2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kız pis kedi :KK67:ne kızıyon bana . Ben burda sizin gibi usg ye giremiyorum . Henüz içimde kaçtane Nevar neyok :KK70:bilmiyorum. Belirti arıyorum işte ,kafama takılıyo ister istemez :KK69:

Hem kitty İ niye korkutuyorsun ya yok memikler kafam kadar oluyo diye :KK67: :KK70:
Özel doktor falan ayarlamadin mk canım 14 haftaya kadar nasıl beklenir ya

Ayva yersen gamzeli olurmuş bebisim ben aldım yemeye başladım....hayalimsin1 canım cin takvimi otomatik yaptım ben sen nasıl yaptinki

Bende cuma günü falan gideyim diyorum kalp atışını duyarız dimi canlar unutmuşum ben ya

Özel doktor falan ayarlamadin mk canım 14 haftaya kadar nasıl beklenir ya

Evet Can'ım aradım buldum o özel şahısları ama birtürlü hangi gün randevu verecekler çözemediler , ayın 24 burda bayram ya ,çok yığın heryer, doktorla konulup beni yalan olmazsa işte yarın arayıp randevu gününü söyleyecekler

hayalimsin1 hayalimsin1 valla hem kendim hesapladım hemde Çinli arkadaş xiexie xiexie hesaplattım o_O oğlanda tutmadı. Bunda tutar mıııı muallakta :KK51:
Ayva az evvel yedim. Dakikalık etkisi var ama yinede iyi geliyor.
sibelce0 sibelce0 yerken yanaklarına parmaklarını batırıp mucuuuxxx yapıyor musun? Valla batıl ama ben yapıyorum :KK70:
:KK70:

Evet Can'ım aradım buldum o özel şahısları ama birtürlü hangi gün randevu verecekler çözemediler , ayın 24 burda bayram ya ,çok yığın heryer, doktorla konulup beni yalan olmazsa işte yarın arayıp randevu gününü söyleyecekler
Evet beni de yılbaşından sonraya atacakti ben bekleyemem dedim son gün 23 tatilden önce saat 18.00 kaptım :))) 1 ayin 7 kadar kimse randevu vermiyo

Ayva yersen gamzeli olurmuş bebisim ben aldım yemeye başladım....hayalimsin1 canım cin takvimi otomatik yaptım ben sen nasıl yaptinki

Ben otomotikten tut her dil den her telden baktım sonuç hep değişiyor
Sonra dedim amaannn bunlar o kısık gözlerle ne anlarlarda bide takvim çıkarıp beni bol bol yordular s... Et :KK70::KK70:

hayalimsin1 hayalimsin1 valla hem kendim hesapladım hemde Çinli arkadaş xiexie xiexie hesaplattım o_O oğlanda tutmadı. Bunda tutar mıııı muallakta :KK51:
sibelce0 sibelce0 yerken yanaklarına parmaklarını batırıp mucuuuxxx yapıyor musun? Valla batıl ama ben yapıyorum :KK70:
Heheh yapıyorum vallahi

Kız yavaş git! Tamam Canın çekiyor da çok tuzlu ekşi gebeye iyi gelmez. Şiş ödem yapar mide bozar. Amman dikkat deyim.

Can'ım sen takvimini değişme. İlerleyen Zaman'larda daha çok değişiklikler olur. Haftasını yetişir hatta baya ileri geçer..şimdilik geriden gelebilir.

Çin takvimi bana erkek diyor. Oğlumda kız demişti. Düz mantık erkek diyorsa bu kız :KK70:

Ayrıca beybiler şimdiden öyle diyetik diyetik konuşuyorsunuz ama..henüz içinizdeki canavar büyüyüp iştahlanmadı! Belkide en iştahsızlarınızdan biriyimdir benim bile iştahım yarım öküz yiyen kıvama geldiydi:KK70:

İyiyiz sibelcim. Midem bulanıyor..kusuyom falan..oğlan delirtiyor ama yinede keyifler yerinde :KK59:

Valla benim tek korkum var (Gazı yoksa sıkıntı yok) bu bebe 2 yaş sendromuna girerse beynimin zaten yarısını oğlan tüketti öteki yarınısı da bu bebe tüketirse beyin nakline ihtiyaç duyacam. Bundan garisi sivrisinek saz :KK51:

Seni varya o Danimarka'ya gelip paralarım kız! Ben burda içim dışımda yaşıyorum!

Benim memikler yumurtadan hallice. Oğlanın hamileliğinde kafam kadar oldular :KK70: şimdi oran orantısını sen kuruver:cool:

Kız pis kedi :KK67:ne kızıyon bana . Ben burda sizin gibi usg ye giremiyorum . Henüz içimde kaçtane Nevar neyok :KK70:bilmiyorum. Belirti arıyorum işte ,kafama takılıyo ister istemez :KK69:

Hem kitty İ niye korkutuyorsun ya yok memikler kafam kadar oluyo diye :KK67: :KK70:
ah canim benim hic sikayetci olmam zaten ben de :KK66: :KK70:

Evet canim dakikalik mis geri geldi yine:)

Benim bu gidişle resmimde zor olur pffff siz atın bakalım doğru çıkacakmı .
Ya bide şu bu sene kız senesi ,yok bu sene erkek senesi doğrumu bunlar ya??

Resim de mi kısıtlı yoksa :)))
Yok canım bunlar cimrilikten yapiyorlar
Şimdi allah korusun karnına krap girdi sancin oldu acile gittin o zaman bakiyorlar mi

Ben bi otomatikten yaptım kız çıktı açıkçası isime de gelince başka yapmadım

En iyisini sen yapmışsın işine gelende dur işte ne işin var okadar kurcalıyorsun
Kız ben bugün oğlumu gördüm rüyamda bak aklına gelmişken anlatayım :KK70:
Yüzünü göremedim ama maşallah 9-10 yaşlarında bayaa huysuz bir çocuktu . Öyleki rüyada komşumun iki oğlu var onlarla oynarken onların parkta duran arabasını ite ite tepe aşağı saldı :))) bi panikle uyandım :KK70:

X