Sesler oldukça azaldı topikte.
İyi tarafından bakarsak birbirimize ihtiyacımız kalmıyor gittikçe, diğer ihtimal ise artık vakit bulunmuyor :)
Ben oyumu vakit bulunmuyordan yana kullanıyorum :) nasil gidiyor canim nasilsin?
Slm kızlar inş herkes iyidir. Bu aralar pek yazmadım genelde takip ettim okudum :)
Kızlar ben sütümü sağıp veriyordum ama artık keçi sütü buldum onu az sulandırıp veriyorum bebişe, sağım sayısını da indirdim artık sütüm çok azaldı en fazla 10 gün gelir ve biter gibi. Aylardır sağıp veriyordum çok yorucu oldu bu süreç, vicdan azabı da çekiyorum aslında sütüm çok azaldı.
Neyse keçi sütü de güzeldir içsin bebiş :)
:) aynen canım ya valla sağmak o kadar yorucu ki inan varya bitiyordum resmen. Neyse bebise afiyet olsun yarasın :) günde 270-300 cc keçi sütü ve o kadar da mama vereyim yeter çok bile. Bakayım inşallah bir sıkıntı olmaz.Güzeldir güzeldir, elinden geleni yapmışsın.
Sütüm gelmiyor deyip sağmayı da denemeyebilir veya üzerine düşmeyebilirdin, cidden yorucu bir şey sağmak.
Vicdanın rahat olsun :)
Benim de vaktim çoğalıyor gittikçe :)
İyi gidiyor canım, yani bu kadar uykuya olabileceğin en iyisi bu herhalde.
Gündüz uykusunu bırakmaya meylediyor şimdi de :)
Siz nasılsınız, nasıl oldu yavrucak?
:) aynen canım ya valla sağmak o kadar yorucu ki inan varya bitiyordum resmen. Neyse bebise afiyet olsun yarasın :) günde 270-300 cc keçi sütü ve o kadar da mama vereyim yeter çok bile. Bakayım inşallah bir sıkıntı olmaz.
Sen ne yapıyorsun cnm bebiş iyidir inşallah? Dediğin gibi artık kimse topike uğramaz oldu bu ne ya :)
HaklisinSesler oldukça azaldı topikte.
İyi tarafından bakarsak birbirimize ihtiyacımız kalmıyor gittikçe, diğer ihtimal ise artık vakit bulunmuyor :)
Ben doktora sordum corbalara su yerine keci sutu koyabilirmiyim diye, hayir dedi, kizim zaten az yiyiyo o da besleyici olsun diye dusunmustum, ama doktor izin vermiyince vazgectimCnm keci sütü verilebiliyor mu direk sulandirip? Yani inek sütü yasak ya keçi sütü yasak değil mi? Doktora falan mi danistin bu konuda? Ayy ben de bir buldam keçi sütü yogurt yapacagim ama bulamadim yokaynen cnm için rahat olsun sen elinden gelen çabayı gostermissin artik yapacak bisey yok
Almış sonuçta anne sütü ne güzel :):) aynen canım ya valla sağmak o kadar yorucu ki inan varya bitiyordum resmen. Neyse bebise afiyet olsun yarasın :) günde 270-300 cc keçi sütü ve o kadar da mama vereyim yeter çok bile. Bakayım inşallah bir sıkıntı olmaz.
Sen ne yapıyorsun cnm bebiş iyidir inşallah? Dediğin gibi artık kimse topike uğramaz oldu bu ne ya :)
Sordum sordum, mel mel baktı yüzüme :)Vaktinin çoğalması iyi bisey cnm :) az mi uyuyor hala kuzucuk? Bizimki de aynı valla gunduz uykularimiz 30dk gece uykumuz 11-12 de ancak o da ağlaya ağlaya. Gece de 4-5 defa uyanıyor en az. Sabahta 8 dedin mi ayaktauykusuzluk çok zor gercekten rabbim güç versin... Gündüz uykusunu mu birakacakmis nedenmis sordun mu :) sanki cok uyuyorlar da olani da birakmak nedir arkadas :)
Gittikçe azaldığına göre herhalde misyonunu tamamladı konu :/Haklisin
Eskiden bir girerdim bir suru sayfa olmus olurdu, simdi ise 1, 2 sayfa anca oluyo, acaba zaman gectikce o da gider mi
Almış sonuçta anne sütü ne güzel :)
Bebiş nezle oldu ya ilerlemez inşallah.
Onun dışında standart, büyüyor günden güne inanmıyorum :)
Sordum sordum, mel mel baktı yüzüme :)
Artık bazı uykularını 5 dakikayla bitiriyoruz ve 1-2 saat uyumuş gibi uyanıyor.
Bugün uyudu yine biraz, inşallah yarın da böyle olur.
İlaçlardan sonra kontrole götürmeyi düşünüyor musun sen?
Şu gece uykusuna bi çözüm bulsan çok rahat edersin, hele eşin yokken.
Ama çözüm bebişte işte.
İnşallah güzel güzel uzun uzun gece uykusu olur.
Gittikçe azaldığına göre herhalde misyonunu tamamladı konu :/
Sizden ne haber?
Hiç vermeyin bence ya.Selamm kızlar! Bi sorum olcak oğlum asla ev yapımı yoğurt yemiyor hep püskürtüyo dışarı :) bende denemek için hazır yoğurt tattırdım çok severek olmasa da onu yedi. Şimdi ne yapsam karar veremiyorum hiç yoğurt vermesem olmaz, hazır yoğurt versem ne kadar doğru olur yada sizin verdiğini önerebilceğiniz bi yoğurt markası varmı? 7 ay 10 günlük şuanda
bebeğe 1 yasına kadar hiç bir süt verilmemesi gerekiyor diye biliyorum. sütün azalıyorsa mamaya başla bence.Slm kızlar inş herkes iyidir. Bu aralar pek yazmadım genelde takip ettim okudum :)
Kızlar ben sütümü sağıp veriyordum ama artık keçi sütü buldum onu az sulandırıp veriyorum bebişe, sağım sayısını da indirdim artık sütüm çok azaldı en fazla 10 gün gelir ve biter gibi. Aylardır sağıp veriyordum çok yorucu oldu bu süreç, vicdan azabı da çekiyorum aslında sütüm çok azaldı.
Neyse keçi sütü de güzeldir içsin bebiş :)
Burnu açık mı?merhaba güzel anneler ben de 2016 Ağustos annesiyim size bir sorum olacak oğlum bi haftadır hasta bronşları iltihaplanmışve yaklaşık bi haftadır gece bağıra bağıra uyanıyo ama gözünü de açmıyo meme emzik hiç birini almıyo bağırıyo sadece gazı var aslında ama rutin besleniyorum o da her zman yediklerini yiyor acaba ilaçlar mı yapıyodur?
Ben kullanmıyorum ama ferrum başlamayı düşünüyorum.evet aynen eskiden girdiğimde bi sürü sayfa olurdu, şimdi 2-3 sayfa ana oluo.. aktif olan bi kaç kişi de bırakınca konuyu azaldı sanırım. ben demir ilacıyla ilgili bisey sorucam arkadaşlar. hangi ilacı kullanıyorsunuz bebeklere.
Burnu açık mı?
dün açıktı burnu