- 30 Ocak 2017
- 175
- 200
- 28
Merhaba kızlar ben yeniyim aranizda 28 ağustos 2016 da doğum yaptım bugün kızımın aşısı vardı biraz rahatsız etti bizi sabahtan beridir huzursuz durmuyor ağlıyor kurban olurum ona ben bide bir sorum olacak doğumdan sonra adet oldunuz mu olduysaniz düzenli mi nasıl
Mrb cnm hoşgeldin ben 5 buçuk aylıkken oldum 28 gün olarak devam ediyor şimdilik :)Merhaba kızlar ben yeniyim aranizda 28 ağustos 2016 da doğum yaptım bugün kızımın aşısı vardı biraz rahatsız etti bizi sabahtan beridir huzursuz durmuyor ağlıyor kurban olurum ona ben bide bir sorum olacak doğumdan sonra adet oldunuz mu olduysaniz düzenli mi nasıl
29 ağustos benimki 4 aylıkken oldum ama düzenli degilMerhaba kızlar ben yeniyim aranizda 28 ağustos 2016 da doğum yaptım bugün kızımın aşısı vardı biraz rahatsız etti bizi sabahtan beridir huzursuz durmuyor ağlıyor kurban olurum ona ben bide bir sorum olacak doğumdan sonra adet oldunuz mu olduysaniz düzenli mi nasıl
Hoşgeldin, güle güle büyüt bebeğini :)Merhaba kızlar ben yeniyim aranizda 28 ağustos 2016 da doğum yaptım bugün kızımın aşısı vardı biraz rahatsız etti bizi sabahtan beridir huzursuz durmuyor ağlıyor kurban olurum ona ben bide bir sorum olacak doğumdan sonra adet oldunuz mu olduysaniz düzenli mi nasıl
@yapalayniz1 canım bu gece nasıldı minik prenses, inşallah ilaç etkileşimleri etmiştir de uyumussunuzdur ana kiz
Benim sevda huysuz okduguna söylediğim bir ninni var. Benim bir kızım var çok uslu benim bir kızım var çok uslu mamasını yer sütünü içer hemen uyur. Dertlere deva Elif'e şifa dertlere deva Elif'e şifa sen verirsin Allah'ım sen sifasin Allah'ım sen kadirsin Allah'ım..
Canım gece efe uyanınca bi elimde telefon yazışmaları okuyorum internette geziniyorum uyumamak için hem de. Bu ara fena uyumuyo maşallah ama yine de birkaç defa kalkıyor :)goooody kız anam o saatte uyanık mıydı minik Efen, kk ya girecek kadar uyanık kaldığına göre sen de zor bir gece gecirmissin :/
Sevindim canım inşallah çok daha iyi olacakCnm antibiyotige bugun basliycaz. Dun bagirsak duzenleyiciye basladik kuzum gun icerisinde kaka yapti bir kac defa o yuzden daha iyiydi. Gerci 2ye dogru uyudu ama en azindan 3-4 kere kalkti gece buna da şükür :)
Sevindim canım inşallah çok daha iyi olacak
Eve canim, sersem gibiyim bendeInsallah canim aminnn :) geç uyusun ama gece çok fazla uyanmasin. Sürekli yatip kalkmak insanı çok yoruyor
Doktorlar 1 seneye kadar normal diyoHoş gördüm canim bende adet oldum 3 kere en son 20 ocakta oldum 11 geçti çok korkuyorum ya hamileysem ben ne yaparım o zaman
Elmalı maden suyu balik et ve en az 1. 5 litre su benim kiz tek gogus emiyor 1 saat arayla yinede doluyor bide ne kadar sık emerse o kadar artiyorSüt olması için özelikle yiyip içtiğiniz bişey var mi yada yediğiniz de süt yaptığını farkettiğiniz bisey varsa yazar misiniz bende denimm