Günaydın kızlarr
sabah ilk iş size yazayım dedim, ankara feci soğuk valla, işe gelene kadar dondum hala botlarımı çıkarmadım ayağımdan, hiç canım istemedi bugün gelmeyi zaten sıcacık evimde otursaydım keşke
TE="candy1907, post: 44085166, member: 517670"]Ya çocuk saçlı o yüzden migdem bulanıyor derlerdi :))))) yaa bizimkiler Princ kadar ama hepimiz yerlerdeyizzz :) ne olcak bu halimiz
Iste buna kahkaha attım. Ne büyükler var bizde yaa. Bende akşamüstü karın ağrısı ile düştüm yatağa. Ben kalp atışını 6+1 de duydum bazı annelerde bu süre uzayabilir. Düşündükçe stres yapıyoruz. Yogaya falan mı başlamalı ki acaba???[/QUOTE]
ya evet, yogaya fln ne zaman başlayabiliyomuşuz acaba? 3 ayın dolmasını beklememiz gerekiyo mu acep? ben korkumdan sadece yürüyüş yapıyorum, onun dışında köşe yastığı gibi oturuyorum
Ben otomotikten tut her dil den her telden baktım sonuç hep değişiyor
Sonra dedim amaannn bunlar o kısık gözlerle ne anlarlarda bide takvim çıkarıp beni bol bol yordular s... Et
ben de hem çin takvimine hem rus takvimine baktım, kız dedi
evlat arasında ayırım olmaz ama çok istiyorum kız çocuğu, Rabbim hayırlısını versin inşallah
gerçi annem popomun şekline bakıp kızın olacak dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum, popodan atmasyon oldu biraz bence
Gunaydin hatunlarrr
valla ben haftaya pazartesiyi artik iple cekiyorum ben de bi gorsem rahatlasam hayirlisiyla minigimii
günaydın! hayırlı haberlerini duyarız inşallah, içini ferah tut, hayırlısıyla az kalmış randevuna
günaydın kızlar bugün adet sancıları çekiyorum ya kasık bel falan bide kahve leke geldi adet mi olcam ki ben acaba
canım kötü şeyler aklına getirme sakın, kendini hiç yorma sen bugün, hatta istersen sabahtan bi doktora görün için rahat etsin. benim de bugün biraz sancım var, belki ayaklarımızı üşütüyoruz ondan mı diye düşünüyorum