Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglan geliyo oglannnnEn iyisini sen yapmışsın işine gelende dur işte ne işin var okadar kurcalıyorsun
Kız ben bugün oğlumu gördüm rüyamda bak aklına gelmişken anlatayım
Yüzünü göremedim ama maşallah 9-10 yaşlarında bayaa huysuz bir çocuktu . Öyleki rüyada komşumun iki oğlu var onlarla oynarken onların parkta duran arabasını ite ite tepe aşağı saldı :))) bi panikle uyandım
Fasulye ye benzer erkekmis öyle deyollaaa
Hahahah allah kolaylik versin canım ne diyim :)En iyisini sen yapmışsın işine gelende dur işte ne işin var okadar kurcalıyorsun
Kız ben bugün oğlumu gördüm rüyamda bak aklına gelmişken anlatayım
Yüzünü göremedim ama maşallah 9-10 yaşlarında bayaa huysuz bir çocuktu . Öyleki rüyada komşumun iki oğlu var onlarla oynarken onların parkta duran arabasını ite ite tepe aşağı saldı :))) bi panikle uyandım
Yok kiz kız olunca yuvarlak gibi oluyomuş erkeksi fasulye ye benziyomusO haftalarda zaten fasulye şeklindeler kız kilikikiki
Resim de mi kısıtlı yoksa :)))
Yok canım bunlar cimrilikten yapiyorlar
Şimdi allah korusun karnına krap girdi sancin oldu acile gittin o zaman bakiyorlar mi
En iyisi bu aslında Radyasyondan başka bişey deil ama merak işteTabi öyle olunca bakıyorlar tabi .zaten kızımda offf anamm yandım deyip doktoru 2-3 defa aradım öyle oldu ,beni Oray'a sokmaları ne yalan söyliyim
Hani bundada hep yorgun uykuluyum ya halim yok uğraşmaya
Yok yok resim veriyorlar
Bütün gebelik boyunca usg 3 defa hakın var çünkü buradakiler sağlıklı bulmuyor
Örneğin sezaryanda istek üzerine yapılmıyor son dakika mecbur kalırlarsa o şekilde yani
En dogrusunu yapiyorlar bence. Bildikleri birsey var demek ki. Benim doktorum da fazla ultrasona girmenin sakincali oldugunu soyledi.Tabi öyle olunca bakıyorlar tabi .zaten kızımda offf anamm yandım deyip doktoru 2-3 defa aradım öyle oldu ,beni Oray'a sokmaları ne yalan söyliyim
Hani bundada hep yorgun uykuluyum ya halim yok uğraşmaya
Yok yok resim veriyorlar
Bütün gebelik boyunca usg 3 defa hakın var çünkü buradakiler sağlıklı bulmuyor
Örneğin sezaryanda istek üzerine yapılmıyor son dakika mecbur kalırlarsa o şekilde yani
Alyanss testini deneyin bide kizlarr
Lahanayidami denedin kız ne çıktı pekiValla Can'ım neydi o .....kırmızı lahanayı denedim bide karbonat idrar karıştırıyorsun onu denedim
Alyansta aklımdaydı üşendim birtürlü yapamadım :)))
Sen yaptınmı nereye sallandı ne diyor :)))
Canim ben usendim gobegimin uzerinde denedimm sag sola gitti.Valla Can'ım neydi o .....kırmızı lahanayı denedim bide karbonat idrar karıştırıyorsun onu denedim
Alyansta aklımdaydı üşendim birtürlü yapamadım :)))
Sen yaptınmı nereye sallandı ne diyor :)))
L
Lahanayidami denedin kız ne çıktı peki
Canim ben usendim gobegimin uzerinde denedimm sag sola gitti.
Aslinda ben avucta denedimm 8 cocuk cikinca korktummm.
Rüyan hayırlara varsın. Böyle kikiki ci ananın öyle uşağı olur daha başkası beklenemez Rabbim gönlüne göre versin. Daha doğrusu gönlündekini Hakkı'nda hayırlı etsinBenim bu gidişle resmimde zor olur pffff siz atın bakalım doğru çıkacakmı .
Ya bide şu bu sene kız senesi ,yok bu sene erkek senesi doğrumu bunlar ya??
Kız benim var da ne oluyo. Karanlık bişe. Kadın aa işte burda bakın hani falan dedim kadın uğraştı görmem için..baktım gerizakalı durumuna doğru ilerliyorum ay evet orda dedim ama bişe de göremedimBenimde henüz ultrason resmim yok
Rüyan hayırlara varsın. Böyle kikiki ci ananın öyle uşağı olur daha başkası beklenemez Rabbim gönlüne göre versin. Daha doğrusu gönlündekini Hakkı'nda hayırlı etsin
Kız benim var da ne oluyo. Karanlık bişe. Kadın aa işte burda bakın hani falan dedim kadın uğraştı görmem için..baktım gerizakalı durumuna doğru ilerliyorum ay evet orda dedim ama bişe de göremedim