Bakarlar hem de muayne ol bi baksın yumurtalara rahme ne durumda bu kadar gecikme niye oluyor ogrenirsin canmBugün de adet olmadan gecti. Adet oldum saniyorum gidiyorum bakiyorum akıntı.
Devlet hastaneleri beta hcg bakiyor mu ? Yarin ogleden sonra gidicem ogleden sonra bakarlar mi
yoook artıkAman tanrim resmen tanıdık çıkcaz
2009 görünümlü 2010 mezunuyum5 senede bitti nalet fakulte
Sen sen?
Aman tanrim resmen tanıdık çıkcaz
2009 görünümlü 2010 mezunuyum5 senede bitti nalet fakulte
Sen sen?
sen de mi brütüsBütün corlu burda anlasilan
sen de mi brütüs
ben çorluya taşınalı 1 sene oldu. kızım istanbulda doğdu. eylülde düşük yaptım devlet hastanesine gitmiştim çok memnun kaldım. Emre Bey. Çok ilgilendi. Özel hastanelere pek güvenim yok benimEvet :)
Hangi kadin hastaliklari doktoruna gidiyosun veya gitmeyi dusunuyosun ? Ben reyapa gidiyorum Levent Beye
Ya hanımlar toplaşın bakim birşey sorucam.
Benim bugün kasıklarımda ince biz sızı oldu epeyce sonra sağ yumurtalığım batma diosunuz ya onun gibi ağrıdımı desem sızladımı desem öyle birşey daha sonra sol yumurtalığım aynı şekilde ?
Ne bu şimdi anlıyamadım benim reglime yakın bôyle birşey olmadı hiç..
Geçen ayda hamileyim diye dolandım durdum ama hiç olmadı böyle hamile de olmadım gördüğünüz üzre
Belirtim var diyordunuz ya böyle şeyler mi ?
yoook artıkben de 2009
aaa ne güzel vallahiBütün corlu burda anlasilan
Evet :)
Hangi kadin hastaliklari doktoruna gidiyosun veya gitmeyi dusunuyosun ? Ben reyapa gidiyorum Levent Beye
ben çorluya taşınalı 1 sene oldu. kızım istanbulda doğdu. eylülde düşük yaptım devlet hastanesine gitmiştim çok memnun kaldım. Emre Bey. Çok ilgilendi. Özel hastanelere pek güvenim yok benim
ben reyapta özlem hanıma gittim normal sorunlar için, gebelik öncesi kontrole de ona gittim
ama gebelikte yine ona gider miyim bilemedim aslında çok tatlı bi kadın ama
toygun beyi çok övüyolar
sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu zaten boşver hastane daha iyi.Benim de bi bos gebelik gecmisim var temmuzda o yuzden cok acele edesim yok bisey varsa er yada gec cikicak diye dusunuyorum bi yandan da ilk gebelikteki belirtileri hissedemiyorum o yuzden hamileyim diyemiyorum negatifle karsilasmaktan korkuyorum. Evet calisiyorum ben. Calistigim icin saglik ocagina da gidemiyorum
ben de memnun oldum bu aradaben reyapta özlem hanıma gittim normal sorunlar için, gebelik öncesi kontrole de ona gittim
ama gebelikte yine ona gider miyim bilemedim aslında çok tatlı bi kadın ama
toygun beyi çok övüyolar
ilkokul arkadaşım 28 haftalık gebe. Geçen hafta beni aradı ki en son oğlana hamileyken görüşmüştük. Rüyasında beni görmüş çok güzel gelin olmuşum. Hamile misin dedi, bi olay yok şimdilik, düşünüyoruz bakalım beklemedeyiz dedim. HamileyimCanim benim esim de ruyasinda gormustu bir erkek bebek dunyaya getirirken. Ayni gun test yaptim pozitif cikti. Insallah sizin de yuzunuznguler bu ay hamis kalirsiniz hep bareber guz3l bi hamilelik geciririz :)
aynı olay bendede var. Göbek deliğim ile bikini arasında bir yerlerim sancıyor ama kestiremiyorum. Kasıklarımda bir türlü olunamayan adet gibi sancıma. Karnımda gaz sancısı gibi bir şeyler. Değişik yanı..hepsi birbirine karışıkYa hanımlar toplaşın bakim birşey sorucam.
Benim bugün kasıklarımda ince biz sızı oldu epeyce sonra sağ yumurtalığım batma diosunuz ya onun gibi ağrıdımı desem sızladımı desem öyle birşey daha sonra sol yumurtalığım aynı şekilde ?
Ne bu şimdi anlıyamadım benim reglime yakın bôyle birşey olmadı hiç..
Geçen ayda hamileyim diye dolandım durdum ama hiç olmadı böyle hamile de olmadım gördüğünüz üzre
Belirtim var diyordunuz ya böyle şeyler mi ?
Canim benim bat 5 aralık ama ovulasyon testinde gebelik testine göre daha önce çıkıyor diyorlar bu aksam dayanamadim ovulasyon testi yaptım ve pozitif ama bilemedim guvenemiyorum haftaya cumartesi eğer regl olmazsam evin 10 mt yanındaki klinik Te hemen BETA baktıricamCanm sen test yaptinmi durumun ne
Kızlar ben konyadayim siz hangi sehirdesiniz