2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar değeriniz kaç bu gün bat ım 68 çıktı korkmuyorum desem yalan olur gecen sene bu ayda öğrendim ve kaybettim. Rabbim yine aynı ay nasib etti. Yine korkuyorum bisey olacak diye. Her ay topiklere bakıp bakıp iç geçirdim dile kolay 2 yıl oldu. Rabbim burda kalmamı nasib eder insallah
regli günün olmasına rağmen 68 ise değerin çok iyi benim 3 gün geçti yaptım 44 çıktı geç döllenme benimki tabi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canım

günaydın kızlar bugün adet sancıları çekiyorum ya kasık bel falan bide kahve leke geldi adet mi olcam ki ben acaba :KK57:

regli günün olmasına rağmen 68 ise değerin çok iyi benim 3 gün geçti yaptım 44 çıktı geç döllenme benimki tabi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canım

günaydın kızlar bugün adet sancıları çekiyorum ya kasık bel falan bide kahve leke geldi adet mi olcam ki ben acaba :KK57:

Zaten bazi sancilar adet sancisina cok benziyor kii.. Neden olasn kiz aklina kotu seyler getirme ama yine de artarsa leke ve sanci doktora bi gorun olmazsaa :KK51:

Hadi ya.. Ne bilim ben de hayal kirikligi yasamim diye bekliyom, yani erken bi dahakine bakalm deyip bi de iki uc hafta sonraya atarsa iyice dellenirimm artikkk :KK49::KK70:
bende haftaya gidicem yine ama yarn başka doktora da gideym diyorm çok sabırsızım :KK70:
bi de midem bulanıyor bişey yiyemiyorm hergün bi yumruta yerdm şuan gözümün önünde canlandırsam midem bulanıyo napcam bilmyom :KK43:

Zaten bazi sancilar adet sancisina cok benziyor kii.. Neden olasn kiz aklina kotu seyler getirme ama yine de artarsa leke ve sanci doktora bi gorun olmazsaa :KK51:
ne bilim anlamadım işe geldiğimden beri kaç kere wcye gittim ödüm patlıyor sancısına razıyım yeterki bebeğim ii olsun ilk 3 ay onu hissedersin dio tanıdıklar bu da onlardandır inşaAllah

He avrat kısmının okumuşu böyle oluyo! Şuçlayamayon da :KK70:

Evet biz Türkiye'deki gibi sınıf seçimimiz yok insan arasında hem bu okumuş ağır duracak öteki okumamış hoplayacak .yok canım çok şükür kariyerde yaptım çocukta yaptım.
Sen bide buradaki öğretmenlrimizi görsen :)) anca bukadar oldu onlardan benim gibi öğrenci :)))))))kikikik

adet sancıları bende de var doktora sordum normal dedi ama lekelenme için birşey diyemiyecem

Günaydın kızlarr :KK68::KK68:

sabah ilk iş size yazayım dedim, ankara feci soğuk valla, işe gelene kadar dondum hala botlarımı çıkarmadım ayağımdan, hiç canım istemedi bugün gelmeyi zaten sıcacık evimde otursaydım keşke :KK51:

TE="candy1907, post: 44085166, member: 517670"]Ya çocuk saçlı o yüzden migdem bulanıyor derlerdi :))))) yaa bizimkiler Princ kadar ama hepimiz yerlerdeyizzz :) ne olcak bu halimiz
Iste buna kahkaha attım. Ne büyükler var bizde yaa. Bende akşamüstü karın ağrısı ile düştüm yatağa. Ben kalp atışını 6+1 de duydum bazı annelerde bu süre uzayabilir. Düşündükçe stres yapıyoruz. Yogaya falan mı başlamalı ki acaba???[/QUOTE]

ya evet, yogaya fln ne zaman başlayabiliyomuşuz acaba? 3 ayın dolmasını beklememiz gerekiyo mu acep? ben korkumdan sadece yürüyüş yapıyorum, onun dışında köşe yastığı gibi oturuyorum

Ben otomotikten tut her dil den her telden baktım sonuç hep değişiyor
Sonra dedim amaannn bunlar o kısık gözlerle ne anlarlarda bide takvim çıkarıp beni bol bol yordular s... Et :KK70::KK70:

ben de hem çin takvimine hem rus takvimine baktım, kız dedi:KK73::KK73: evlat arasında ayırım olmaz ama çok istiyorum kız çocuğu, Rabbim hayırlısını versin inşallah

gerçi annem popomun şekline bakıp kızın olacak dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum, popodan atmasyon oldu biraz bence :-)

Gunaydin hatunlarrr :KK54: valla ben haftaya pazartesiyi artik iple cekiyorum ben de bi gorsem rahatlasam hayirlisiyla minigimii :emir_bebek:

günaydın! hayırlı haberlerini duyarız inşallah, içini ferah tut, hayırlısıyla az kalmış randevuna :KK36:

canım kötü şeyler aklına getirme sakın, kendini hiç yorma sen bugün, hatta istersen sabahtan bi doktora görün için rahat etsin. benim de bugün biraz sancım var, belki ayaklarımızı üşütüyoruz ondan mı diye düşünüyorum

adet sancıları bende de var doktora sordum normal dedi ama lekelenme için birşey diyemiyecem
inşaAllah benimde normaldir canım çok sağol
canım kötü şeyler aklına getirme sakın, kendini hiç yorma sen bugün, hatta istersen sabahtan bi doktora görün için rahat etsin. benim de bugün biraz sancım var, belki ayaklarımızı üşütüyoruz ondan mı diye düşünüyorum
sanki daha iyiyim şimdi canım sağ tarafta yoğunlaştı ağrım o da oluyordu bende zaten üşütmekten büyük ihtimal çalıştığım için ve şantiye olduğu için merkezi yere biraz uzak istediğim gibi doktora gidemiyorum maalesef

Günaydın Bayanlar,

Akşam 9 gibi uyuyunca mesajları yeni okuyabildim. Akşamda bayağ eğlenmişssiniz.

Ben bu sabah ilk defa mide bulantısı çekiyorum. Artık başladı demekki,diğerinde de 5. haftada başlamıştı.

Adet sancısı ben ıkı kuzımda cektım lekede oldu ama korkma bol kanamayla dusuk olur kafanı baska seyle doldur dusunme yat bol dınlen gecer sancı cok normal nasıl bazı kadında mide bulantısı varsa bazılarında kasık bel agrısı oluyor bol uzanmak ılacı gecmiş olsun canım

Adet sancısı ben ıkı kuzımda cektım lekede oldu ama korkma bol kanamayla dusuk olur kafanı baska seyle doldur dusunme yat bol dınlen gecer sancı cok normal nasıl bazı kadında mide bulantısı varsa bazılarında kasık bel agrısı oluyor bol uzanmak ılacı gecmiş olsun canım

sağol canım benim içimi rahatlattın inanki :KK60::KK60:bi kere daha olmuştu kahverengi lekelenme o da temizlik sonrasıydı ondan uzandım geçti ama şimdi işteyim çalışıyorum maalesef :KK56:

Ay nerdeyse ayniyiz ben de 168 ve 75 kg su an bakalm ne olacaz yarn bir gun :KK48::anneadayı: sagliklica doguralm da bebelerimiziii veririz kilolari kizlarcm :KK49::emir_bebek:takla attirir bize bebislerr

Kesinliklee isteyince veriliooo

Bn 12 kg verdim bi 12 dha verebilirim :KK66:

Sabredersek her sey olur

Su an icin ve ilerisi icin sagligimiz onemliii her daaim :KK66:

X