- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
Canım nasıl geçti gece?
Düzene girecek inşallah :)Daha iyiydi şükür cnm 11.30 gibi uyudu gece de yine 4-5 kere uyandı ama eskisi gibi aglamadi emdi uyudu şükür :) sizin nasil geceleriniz?
Masallah canimAy ne güzel imrendim vallahi, akşam üzeri yine kar yağmaya bSladi buraya:/ zayıf canım ya. Bu ay götürmesini doktora ama 6700 çıkıyor evde tartinca.
Galiba benim kızım kendisi yemek istiyor, dün misafirliğe gittik sofradaki herşeyi tuttuğu gibi ağzına götürdü bayağı da yedi ben versem o kadar yemezdi.
Eki Görüntüle 1962283
Çok teşekkür ederim canım. Bizde bu çarşamba yaptırdık klipsli Ferda bey yaptı çok rahattıCanim ben oglum 2 aylikken Ankara universitesinde dikisli sunnet yaptirmistim. Cok sukur memnun kaldim. Keciorende belediye karsisinda ozel bir yer var. Opr. Dr. Vedat ali canoglu diye. Orda bildigim kadariyla klipsli yapiliyor. Memnun kalanlarida duymustum. Simdiden Allah kolaylik versin canim
Düzene girecek inşallah :)
Bizimki de kalkmaları azalttı ama tekrar uyuması uzun sürüyor.
Yine de saat başı kalkmasından iyi.
Sevindim canim hayirli olsun. Allah damatliginida gostermeyi nasip etsinÇok teşekkür ederim canım. Bizde bu çarşamba yaptırdık klipsli Ferda bey yaptı çok rahattı
Çok teşekkür ederim çok sağolasın canım. Amin inşallah darısı tüm erkek annesinin başına inşallahSevindim canim hayirli olsun. Allah damatliginida gostermeyi nasip etsin
Kıyafet aile için işe yarar ama çocukların ilgisini hiç çekmiyor. Erkek bebwğe uzaktan kumandalı araba olabilir. Aynı yaşta kızım var niloya bebek seviyo erkek çocuk biraz daha ağır abi olurKizlar persembe gunu arkadasimin oglunun dogum gunu var 2 yasina giriyor. Hediye konusunda cok kararsiz kaldim kiyafet mi alsam oyuncak mi alsam bilemedim. Var mi fikri olan ?
Geçmiş olsun canım. Var tabi atlatan olmazmı? Biz kan tahlili yaptırmadık bu sayısal değerleri o yüzden çok iyi bilmiyorum ama diğer arkadaşların yazdığı kadarıyla pek yüksek bir değer değil diye biliyorum. Tez zamanda geçsin inşallah.Oğluşumun inek sütü alerjisi %16çıktı Dr geçmeme ihtimali var dedi. Sıkı diyet başladım bu sıkıntıyı aşan oldu mu içim daralıyor
Canım bence kıyafet daha mantıklı bir sürü oyuncağı vardır zaten büyük beden bir kıyafeti değiştirme kartıyla birlikte alabilirsin. Tercihen pijama erkek çocuğuna daha iyi olur. Ya ds şık bir gömlekKizlar persembe gunu arkadasimin oglunun dogum gunu var 2 yasina giriyor. Hediye konusunda cok kararsiz kaldim kiyafet mi alsam oyuncak mi alsam bilemedim. Var mi fikri olan ?
Gece uykusunu ben de erkene çekemedim kaldı 12de.Aynen cnm şükür halimize. Ben bir gecede 20 kez kalktigimi biliyorum ki benim kızım erken uyuyan bir bebek degil en erkeni 10.30 o da nadir. Şu siralar hep 11.30-12.00 de uyuyor sabahta 8de ayakta
Biz oyuncak alıyoruz çocuk mutlu olsun diye.Kizlar persembe gunu arkadasimin oglunun dogum gunu var 2 yasina giriyor. Hediye konusunda cok kararsiz kaldim kiyafet mi alsam oyuncak mi alsam bilemedim. Var mi fikri olan ?
Geçmiş olsun.Oğluşumun inek sütü alerjisi %16çıktı Dr geçmeme ihtimali var dedi. Sıkı diyet başladım bu sıkıntıyı aşan oldu mu içim daralıyor
Evet değişiyor kabiz olmamasına dikkat etDemir damlası kullanan arkadaşlar bebeğinizin kala renginde değişiklik oldu mu
bizimde sut alerjimiz var ama 6 aylik aralıklarla doktorum bi kibrit kutusu peynir benim yememi ve bu şekilde deneyerek devam etmemi söyledi tahmini bir yas civarı geçer dedi zaten 5 yaşından sonra cocuklarda pek görülmez dediOğluşumun inek sütü alerjisi %16çıktı Dr geçmeme ihtimali var dedi. Sıkı diyet başladım bu sıkıntıyı aşan oldu mu içim daralıyor
Sbizimde sut alerjimiz var ama 6 aylik aralıklarla doktorum bi kibrit kutusu peynir benim yememi ve bu şekilde deneyerek devam etmemi söyledi tahmini bir yas civarı geçer dedi zaten 5 yaşından sonra cocuklarda pek görülmez dedi
Inşallah canım çok zor bi süreç markette bir şey alırken önce içindekileri okuyorum herkes garip garip bakıyor her şeyin içinde peynir alti suyu var nerdeyse bide küçücük yazıyorlar su alerji bi geçsin ahtim var kocaman bi paket cips alıp yiyecegimBen bu zamana kadar pek önemsemedim sütüm çeker diye tadına baktığım oldu ama Dr oran çok yüksek dedi ve muayene sırasında 7yaşlarında bir çocukta hala devam ettiğini gördüm inşallah geçerde kuzular iyi olur
S