- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.176
İnş kalp atışlarını duyarız da koyarız canm bizde:))
inşaallah canım :)
heyecanla beklioruzzzz :)
senin kaç hafta oldu peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş kalp atışlarını duyarız da koyarız canm bizde:))
Bende ayni senin gibiyim . İnsan korkuyor :)
Rabbim sana bağışlasın minnakını canımm benim 6 haftalıkken gel dedi yani benim de 25inde ikimizde duyarız inşaAllah Rabbim kimsenin kollarını boş bıralmasınYok canım hiç bi iş yapmadım zaten tüp bebek olduğu için iki kat dikkat ettim ama oldu işte ins bidaha olmaz 21 ine çağırdı kalp atışı için. Şuan 5.haftanın icindeyim artk üç ay hiç kalkmicam napim olsun da raziym
Tek belirtim adetlerimde bile asla acımayan ve ağrımayan göğüslerimin çoook acıması. Merdiven inerken bile acıyorBende ayni senin gibiyim . İnsan korkuyor :)
Bn suan 5+4um canım sen?inşaallah canım :)
heyecanla beklioruzzzz :)
senin kaç hafta oldu peki?
içiyo canım, şimdi daha iyi oldu ama banyoları tuvaletleri ayırdık bi müddet, ne olur ne olmaz Allah korusunDikkat et o bakteri sana bulaşmasın..kocan ilac iciyormu?
evet canım, doktor uzuuun bir liste verdi, 7 tüp kan aldılar sonuçlar bugün çıkacak hayırlısıyla inşallahKese görmeye giden arkadaşlar genel kan tahlili yaptirdiniz mi?
beni de ekler misiniz? Ankara-yaş 30- ilk bebek- NormalKızlar liste yapıyorum
Nickiniz yazıyorum yaşadığınız yer yaş yasin yanında ki 1 kaç çocuğunuz var N olan normal tüp bebek olan T yazacağım nasıl ilerde cinsiyet ekleriz
Kizlar ya bu mide bulantisi cok fena boyutlara geldi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cikarmiyorum ama surekli midem bulaniyor ve oguruyorum sizlerde durum nasil mide bulantisina ne gibi cozumleriniz var
Canım çok geçmiş olsun, inşallah olmaz öyle bir şey, sen kendine dikkat et bebişin de iyi olur inşallahKızlar degerım dususe gectı dusuk yapıyorum henuz kanamam baslamadı Rabbım sizlere saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın bebeklerınızı
Canımokuduğum kadarıyla her gebelikte olmuyormuş.Mide bulantısının olmaması illa ki kötü birşey değilmiş yani.Bence şanslısın mide bulantın olmadan sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarımUmarım geçer canım...
Ben de bulantının "b" si yok hamile olduğumu hissedemiyorum valla. İnsan midem bulanmıyor diye üzülür mü? ben üzülüom işte
Hastanede misin düşüğü durdurmak için bir şey yapmıyorlar mıKızlar degerım dususe gectı dusuk yapıyorum henuz kanamam baslamadı Rabbım sizlere saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın bebeklerınızı
Bugün kalp atislarimizi duyduk:))))
Ultrasonda duyuldu canım:)Hayırlı olsun,çok sevindim. Ultrasonda mı duyuldu yoksa alttan mı duyuldu.
Ultrasonda duyuldu canım:)
Stres yapma canım stres yaptıkça kendine.zarar verirsin. Benim.ilk gebeligim ikiz olma ihtimali var ama ogleden snra sonuçları gösterecem o zaman belli olcak:)Çok sevindim,allah kucağına almayı nasip etsin inş.
Bu benim 2. gebeliğim,ilkinde kalp atışı olmadığı için kurtaj oldum. Şimdi stresle 2 hafta sonraki randevuyu bekliyorum. Sanki yine aynı şeyi yaşıcakmışım gibi geliyor.
Senin çocuk var,ilk gebeliğin mi?
Canımokuduğum kadarıyla her gebelikte olmuyormuş.Mide bulantısının olmaması illa ki kötü birşey değilmiş yani.Bence şanslısın mide bulantın olmadan sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarım
Duyamayabilirsin canim biraz erkenBende 2016 agustos anne olucam ins... bugun kesyi gormeye gidicem tam 5 haftaligim sizce kalp atisinida duyarmiyim
Canm bnde seninle aynı duygular içindeyim bnm ki de ilki kalbi atmadi onun için çok stresliyim ins bu sefer yüzümüz güler bn suan 5+4 çok sabirsizmÇok sevindim,allah kucağına almayı nasip etsin inş.
Bu benim 2. gebeliğim,ilkinde kalp atışı olmadığı için kurtaj oldum. Şimdi stresle 2 hafta sonraki randevuyu bekliyorum. Sanki yine aynı şeyi yaşıcakmışım gibi geliyor.
Senin çocuk var,ilk gebeliğin mi?