2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
dimi canım ne güzel konuştın inşallah tek temmenim bu.

Cnm doktora sordum zaten bana dediği mama da mutlaka ver birlikte sıkıntı olmaz dedi. Şeyi sordum internette 1 yaşından önce mama dışında hiç bir süt vermeyin diye. Dediği mama firmaları doktorlara söylettiği bişeydir bence dedi. Ama mama eksik kalan mineral veya vitaminleri tamamlar bence en doğrusu birlikte ikisini vermektir dedi.

Toplam kaç saat uyuyor günde?
Bizim de ek gıda iyi gitmiyor, çünkü birkaç günde bir uykusunu almış bi anını yakalayabiliyorum.
Onun dışında sinirle yaklaşıyor bazen, bazen söylenip söylenip hadi ucundan yiyeyim de gönlün olsun diyor.
Genel olarak kötü yani.

Sen işe başladığında daha iyi de olabilir, şimdiden öyle umutsuzluğa kapılma.
Senden yemiyordur belki, bu kadın meme verecekti yemek nerden çıktı falan diyordur :)

Cnm benimki de emerken ve yatarken çoraplarını asilip çıkartıyor hatta ayak parmaklarni ağzına götürüyor engel olamıyorum :))

Ben 1 hafta önceye kadar Ferrum fort kullaniyordum sağlık ocağım vegaferon diye kan damlasi verdi kilosu kadar onu veriyorum cnm

canım ben ferro sanol b veriyorum bebeklere göre olan küçük şırıngalarla 2 milim içiriyorum günde. Benim oğlum 10.500 gr bildiğim kadarıyla kilosuna göre bu oran değişiyor muhakkak doktoruna danış bence

Zorlamamak lazim
Yaptigim yanlis biliyorum, tutamiyorum ama kendimi, yesin istiyorum
Imsallah yapmam bir daha

Bana da ayırt canim ben de ayni durumdayım. Hep saçma sapann seyler düşünüyorum
canım bana da yanındaki odaya ayırta bilirsin.. benim de kayınvalidem bakıyor düşündükçe iş yerinde ağlıyorum.. ben de aynı seyleri düşünüyorum kesin yemezse içine şeker katıcak tv zaten hiç kapanmıo.. bak yine fena oldum düşüğnünce.. allah sabır versin bize

7200 kg su ondan stres yapıyorum birde memekolik. İşe başlamamada çok az kaldı ya ben yokken bişry yemezse iyice zayıflarsa diye korkuyorum bu ay 8 kg görseydik iyiydi sağlık olsun tabi.
boşver kilo konsunu takma bence canım, benimki de 7400 6. ay kilosu. ama 4.140 dogdu. düşün o kadar zamanda ne kadar az aldı. hep kusuyor çünkü.. ben alıştım artık kilo konusuna.

Benim bir arkadasimda ferromixin kullaniyo, memnun, bende doktoruma sordum, ferrum bize iyi gelmedi biraktim, bunu kullanalm mi dedim, hic birsey kullanma dedi, aslnda zararsiz bir demor ilaci kullansak iyi olurdu
ben de su aya kadar kullanmadım. doğum kilosu iyi kullanma dedi 6. ayda başlarız dedi. bakalım, başlıcam galiba.

evet canım haklısın ek gıda ile ilgili okuduğum ve dinlediğim eğitimlerde söylüyordu. siz verdiğinizde yemeyebilir telaş yapmayın. ama yemediği zaman hemen arkasından aç bile olsa hemen meme vermeyin. nasıl olsa meme geliyor yemesem de diyerek yememeye devam eder demişti bi hemşire. o yüzden ek gıdayı iki emme arasında vermek gerekliymiş.

Kızlar yemin ederim şu sehirden o kadar bunaldim ki bir tane devlet bir tane özel hastane var. Özel hastanede idrarda iltihap var devlette yaptirdim bugun enfeksiyon yok. Yani ya az vardi 5 gun antibiyotik kullaninca geçti ya da hic yoktu bosuna içti kuzum antibiyotigi valla bunaldim. Gece yine 20 kere uyandık nedendir niyedir anlamıyorum. Sabah kaka yaptı uyandı sanirim tum gece o kakanin sıkıntısını çekti. Kansiz çıktı benim prenses o yuzden doktor kan ilacini sabah akşam ver dedi

ben de ferro sanol 30 ml diye bir demir ilacı getirtmiştim yurtdışından. şimdi doktoruma içeriğini atıcam bakalım ne kadar kullan diyecek. teşekkür ederim

yazını okyrken şimdi ağladım ne zor ya benim kaynanamda üni mezunu ama evlilik programlarına o kdr bağlı ki kitleniyo ekrana yeter ki o tv açık olsun öyle bir bağımlılığı var. Hiç güven vermiyo o konuda valla aliexpress ten kamera söyleswmmiye kadar gidiyo paronayaklığım bakucıya emanet edwn annelere hekal olsun sonra yavrum önce seni allah ıma emanet edeceğim diyorum sakinleşiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…