- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
AhAaa acikti benim minnosum süt iceydin de yatayim bari
Ben anlamadım kim yatacak ?? Senmi?
Minnoş kim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhAaa acikti benim minnosum süt iceydin de yatayim bari
Ins bende yarin gorurum minisimi kizlar dualarinizda bizide unutmayinn
Bebisim kız acikti süt iceyim diyorum :)))Ben anlamadım kim yatacak ?? Senmi?
Minnoş kim ?
Allah izin verirse bir mani cikmazsa yarin canimm insallah goruruzzAyy ne güzel yaa
Yarınmı randevun ? İnş görürsün Can'ım
Allah izin verirse bir mani cikmazsa yarin canimm insallah goruruzz
Profil Resmimi değiştirelim dedim yandan carkli oldu değiştiremiyorum da
Dr gore yarin 7 haftalik olcaz bana gore 6+4 ins duyarizzz mutlaka getiririm cnmHadi hayırlısı Can'ım inş pıt pıtlarınıda duyarsın o minicik kalbinin
Teyzelerinede resmi getirmeyi unutma bakalım nohutmu fasulyemi :)))
Kız töbe bismillah 8 nedir benim 4 erkek çocuk rüyama dönmüş! Fenalaşır insan beCanim ben usendim gobegimin uzerinde denedimm sag sola gitti.
Aslinda ben avucta denedimm 8 cocuk cikinca korktummm.
Kız töbe bismillah 8 nedir benim 4 erkek çocuk rüyama dönmüş! Fenalaşır insan be
Yarınki randevunda her şey yolunda gider inşallah! Hayırlı haberler ver bizlere
sibelce0 ayva sayesinde gamzeli birer kızımız olsa hadi hayırlısı inşallah!
hayalimsin1 o kız senesi erkek senesi olayı her şey gibi bende tutmadı oğlana hamileyken millet 'ay bu sene kız senesi hep kız' deyip beni çıldırttılar. kime sorsam kız bende mi bi anormallik var diye düşünmedim diil
Hayırlısı olsun ballim. Sağlıklı olsun da evladın cinsiyeti olmaz Rabbim gönüllerimizdeki hakkımızda hayırlı etsin inşallah deyip sıyrılalım bu işten
Yahu bu ayva iyi hoş bulantıyı kesiyor mesiyor da.. Şuanda midem bi kazınıyor sanki 2 gündür yemek yemedim! Vay le le yanı
Neyse size doyum olmaz. Ben uyur
He avrat kısmının okumuşu böyle oluyo! Şuçlayamayon daTabiki öyle hayırlı evlat önemlidir , hayırlısı neyse artık o olsun .
Tabi gönlümdeki erkek yani olursa fena olmaz . Ben o herife kaç kere dedim şu işi düzgün yap artık yine olmazsa onun suçu
Ben prenseslerimle de mutluyum
Hadi sanada iyigeceler bende kaçtım kızlar
oluyr tabi ama bu ara yok zatn bende ocakta türkiyeye gidicem tek tesellim bu :)Allah yardımcın olsun canım, gurbette olmak nasıl bir his çok iyi biliyorum, sırf ufacık bi yemek yüzünden oturup ağladığımı bilirim.
bana ailem bazen postayla yiyecek yollardı, ya da bi gelen arkadaş yanında getirirdi, bi kaç ay idare ederdim öyle, sana en azından istediğin şeyleri getirebilecek ya da iletebilecek birileri yok mu?
maydonoz mevsimi gelse de yeme canm düşük riski yaratıyorAynen! annem bu sene kendi yaptı zeytini, kavanozla yiyorum bi de hızımı alamayıp suyunu içiyorum bi de salatalık maydanoz, biber gibi çıtır yeşil şeyler çekiyo canım ama mevsimi değil diye pek yemiyorum özelikle salatalığı
benm etrafta da bu sene hep erkek bebek doğdu bana da oğlum olcak gibi bi his geldi ama inşallah kızım olur hayırlısıylaYa ama şimdi şöyle bişey var, bu sene erkek senesi mesela ..bu demek değil hiç kız olmayacak , hepsi erkek olacak , büyük oranda erkek olurmuş
Aynısı kız senesi içinse geçerli
Benim gözlemlediklerim de doğru yani etrafımda gerçekten o sene o cinsiyet fazla doğuyor
Bizler seneye doğuracaz ,kız senesine yine denk geldim ben, siz Sevininde, bana yine kız
Korku var tabi... Başına nelerin geleceğini bilerek hamileliği yaşamak çok farklı oluyormuşş gerçekten... Ama kardeşlik güzeldir zorlu dönemleri çabucak atlatırız inşallah[/QUOTEAynen canım bende sırf beraber zmn gecirsınler dıye yakın araları ablasıyla 6 yas var hiç oynamıyolar
Günaydın canım bende haftaya pazartesi gidicektim dayanamadım yarın gidicemGunaydin hatunlarrr valla ben haftaya pazartesiyi artik iple cekiyorum ben de bi gorsem rahatlasam hayirlisiyla minigimii