- 9 Mayıs 2011
- 13.835
- 28.703
Süt olması için özelikle yiyip içtiğiniz bişey var mi yada yediğiniz de süt yaptığını farkettiğiniz bisey varsa yazar misiniz bende denimm
Canim niye korkuyorsun bu aylar bebegi beslemek icin degil 8. Aya hazirlik ayrıca maşallah senin bebekte tombik benim kiz 9200 nisan kontrolüne iptal ettiler mayısta gidicez zaten şimdi bebisler buyumuste küçülmüş tarzindalar isterlerse bi tabak istemezlerse bi kasik yemiyorlar bebeğini dinle o sana yol gosterirKızlar herkesemutlu hafta sonları bizdenugun 6aylık aşılarımızı olduk boy 73cm kilo 9050 gecen aya göre 450 gr almış işk defa bu kadar az aldı ek gıda basladım yiyorduda dr alt dişlet baya belirgin dedi salyasıdaçok iştahsız biraz ama yiyoda anne sütü ve ek gıda yiyo biberon msması yemiyo sizde dr nedir ek gıdayla besleyemezsem diye korkuyorum biraz
Dogru diyosun canımda ben işe başlıycam bakıcı bir ablası var bir aydır beraberiz ne bilim benim gibi üstüne düşmezde ben gelene kadar bişe yemezse diye takıyrum kafama öyle valla istemedigi zaman kilitliyo ceneyi gerci bayada hareketlenmeye başladı sırtüstü yatmıyo yüzüstü dönüyo komutla şinav bile çekiyo çok komik şimdiki bebekler:))) senin bebişede masallah tombalak mış ya saglıklı olsunlarda bazende obez olucak diye kafama takıyorum :)))neyseki boyu var dayilar baya uzun oglumda onlara cekicek boydan ins bise sorcam kac saat aralikla yiyor senin prensesCanim niye korkuyorsun bu aylar bebegi beslemek icin degil 8. Aya hazirlik ayrıca maşallah senin bebekte tombik benim kiz 9200 nisan kontrolüne iptal ettiler mayısta gidicez zaten şimdi bebisler buyumuste küçülmüş tarzindalar isterlerse bi tabak istemezlerse bi kasik yemiyorlar bebeğini dinle o sana yol gosterir
Istedikce emziriyorum sabah 9. 30 akşam 18. 30 ek gıda veriyorum dediğim gibi miktarı ona bırakıyorum istediği kadar yiyor nazlari annelere babasıyla oyun oynuyor ben kapıdan girdiğim gibi is değişiyor ya emecek ya altını degistirmemi istiyor hiç birini yapamazsa oksuruyor birazda annelik duygusu bizsiz yapamayacaklar gibi geliyorDogru diyosun canımda ben işe başlıycam bakıcı bir ablası var bir aydır beraberiz ne bilim benim gibi üstüne düşmezde ben gelene kadar bişe yemezse diye
Saat basi emiyor istedikçe veriyorum ek gidayi sabah 9. 30 akşam 18. 30 veriyorumDogru diyosun canımda ben işe başlıycam bakıcı bir ablası var bir aydır beraberiz ne bilim benim gibi üstüne düşmezde ben gelene kadar bişe yemezse diye takıyrum kafama öyle valla istemedigi zaman kilitliyo ceneyi gerci bayada hareketlenmeye başladı sırtüstü yatmıyo yüzüstü dönüyo komutla şinav bile çekiyo çok komik şimdiki bebekler:))) senin bebişede masallah tombalak mış ya saglıklı olsunlarda bazende obez olucak diye kafama takıyorum :)))neyseki boyu var dayilar baya uzun oglumda onlara cekicek boydan ins bise sorcam kac saat aralikla yiyor senin prenses
takıyrum kafama öyle valla istemedigi zaman kilitliyo ceneyi gerci bayada hareketlenmeye başladı sırtüstü yatmıyo yüzüstü dönüyo komutla şinav bile çekiyo çok komik şimdiki bebekler:))) senin bebişede masallah tombalak mış ya saglıklı olsunlarda bazende obez olucak diye kafama takıyorum :)))neyseki boyu var dayilar baya uzun oglumda onlara cekicek boydan ins bise sorcam kac saat aralikla yiyor senin prenses
Canım alıntı biraz faklı oldu ama Azra'nın idrarını az yaptığı zaman bi doktora götürmüştük bizim kızda da idrarda lökosit çıkmıştı 5-6 tane fazla değil dedi doktor zimaks verdi bize de yarım çay kaşığı kullan dedi. Kullanmadım su verdim sadece. 2 hafta sonra yaptırdığımız tahlilde negatif çıktı.Tabiki sen öyle yap demiyorum ama keşke lökosit değeri görülseydi.Cnm hoşgeldin aramıza :) aşının huysuzluk ve ateş yapması normal. 6.ay aşısı genelde herkeste huysuzluk yaptı. Ben doğumdan sonra 2. yada 3. ayda adet oldum ve eski düzen devam ediyor 28 günde bir oluyorumama olmayanlara çok imreniyorum hemencik oldum ne varsa. Bir de emzirenler gec olur derler
Canım alıntı biraz faklı oldu ama Azra'nın idrarını az yaptığı zaman bi doktora götürmüştük bizim kızda da idrarda lökosit çıkmıştı 5-6 tane fazla değil dedi doktor zimaks verdi bize de yarım çay kaşığı kullan dedi. Kullanmadım su verdim sadece. 2 hafta sonra yaptırdığımız tahlilde negatif çıktı.Tabiki sen öyle yap demiyorum ama keşke lökosit değeri görülseydi.
Bu aralar havalar cok iyi surekli parka gidiyoruz gozdeyle hava soguk olunca sitenin icinde bi yarim saat gun isigi aldiriyorum boyle geciyor gunlerr.sevda kilo aldi mi nasil hala zayif mi kuzu?Oy maşallah akıllı bıdık :) sevdaya soyleyim de biraz gaza gelsin tembel kızım benim kime çektiyseAnkara nasıl dışarı çıkılacak hava var mı, burada tam hava ısınıyor diyorsun yine kar yağıyor kızımı parka götürüp sallama in hayalini kuruyorum evden :) sen neler yapıyorsun telefonum hala bozuk benim yazamıyorum hic
Canım gece efe uyanınca bi elimde telefon yazışmaları okuyorum internette geziniyorum uyumamak için hem de. Bu ara fena uyumuyo maşallah ama yine de birkaç defa kalkıyor :)
Bugün daha erken uyur inşallah, demek derdi varmış kızın. Şifasını bulsun kendi de rahat etsin sizi de rahat ettirsin inşallah :)Cnm antibiyotige bugun basliycaz. Dun bagirsak duzenleyiciye basladik kuzum gun icerisinde kaka yapti bir kac defa o yuzden daha iyiydi. Gerci 2ye dogru uyudu ama en azindan 3-4 kere kalkti gece buna da şükür :)
Ay ne güzel imrendim vallahi, akşam üzeri yine kar yağmaya bSladi buraya:/ zayıf canım ya. Bu ay götürmesini doktora ama 6700 çıkıyor evde tartinca.Bu aralar havalar cok iyi surekli parka gidiyoruz gozdeyle hava soguk olunca sitenin icinde bi yarim saat gun isigi aldiriyorum boyle geciyor gunlerr.sevda kilo aldi mi nasil hala zayif mi kuzu?
Masallah kuzuna hiç de zayıf durmuyor maşallah buyuk te duruyor annesiAy ne güzel imrendim vallahi, akşam üzeri yine kar yağmaya bSladi buraya:/ zayıf canım ya. Bu ay götürmesini doktora ama 6700 çıkıyor evde tartinca.
Galiba benim kızım kendisi yemek istiyor, dün misafirliğe gittik sofradaki herşeyi tuttuğu gibi ağzına götürdü bayağı da yedi ben versem o kadar yemezdi.
Eki Görüntüle 1962283
7 ay 8 günlük benim kızım canım. Doğduğunda da zayıftı 2500 hala öyle gidiyor, persantilin en altında seyrediyor boyu kilosu. Sağlıklı ama çok şükür:)Masallah kuzuna hiç de zayıf durmuyor maşallah buyuk te duruyor annesi
Benimkide 2650 doğmuştu önemli olan sağlıklı olması maşallah senin cimcime pek seker bakıyor annelik takacak bir şey buluyoz bende ne zaman oturacak ne zaman dışı çıkacak diye ufleyip pufluyom7 ay 8 günlük benim kızım canım. Doğduğunda da zayıftı 2500 hala öyle gidiyor, persantilin en altında seyrediyor boyu kilosu. Sağlıklı ama çok şükür:)
Bugün daha erken uyur inşallah, demek derdi varmış kızın. Şifasını bulsun kendi de rahat etsin sizi de rahat ettirsin inşallah :)
Yok canım bir tatlı kaşığı oluyo. Evde şırınga var. Benim kızda ateşlendi bugün ateş düşürücüyü şırıngayla verdim onun üzerine baktım şimdi. Bir tatlı kaşığı dolusuna denk geliyoCnm persembe tekrar kontrolumuz var tekrar test yaptiricam o zamana. Ama zaten bizim kiza iciremiyorum antibiyotigi3.5 ml demis doktor ne kadara denk geliyor acaba bir cay kaşığı versem yeter mi ki
Yok canım bir tatlı kaşığı oluyo. Evde şırınga var. Benim kızda ateşlendi bugün ateş düşürücüyü şırıngayla verdim onun üzerine baktım şimdi. Bir tatlı kaşığı dolusuna denk geliyo
Sağ ol cnm ya öyle vereyim bari. Zaten antibiyotigi kasikla almiyor biberonun ucuna döküp veriyorum. Benim kız biberon suluk vs şeyleri emmeyi çok seviyor :)