 12 ye kadar gitmiyorlar sobalı odada yatıyoruz onları bekliyorum uyumak için ki benim kızım 5-30-6 da uyanıyor.Allah kolaylık versin canım. Siz ordasınız diye sevdiklerinden geldiklerini düşünüyorum ama fazla sevgi de biraz bunaltıyor. Azıcık anlayış bekliyor insan. Benim kayınvalidenin evi de küçük,bizim kaldığımız oda salonun dibi. Biz oraya gittiğimizde evi 500mt ileride olan abisigilde kalıyor 2 yaramaz çocukla,oda zaten 6 metrekare. Bunalıyorum odada gece azra uyanınca. Artık kayınvalideme çıtlattım,anne abimler rahatsız olmasın azra gece uyanıyor ağlıyor dedim,yok kızım bişey olmaz dedi,anlamadı napayım. Bende annemlere kaçıyorum eşim gidince. Burda daha rahatım.
Öyle gerçekten eskilerden kim kaldıhakikaten herkes bi ara uğrasa da son durum bildirimi yapsa ne güzel olur. Allah sağlık sıhhat versin inşallah bir sorun olmasında gelirler bi ara diye düşünüyorum.
Nolmuş ya kaçırdım ben?
Darısı bize inşallah. Sıfır kilometre dişleriniz hayırlı olsuneşime diş yüzünden huzursuz diyorum,oy kuzum kıyamam ben vereyim sana dişlerimi ben çekeyim sıkıntıyı diyor. Diyorum napsın senin çürük dişlerini o sıfır kilometre diş çıkaracak gıcır gıcır
Bakayım canım inşallah. Neden bilmiyorum ama bu ayakkabı mevzu baya kafamı kurcalıyor. Ayağı rahat edecek mi,bi sıkıntı çıkarmasın,terletmesin,zararlı madde içermesin. Çok mu takıyorum ne
Benimki de aynı biliyor musun. Kafasını kafama dayayıp öyle uyumak istiyor. Sarılıyor kokluyor.. Off harika bir duygu elhamdülillah :)Benimki ayaklarimda uyuyor sonra yanına yatmami istiyor yanına yattığım gibi bana dönüp iki elini yakamdan sokuyor. Kafasını kafama dayiyor. Bende sariliyorum. Çok güzel bir duygu. Kötü yani tek tarafa yatmaktan kolum ve boynum tutuluyor.
Ay tugba bu ne olmuş böyle maşallah ya çok tatlış saçlara helee :)
Maşallah allah bağışlasın aynı şeyleri yaşıyoruz bizde yemek yemek tam bir işkence yemiyor üstünü başını beni halılar hepimiz yemek içinde kalıyoruz kızım bişey yemek istemiyor eliyle itiyor :-((
ay cok tatli azicik bizim kiza versen saçindan cimcimeeee
Sadece önler uzun biliyor musun arkadakiler hep dökülmüş yenisi çıkmış 5 cm falan:) az kaldı 9 aylık olacak tocaman oldu büyüdü annesinin ilk göz ağrısı:)Benimki de aynı biliyor musun. Kafasını kafama dayayıp öyle uyumak istiyor. Sarılıyor kokluyor.. Off harika bir duygu elhamdülillah :)
Ay tugba bu ne olmuş böyle maşallah ya çok tatlış saçlara helee :)
Teşekkür ederim canım:)Maşallah allah bağışlasın aynı şeyleri yaşıyoruz bizde yemek yemek tam bir işkence yemiyor üstünü başını beni halılar hepimiz yemek içinde kalıyoruz kızım bişey yemek istemiyor eliyle itiyor :-((
Maşallah çekik kızımız da kocaman olmuş:) sana benziyor sanki bu kız annesi maşallah. Çok güzel bir kız olacak:)Eki Görüntüle 1982044 buda benim kizim kemik kemirirken hatirladiniz mi:)
tesekkur ederim canim tum anneler guzel :)Maşallah çekik kızımız da kocaman olmuş:) sana benziyor sanki bu kız annesi maşallah. Çok güzel bir kız olacak:)
Evet bence benziyor:)tesekkur ederim canim tum anneler guzel :)
evet canim dogumdan sonra kendimi salmistim biraz degisiklik yaptim:)Evet bence benziyor:)
Saçının rengini mi değiştirdin sen:)
İyi de yapmışsın ellerine sağlık güzel olmuş:)evet canim dogumdan sonra kendimi salmistim biraz degisiklik yaptim:)