2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Sağol canım Allah razı olsun. Çok zor valla. Bir dişim kırıldı bile. Bu hamilelik ve emziklilik bana çok kötü oldu.

Harika haber! Maşallah inci gibi olsun. İkincisi de gelir hemen. Benimki minik fare oldu :)
Sağolsun kızlar, hepsinin dişleri inci gibi olsun :)
İkinciyi de hemen arkasından bekliyorum, kabarık zaten.

@Nisanurun annesi doktorun tanısı güzel, ben de tembel oğlum diye seviyorum bizimkini :)
Bizimki canı isteyince dikkatini çeken bir şey olunca oturup ilgileniyor, yoksa hemen yıkılıveriyor.

bluetweety nin akrabası instagram da
@momandbaby.com.tr bakabilirsin canım

Allah kolaylık versin canım. Siz ordasınız diye sevdiklerinden geldiklerini düşünüyorum ama fazla sevgi de biraz bunaltıyor. Azıcık anlayış bekliyor insan. Benim kayınvalidenin evi de küçük,bizim kaldığımız oda salonun dibi. Biz oraya gittiğimizde evi 500mt ileride olan abisigilde kalıyor 2 yaramaz çocukla,oda zaten 6 metrekare. Bunalıyorum odada gece azra uyanınca. Artık kayınvalideme çıtlattım,anne abimler rahatsız olmasın azra gece uyanıyor ağlıyor dedim,yok kızım bişey olmaz dedi,anlamadı napayım. Bende annemlere kaçıyorum eşim gidince. Burda daha rahatım.

Öyle gerçekten eskilerden kim kaldı hakikaten herkes bi ara uğrasa da son durum bildirimi yapsa ne güzel olur. Allah sağlık sıhhat versin inşallah bir sorun olmasında gelirler bi ara diye düşünüyorum.
Noldu diğer konu, konuştunuz mu kaldı mı öyle?

O talihsizliğin üzerine bu kadar olgun davranıp gittin ya, inşallah dank etmiştir eşine.
Nolmuş ya kaçırdım ben?
Diş geldiiiii!

5 aydır acıyla bekliyoruz biz bu dişi, bu akşam bi kutlama yaparız artık :)
Darısı bize inşallah. Sıfır kilometre dişleriniz hayırlı olsun eşime diş yüzünden huzursuz diyorum,oy kuzum kıyamam ben vereyim sana dişlerimi ben çekeyim sıkıntıyı diyor. Diyorum napsın senin çürük dişlerini o sıfır kilometre diş çıkaracak gıcır gıcır
bluetweety nin akrabası instagram da
@momandbaby.com.tr bakabilirsin canım
Bakayım canım inşallah. Neden bilmiyorum ama bu ayakkabı mevzu baya kafamı kurcalıyor. Ayağı rahat edecek mi,bi sıkıntı çıkarmasın,terletmesin,zararlı madde içermesin. Çok mu takıyorum ne

yapraq Sağol canım darısı size olsun :)
Anlatıp deşmeyeyim MinikPiranha yı, çözmüşlerdir inşallah sorunu.
Konu açmıştı bdv'de, bakarsın.

nasilsiniz kizlarrr:)
İyiyim heralde :))
Kadrolu yorgun ilan ediyorum artık kendimi.şu evi uzun süre temiz Tutamıyorum ya 1 gün ince temizlik yapıyorum.3 gün yorgunluktan yatıyorum. Ev yine eski haline dönüyor tabi! Gece O kadar sık uyanıyor ki artık eşime yorgunum uykusuzum demeye cekiniyorum. Yazık hem ise gidiyor gelince bi de bana yardımcı oluyor.
Sizler Nasılsıniz. Düzen oturtabildiniz mi

canim benimde evi b...k goturuyor:)hergun bebege ne yemek versem diye cileden cikiyorum bide yemek yerken ustum basim bebegin ustu basi halilar duvarlara kadar fiskirtiyor yemek yedirmek kabus oluyor.bi tertemiz kalan kiyafeti yok :)yemek lekeleri surekli yemek yap salla altini temizle sosyal.hayat yok evde hapis kalmisim:)havalar bi acik bi kapali off of oyle iste:)

benim gibi bebegi ayagnda sallayan var mii
Ana kucağı sağolsun. Kızım ona alıştı, değil ayakta çarşaf içine koyup elinde yan yan sallasan yine uyumuyo. İlla ki anakucağıyla uyuyacak. Bi ara ne güzel sadece uykusu gelince emziriyordum dalınca yatağına koyup poposunu tapışlayarak uyutuyodum. Sonra bi huysuzlandı onu da bıraktı. Tekrar anakucağına döndük. Şimdi de evde değiliz zaten yatağı yok yadırgıyo.
Ayakta sallamak bi eziyet ama ablamın kızı salladım da bi kaç kere topuğum parçalandı resmen. İyi ki dedim benimki böyle uyumuyor. Kayınvalide çok denedi ama öyle uyutamadı Allah kolaylık versin canım inşallah hiç sallamadan koyar koymaz uyumaya alışır. Eğer her gün aynı satte uyutuyosan çok çabuk alışır sallamadan uyumaya. Yeterki işaretleri takip et. Esnemeye başladığı an emzirip koy yatağına. Piş piş diyerek poposunu tapışla uyuyacaktır.

Aynen:)))
Bebegi Sol tarafa fazla yatirmamaya çalış canim.kalp olduğu için sağlık açısından iyi değil. Sırayla yatıran daha iyi.yatağında daldiktan sonra sırt üstü ceviriyorum

Aaay çok tatlı ama maşallah kuzuna.
Benimki yüzüstü yatmayı seviyor. Gerçi sabaha kadar girmediği şekil,yatmadığı pozisyon kalmıyor. Geçen yanımda yatıyodu babamız yok ya döndü döndü yatakta kafayı kaldırdı getirdi benim burnuma çaktı. Canım çok yandı ama o uyumaya devam etti bide bu aralar hiç ağlamayan kız uykuda ağlamaya başladı hemde öyle böyle ağlama değil,bas bas bağrınıyor,annem duydu sesine koşup geldi bişey mi oldu diye. Dişe yoruyorum ya da hastalık sonrası huy değiştirdi diyorum. Diş bir çıksın hayırlısıyla anlıcaz hangisi sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…