2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selamm aynen bzlerin de amaci oo.. Heyecanlarimizi paylasmak..

Kızlar ulturasyon için ıstanbul gelıcem ben yurd dısındayım hiç bir sıgortam olmicak fiyat hakkında bılgısı olan var mı acaba tsklr
Ben ozel bi hastaneye gidiyorm ismini vermem dogru olmaz diye yazmim ama ben ozel sigortaliym %10 oduyorm 10 tl sadece muayene, yani 100 tl oluyor, testler icerigine gore degisir ama tam kapsamlisi sanirm 300 falan bulabilirr..

Canm bnde seninle aynı duygular içindeyim bnm ki de ilki kalbi atmadi onun için çok stresliyim ins bu sefer yüzümüz güler bn suan 5+4 çok sabirsizm
Benim boş gebelik teşhisi konuldu,geçen haziran ayında kurtaj oldum. Beklenmedik bir gebelikti ama insan çok etkileniyor. Şimdi ilk denememizde tekrar hamile kaldım. Kalp atışını duymadan birşey demek istemiyorum. İş yerine bile söylemedim o yüzden. Hayırlı olan olsun,yiyecek ekmeği varsa buyursun bekliyoruz :)

Stres yapma canım stres yaptıkça kendine.zarar verirsin. Benim.ilk gebeligim ikiz olma ihtimali var ama ogleden snra sonuçları gösterecem o zaman belli olcak:)

Ay ne güzel,hemde ikiz,inş gönlüne göre olur canım. Herkesin güzel haberlerini bekliyorum.

canım sendeki numarayı alabilirmiyim?

Ben ozel bi hastaneye gidiyorm ismini vermem dogru olmaz diye yazmim ama ben ozel sigortaliym %10 oduyorm 10 tl sadece muayene, yani 100 tl oluyor, testler icerigine gore degisir ama tam kapsamlisi sanirm 300 falan bulabilirr..
Tmm canim tesekkur ederım bilgın için nasıp olursa tr devam edıcem muayenelerımi ve dogumu da orda dusunuyorum tabi kagıtları bi arastırmamız lazım bakalım

Herkese selamlar. Ben çok fenayım. Midem berbat! Gözümü bile açamıyorum her yer dönüyor allahım yar ve yardımcım olsun! Oğlan da sanki canımın burnumda olduğunu anlarmışcasına tepemden inmediği gibi mahvetti beni! Hayırlısıyla çabucak şu günleri bi atlataydım ne eyiydi!!!

Kizlar ya bu mide bulantisi cok fena boyutlara geldi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cikarmiyorum ama surekli midem bulaniyor ve oguruyorum sizlerde durum nasil mide bulantisina ne gibi cozumleriniz var
Ah canım Allah yardımcın olsun. Çekmeyen bilmez derler..çok iyi anlıyorum seni. Sabah bacıma onun her minik titreşimi midemi titreştiriyor sanırım dedim. Anası kurban olsun onu verene Buna da şükürler olsun. Bu sayede orda olduğunu her şeyin yolunda olduğunu anlıyorum. En zor günümüz bu olsun Rabbim başka zorluk tasa vermesin inşallah.

Kızlar degerım dususe gectı dusuk yapıyorum henuz kanamam baslamadı Rabbım sizlere saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın bebeklerınızı
Rabbim hayırlısını versin inşallah. Dualarım seninle.

Cnmm slm simdi farkettim de muhtemell dogum tarihlerimiz ayni seninle ilk ne zaman ogrendin gebeligini ve de kan tahlilinde hcg degerin neydi merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…