2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın hanimlar
Dun geceden beri araştırıyorum sizlerin de canini skmak istemiyorum ama ilk 12 hafta düsuk riski var biliyorsunuz. Bende gogus sizlamasi biraz var. Baska bisi yok. Birkaç gune ultrason a gircem. Bebegim iyimidir. Bisi olsa anlamazmiydim. :KK16:

Gunaydinlar guzel anne adaylarii nasil geciyor saatler bizde bugyn kontrole gidicezz ins duyariz kalp atisiniii
zor geçiyo valla hayırlısıyla duyarsın inşallah :)

Günaydın hanimlar
Dun geceden beri araştırıyorum sizlerin de canini skmak istemiyorum ama ilk 12 hafta düsuk riski var biliyorsunuz. Bende gogus sizlamasi biraz var. Baska bisi yok. Birkaç gune ultrason a gircem. Bebegim iyimidir. Bisi olsa anlamazmiydim. :KK16:
araştırma canm boşver çok araştrmak iyi değil hamilelikte, hele bu dönemde hep iyi düşün iyi olsun . benm de göğüs sızlamam biraz var . ne güzl bulantın falan yoksa süper valla bol bol ye. ben kusmuyorm ama canm bişe yemek istemiyo yemeklerden tiksinmeye başladm . şükret haline iyi düşün. düşük riski tıbba göre 12 hafta olablr ama Allaha göre her an 9. ay bile olr. o yüzden sıkma canını iyi düşün :KK66::KK66:

Gunaydinlar guzel anne adaylarii nasil geciyor saatler bizde bugyn kontrole gidicezz ins duyariz kalp atisiniii
hayırlı haberle gel inşaallah canım :anneadayı:
Günaydın hanimlar
sağlık ocağındaki hemşire de bana 3-4 aya kadar riski var demişti Rabbim sağlık versin bebişlerimize annem hem hamileymiş hem tarlada çalışıyormuş üstüne bide evde yeterki Rabbim istesin olmasını gerisi teferruat canım içini ferat tut düşünme böyle şeyler :anneadayı:

Ya evet haklısınız. Belirti az olunca korkuyorum acikcasi. Ins benim hamileliğim boyledir kızlar. Hayirlisi ile kucagimiza alsak ins

Günaydın hanimlar

Bencede bu kadar düşünme,herşey olacağına varır. Hem sağlıklı bir cocuk dünyaya getirmek daha önemli,sağlıksızsa ne yaparsan yap. Doğanın dengesi bu şekilde,güçlü olan ayakta kalıyor. Düşük olursa bile hiç üzülmemek lazım onun da bir nedeni var. Benim ise keşke düşük olsaydı daha kolay atladırdım.2. ayı doldurana kadar bekledik ama embriyo yok. Aynı belirtileri taşıyorsun için dışına çıkıyor kusmaktan ama bebek yok. Zorla kürtaj oluyorsun bide. psikolojisi daha bile kötü. O yüzden herşeyin vardır bir sebebi,daha dirayetli olalım,herşeyin hayırlısı diyelim,herşey bizim için çünkü.Güzel düşünelim güzel olsun.

Bencede bu kadar düşünme,herşey olacağına varır. Hem sağlıklı bir cocuk dünyaya getirmek daha önemli,sağlıksızsa ne yaparsan yap. Doğanın dengesi bu şekilde,güçlü olan ayakta kalıyor. Düşük olursa bile hiç üzülmemek lazım onun da bir nedeni var. Benim ise keşke düşük olsaydı daha kolay atladırdım.2. ayı doldurana kadar bekledik ama embriyo yok. Aynı belirtileri taşıyorsun için dışına çıkıyor kusmaktan ama bebek yok. Zorla kürtaj oluyorsun bide. psikolojisi daha bile kötü. O yüzden herşeyin vardır bir sebebi,daha dirayetli olalım,herşeyin hayırlısı diyelim,herşey bizim için çünkü.Güzel düşünelim güzel olsun.

Canim ya tabi cok zor bor durum yasadigin. Gecmis olsun inş simdiki bebegin hayırlısı ile dogar. Dogru diyorsun ama iste insanogluyuz yinede seytan vesvese veriyor. Korku sarıyor. Tabi ki kalitesiz embriyo dusuk olurmus. Valla suan duam hayırlı ve saglikli bebegimin olması. Ins saglikli doğar.

Herkese selam, öncelikle hayırlı olsun. Ben de kısmetse Ağustos annesi olacağım 5.haftadayım şu an :) geceleri karın ağrısı çeken var mı? Bu sabah şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Adet sancısıyla gaz sancısı arası birşey. Korktum biraz açıkçası normal midir ki acaba?

Herkese selam, öncelikle hayırlı olsun. Ben de kısmetse Ağustos annesi olacağım 5.haftadayım şu an :) geceleri karın ağrısı çeken var mı? Bu sabah şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Adet sancısıyla gaz sancısı arası birşey. Korktum biraz açıkçası normal midir ki acaba?
bende de oluyor canım ve bende olunca çok korkuyorum ama normal galiba çünkü herkeste var

Canim ya tabi cok zor bor durum yasadigin. Gecmis olsun inş simdiki bebegin hayırlısı ile dogar. Dogru diyorsun ama iste insanogluyuz yinede seytan vesvese veriyor. Korku sarıyor. Tabi ki kalitesiz embriyo dusuk olurmus. Valla suan duam hayırlı ve saglikli bebegimin olması. Ins saglikli doğar.
İnş canım ini,hepimiz için dualarımız öyle. sağlıklı güzel günler geçirelim 9. ayın sonunda kucağımıza alalım inş.

Bende var aynı ağrı merak etme,hatta bazen ciddi sancı giriyor geçiyor ama.

Ne zaman öğrendin değerin kaçtı. keseyi gördün mü?

Sat kaç?

Bende var aynı ağrı merak etme,hatta bazen ciddi sancı giriyor geçiyor ama.

Ne zaman öğrendin değerin kaçtı. keseyi gördün mü?

Sat kaç?

SAT 10.11 en son 8 aralıkt değer 665 ti ama zaten cumartesi günü keseyi gördük. Başka şikayetim yok ama bu karın ağrısı başladı işte

SAT 10.11 en son 8 aralıkt değer 665 ti ama zaten cumartesi günü keseyi gördük. Başka şikayetim yok ama bu karın ağrısı başladı işte

Çok güzel erkenden görmüşsün hemde,
bir dahaki muayeneni ne zaman verdi?

benim sat 07.11.2015
4 gecikti hastaneye gittil kan değerim 401 di. Benim geç döllenme oluyor vucudumu biliyorum. O yüzden 1 hafta geriden gelecek. Keseyi görmeye gitmedim. Gitmeli miyim acaba?

bende haftaya gidicem yine ama yarn başka doktora da gideym diyorm çok sabırsızım :KK70:
bi de midem bulanıyor bişey yiyemiyorm hergün bi yumruta yerdm şuan gözümün önünde canlandırsam midem bulanıyo napcam bilmyom :KK43:

Hmm seni yaramaz :KK20: hadi ya o derece ha o zaman git belki onlem alcak bi sey soylerr modene.. o_O

X