- 9 Mayıs 2011
- 13.832
- 28.702
Inci gibi olsun kuzunun disi. Bizde hala yok. 7. 5aylik olduk. Evde poposunda çivi var gibi oturmayan bizim kiz. Doktor amcasinda oturdu. Doktor kesin taniyi koydu tembel bebek dedi. Ellerinden tutup bütün evi geziyoruz. Acikinca ham ham diye bağırıyoruz. Anneden hiç ayrilmiyoruz. Ve feci şekilde ağlamayı öğrendik.
Sağolsun kızlar, hepsinin dişleri inci gibi olsun :)Sağol canım Allah razı olsun. Çok zor valla. Bir dişim kırıldı bile. Bu hamilelik ve emziklilik bana çok kötü oldu.
Harika haber! Maşallah inci gibi olsun. İkincisi de gelir hemen. Benimki minik fare oldu :)
merhaba Bende 28 08 2016 :)Merhaba bende 17.08.2016 annesiyim..herkese sevgiler
Hayırlı olsun darısı kızımın ve diger bebeklerin başına Inşallah :*)Diş geldiiiii!
5 aydır acıyla bekliyoruz biz bu dişi, bu akşam bi kutlama yaparız artık :)
Herkesler ne alemde. Siz yazmıyorsunuz bende sıkıntıdan 'bir derdim var' da takılıyoruminşallah yavrularda siz de iyi olunda oyun oynamaktan vakit bulamıyo olun,kuzunuz öyle iştahlı olsun ki yemek yetiştiremiyorum yapraq ondan giremiyorum deyin benim kız iyi şükür,hastalıktan kurtuldu azıcık huy değiştirdi. Diş hala yok onun sancısı da var büyük ihtimal. Ama keyfi yerinde kızımın. 3 gündür tavuk suyu,patates,havuç,pirinç ve minik tavuk parçalarıyla çorba deniyorum. Korkuyordum tavuktan yumurta çapraz alerjendir diye,ama bi sıkıntı yok. Yarın kuzu et alıp ondan da vercem. Kaç gündür hava çok soğuk çıkamadık kızımla dışarı. Yarın şoka mama sandalyesi gelecekmiş alıp onu da annemlere koyuyum diyorum. Güzel oyuncaklarda var kızlar sizlerde bakın. Lcw home'da da bebek nevresimlerde indirim varmış,ben kızıma çarşaf aldım çok beğendim,ücretsiz kargo da var.
Bir de burdan birinin yakını bebek ayakkabıları yapıyordu,deriydi sanki kimdi o? Ayakkabı alma zamanı yaklaşıyor.
Allah kolaylık versin canım. Siz ordasınız diye sevdiklerinden geldiklerini düşünüyorum ama fazla sevgi de biraz bunaltıyor. Azıcık anlayış bekliyor insan. Benim kayınvalidenin evi de küçük,bizim kaldığımız oda salonun dibi. Biz oraya gittiğimizde evi 500mt ileride olan abisigilde kalıyor 2 yaramaz çocukla,oda zaten 6 metrekare. Bunalıyorum odada gece azra uyanınca. Artık kayınvalideme çıtlattım,anne abimler rahatsız olmasın azra gece uyanıyor ağlıyor dedim,yok kızım bişey olmaz dedi,anlamadı napayım. Bende annemlere kaçıyorum eşim gidince. Burda daha rahatım.Ya sabır çekip duruyorum rşimin memeleketindeyiz akşam olunca ahır gibi oluyor ev abartmıyorum en az 10 kişi geliyor. Ev de sobalı diğer odada elektrikli yakıp sesten uyanmasın diye pışpışlayıp duruyorum kızımı.
Evlilik ne zor
Öyle gerçekten eskilerden kim kaldıSayinin azaldigini gormek insani uzuyor, ne guzel paylasimda buzunuyoruz, bebisler ayni zamanlarda dogdugu icin benzer sorunlari yasiyoruz, burda yazisinca yalniz olmadigimizi goruyoruz, farkli seyler ogreniyoruz, sayinin arttigi gunlere kavusuruz insallah
Nolmuş ya kaçırdım ben?Noldu diğer konu, konuştunuz mu kaldı mı öyle?
O talihsizliğin üzerine bu kadar olgun davranıp gittin ya, inşallah dank etmiştir eşine.
Darısı bize inşallah. Sıfır kilometre dişleriniz hayırlı olsunDiş geldiiiii!
Bakayım canım inşallah. Neden bilmiyorum ama bu ayakkabı mevzu baya kafamı kurcalıyor. Ayağı rahat edecek mi,bi sıkıntı çıkarmasın,terletmesin,zararlı madde içermesin. Çok mu takıyorum ne
Teşekkür ediyorum amin.Hayırlı olsun darısı kızımın ve diger bebeklerin başına Inşallah :*)
inci gibi dişleriniz olsun canımDiş geldiiiii!
İyiyim heralde :))nasilsiniz kizlarrr:)
canim benimde evi b...k goturuyor:)hergun bebege ne yemek versem diye cileden cikiyorum bide yemek yerken ustum basim bebegin ustu basi halilar duvarlara kadar fiskirtiyor yemek yedirmek kabus oluyor.bi tertemiz kalan kiyafeti yok :)yemek lekeleri surekli yemek yap salla altini temizle sosyal.hayat yok evde hapis kalmisim:)havalar bi acik bi kapali off of oyle iste:)İyiyim heralde :))
Kadrolu yorgun ilan ediyorum artık kendimi.şu evi uzun süre temiz Tutamıyorum ya1 gün ince temizlik yapıyorum.3 gün yorgunluktan yatıyorum. Ev yine eski haline dönüyor tabi! Gece O kadar sık uyanıyor ki artık eşime yorgunum uykusuzum demeye cekiniyorum. Yazık hem ise gidiyor gelince bi de bana yardımcı oluyor.
Sizler Nasılsıniz. Düzen oturtabildiniz mi
Ana kucağı sağolsun. Kızım ona alıştı, değil ayakta çarşaf içine koyup elinde yan yan sallasan yine uyumuyo. İlla ki anakucağıyla uyuyacak. Bi ara ne güzel sadece uykusu gelince emziriyordum dalınca yatağına koyup poposunu tapışlayarak uyutuyodum. Sonra bi huysuzlandı onu da bıraktı. Tekrar anakucağına döndük. Şimdi de evde değiliz zaten yatağı yok yadırgıyo.benim gibi bebegi ayagnda sallayan var mii
Evet benbenim gibi bebegi ayagnda sallayan var mii
Benimki ayaklarimda uyuyor sonra yanına yatmami istiyor yanına yattığım gibi bana dönüp iki elini yakamdan sokuyor. Kafasını kafama dayiyor. Bende sariliyorum. Çok güzel bir duygu. Kötü yani tek tarafa yatmaktan kolum ve boynum tutuluyor.Benimki memede uyumaya alisti((
aynen bende tek tarafa yatiyorumBenimki ayaklarimda uyuyor sonra yanına yatmami istiyor yanına yattığım gibi bana dönüp iki elini yakamdan sokuyor. Kafasını kafama dayiyor. Bende sariliyorum. Çok güzel bir duygu. Kötü yani tek tarafa yatmaktan kolum ve boynum tutuluyor.
Aynen:)))Benimki ayaklarimda uyuyor sonra yanına yatmami istiyor yanına yattığım gibi bana dönüp iki elini yakamdan sokuyor. Kafasını kafama dayiyor. Bende sariliyorum. Çok güzel bir duygu. Kötü yani tek tarafa yatmaktan kolum ve boynum tutuluyor.
Aaay çok tatlı amaBenimki ayaklarimda uyuyor sonra yanına yatmami istiyor yanına yattığım gibi bana dönüp iki elini yakamdan sokuyor. Kafasını kafama dayiyor. Bende sariliyorum. Çok güzel bir duygu. Kötü yani tek tarafa yatmaktan kolum ve boynum tutuluyor.