2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
sevidinm yaprak kuzu iyileşmiş ayakkabıda fatoş du canıım blueweety nicki tam doğru yaxzmadım ben cok giremiyorum
işe başlayalı çok oldu işler yoğun telaşe cok cocu bırak al egl derken nası zaman geçiyor anlamadım bizdede diş yok canım 8 ay bitti:)

Kizlar bebisleriniz neler yapıyor bakalim. Bizde bir değişiklik yok tembel emeklemiyor.Dis hala yok. Oturmayı hala sikici buluyor.Sizinkilerde yeni neler var.
biz baba mam gel diyoruz emekleme yok ama sürünüuoruz oturma var desteksiz ayakta durmuyoruz basmıyor çünki elif
8 ay 4 günlük olduk onu dısında cığlık atıyoruz istediği olmayınca bokca birde kucakta gemeye bayılıyor gidecegi yönü eliye gösterip ıh ıh diyor bizden böyle

Allah kolaylık versin canım. Valla iyi enerji var sizlerde maşallah ben yoruluyorum. Bakalım seneye napıcaz.
Maşallah benim kız da baba,mama diyor ama gel falan yok daha emekliyor,dönerek gidiyor,örümcekle gidiyor, bende ayaklarını bastırarak gediriyorum. Bizimkininde çığlıkları evlere şenlik. Annem bağırarak yaptırıyosun demi kızım isteklerini diyor,sanki anlıyomuş gibi gülüyo ona babasıyla her gün görüntülü konuşuyorlar,telefonu görür görmez gülmeye başlıyor. Eşime de aynı tepkiyi veriyor. Çok bilmiş bunlar ya.

Kızlar bende aynı sorunu yaşıyorum hamileyken sisen ayaklarimiz inince tırnaklar batiyo sanırım ben çektirmeye korkuyorum iki parmağım da var hala cekiyorum
Kızlar size tavsiyem yaranız iyileşir iyileşmez tırnak makasınızı ya da ne kullanıyorsanız onu mutlaka kaynatın. Azra'nın da yeni doğduğunda parmağında oldu. Hemen kaynattım makasını. Bir daha tekrarlamadı. Ablamın kızınında öyle olmuştu hala oluyor dedi. Ona da mutlaka kaynatmasını söyledim. Hatta sirke de koyarsanız iyi olur.
Merhaba bende 17.08.2016 annesiyim..herkese sevgiler
Yavrularımız aynı gün doğmuş. Sabah 6.50de doğmuştu kuzum. Ne sancılı ama bir o kadar da güzel bir gündü. Hamdolsun

MinikPiranha yolunda mı her şey, merak ettim seni?

Y yapayalniz1 nasıl oldu kuzun?
Ya sabır çekip duruyorum rşimin memeleketindeyiz akşam olunca ahır gibi oluyor ev abartmıyorum en az 10 kişi geliyor. Ev de sobalı diğer odada elektrikli yakıp sesten uyanmasın diye pışpışlayıp duruyorum kızımı.

Evlilik ne zor

Diş etlerim fena halde kızlar. Önerisi olan var mı? (her gün mutlaka 1 bardak süt içiyorum ve vitamin aldığım halde böyle)
Canim tuzlu suyla gargara yap, disetlerine iyi geliyor
Birde suttense yogurtu tercih et canim, belli bir yastan sonra yogurt daha iyi her anlamda
Hemencecik gecer insallah, bende disten cok cekmis biriyim, anliyorum, gecmis olsun

Sayinin azaldigini gormek insani uzuyor, ne guzel paylasimda buzunuyoruz, bebisler ayni zamanlarda dogdugu icin benzer sorunlari yasiyoruz, burda yazisinca yalniz olmadigimizi goruyoruz, farkli seyler ogreniyoruz, sayinin arttigi gunlere kavusuruz insallah

Noldu diğer konu, konuştunuz mu kaldı mı öyle?

O talihsizliğin üzerine bu kadar olgun davranıp gittin ya, inşallah dank etmiştir eşine.

Esin senin gibisini bulmuş daha ne istiyor. Ben o olayın üstüne kayinvalideme gitmek mi. Tencereyi kafasına geçirirdim. Takma kafana. Bende 15 yıllık evlilikten sonra böyle konusabiliyorum. Allah ıslah etsin bütün erkekleri.

Diş geldiiiii!

5 aydır acıyla bekliyoruz biz bu dişi, bu akşam bi kutlama yaparız artık :)
Inci gibi olsun kuzunun disi. Bizde hala yok. 7. 5aylik olduk. Evde poposunda çivi var gibi oturmayan bizim kiz. Doktor amcasinda oturdu. Doktor kesin taniyi koydu tembel bebek dedi. Ellerinden tutup bütün evi geziyoruz. Acikinca ham ham diye bağırıyoruz. Anneden hiç ayrilmiyoruz. Ve feci şekilde ağlamayı öğrendik.

Canim tuzlu suyla gargara yap, disetlerine iyi geliyor
Birde suttense yogurtu tercih et canim, belli bir yastan sonra yogurt daha iyi her anlamda
Hemencecik gecer insallah, bende disten cok cekmis biriyim, anliyorum, gecmis olsun
Sağol canım Allah razı olsun. Çok zor valla. Bir dişim kırıldı bile. Bu hamilelik ve emziklilik bana çok kötü oldu.
Diş geldiiiii!

5 aydır acıyla bekliyoruz biz bu dişi, bu akşam bi kutlama yaparız artık :)
Harika haber! Maşallah inci gibi olsun. İkincisi de gelir hemen. Benimki minik fare oldu :)

Bakacağım İnşaAllah oyuncaklara. Çok duruldu buralar. İki kelam etmek iyi geliyor. Masallah kuzuna. Allah hayırla büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…