2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok gecmis olsun canim, duser insalah

Kullandin mi konsantrelerini, nasil oldu, onerirsen bende yapayim
Evet canım. Bayadir yapıyordum kendimize çok şükür oglana da nasip oldu.tavsiye ederim.
Amasya elması elma havuç ev yapımı kayısı az suyla kaynatıp robota çektim. Çok güzel kayisi seker gibi oldugu icin hic şeker e ihtiyaç duymuyorum

Canim ben de bir yerde okumuştum pekmez soğuk sıkım degilse 2.kez ısıya maruz kalacağı için zehire dönüşür diyordu. Bilgin olsun

Valla diş değil gibi ama beni şaşırtadabilir. Bilemedim neden olduğunu. Ankara tıp fakültesi acile gittik. Bi intern doktor vardı. Kulağına boğazına baktı baya muayene etti. Kızım yabancılayıp ağladı tabi. Benim kız birazda farklı ağlıyordu. Hep böyle mi ağlar ağlama sesi bu mu dedi. Evet neden sordunuz dedim sesiyle ilgili bişey dedi ama aklımda değil şimdi. 3 tüp kan idrar tahlili akciğer filmi istedi. Ciğerlerde bişey mi duydunuz neden film istediniz dedim. Tedbir amaçlı dedi. Tedbir amaçlı çocuğa radyasyon vercez mantığa bak. Ablamla çıktık. Çocuğu boşuna delik deşik ettircen bişeyi yok dedi bende filmden dolayı bi gıcık oldum zaten. Ayeş düşürücü verince geçiyo bi sıkıntı olsa antibiyotik vermeden geçmez dedi. Bende aynen öyle düşünüyorum dedim. İshal yok,kusma yok,idrar ya da kakada koku yok,öksürük hapşurma,burun akıntısı,boğaz kızarıklığı,kulak ağrısı yok. Bence ya diş ya da üşüttü biraz. Ankaranın havası değişik geldi kızıma bilemedim. Hala alnı sıcak biraz ama ateşi 38.5i gördü en çok şükür ki başkada yükselmedi. Takip ediyorum sürekli. Rabbim tüm çocuklara şifa versin.

yapraq cnm geçmiş olsun simdi nasıl kuzucuk insallah duzelmistir ateşi?
Hastanede parol vermişlerdi düştü. Eve gelince tekrar 38.5 oldu calpol verdim kustu. Yarım fitil koydum bende. Şimdi iyi şükür emiyo uyuyo. İştahsızlığı falanda yok. İnşallah yarına bişeyi kalmaz.
Elif nasıl,geçti mi gıdısındaki kızarıklık?

Amin
Insallah yarina birseyi kalmaz

Amin canım. Anneler yavrular için en iyisini bilir.
Benim kızım hasta olduğunda da bu saydığın hiçbir belirti yoktu. Sadece ateşli birkaç gün sonrası çişi azaldı. Umarım hasta değildir. Allah şifa versin.

Akşam 9 da parol verdikten sonra azra uyudu. Bende dünün yorgunluğuyla uyuyakalmışım. Gece 1 buçukta ağlamasıyla uyandım bir baktım ki yanıyor. Hemen ölçtün ateşi koktuk altından bakıyorum ben 39.1 soydum hemen üzerindekileri bezini çıkardım alnına koltuk altına kasıklarına nemli bez koydum. Düştü biraz calpol verdim iki çay kaşığı,düşmeseydi acile gidecektim. Sabah 6 buçukta yine bi yükseldi 39 u gördü. Artık panik yapmadım,öğrendik galiba,uyuyodu fitil verdim. Bugün götürcem ama. İdrar kan verelim dünkü barkodlarımız duruyo. Film falanda çektirmek istemiyorum. Dua edin kızlar inşallah düşsün şu ateş.
Gece o arada hemen ateşle ilgili bi araştırma yaptım. 3 aylıktan büyük bebeklerde 39 a kadar müdahale edilmemeli,39 olursa ateş düşürücü verilmeli yazıyordu. 3 gün boyunca ateş olabilir 3 günü geçerse ya da 39 dereceyi geçerse doktora başvurulmalı diyordu. Mantıklı geldi. Dua edin kızlar kızımda bişey çıkmasın. Çünkü eşiminde benimde ailemde antibiyotik alerjisi olanlar var,kızımda alerjiye yatkın bir bebek zaten. Antibiyotik verirlerse kullanamayız. Ya da hastanede takibi yapılmalı.

Canim tez zamanda iyilessin kuzu.güzel haberlerle gel insallah

Allah şifa versin canım tez zamanda iyi haberler bekliyoruz

Elifin gidisi geçti cnm şükür ama hala birseyler dokunuyor ama ney bulamadim sut urunleri ilk kestigimizde uykusu duzelir gibi olmuştu simdi tekrar eski zamanlara döndük. Ustune bir de kabiz oldu gazinu bile aglayarak cikartiyor
Size de cok gecmis olsun insallah bugun birsey cikmaz tahlillerde kiyamam kuzuya minnacik bedenleriyle neler yasiyorlar. Rabbim tez zamanda sifa versin bütün miniklere. Güzel haberlerle gel insallah canım

Hadi yaaa bilmiodum.cnm sagolasin koymam bi daha iki keredir veriorum cok sukur bisey olmadi ama olmadi dokerim yaptigimi

Ben de tarif ararken okudum sitenin birinde cnm. Eğer pekmezin soğuk sıkımsa sıkıntı olmaz ama geleneksel annelerin yaptığındansa koymamak lazimmis cnm. Netten yada aktarlardan soğuk sıkım pekmez alıp onunla yapabilirsin

Cok gecmis olsun canim
Aklina kotu seyler getirme
Gececek insallah atesi

Kızlar yaptım bebe biskuvisi ni daha çok sekerli ekmek tadı vardı. Benimki sevdi.tarif isteyen olursa birçok yerden okuyup kendim e göre bir şey yaptım.
Çeyrek çay bardağı irmik, 2 kaşık tereyağ, 2 konsantre meyva suyu, 1 tepeleme keçi yoğurdu, 1 çay bardağı un, 2 çay bardağı pirinç unu
Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…