2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok canım hiç bi iş yapmadım zaten tüp bebek olduğu için iki kat dikkat ettim ama oldu işte ins bidaha olmaz 21 ine çağırdı kalp atışı için. Şuan 5.haftanın icindeyim artk üç ay hiç kalkmicam napim olsun da raziym
Rabbim sana bağışlasın minnakını canımm benim 6 haftalıkken gel dedi yani benim de 25inde ikimizde duyarız inşaAllah Rabbim kimsenin kollarını boş bıralmasın :emir_bebek:

Günaydın Ağustos ayının güzel anneleri ve onları miniminnacık bebişleri:KK68::KK68:

Şükür gelebildim aranıza, ben yokken ne çok yazışma olmuş ancak okuyabildim :KK51:

Dikkat et o bakteri sana bulaşmasın..kocan ilac iciyormu?
içiyo canım, şimdi daha iyi oldu ama banyoları tuvaletleri ayırdık bi müddet, ne olur ne olmaz Allah korusun

Kese görmeye giden arkadaşlar genel kan tahlili yaptirdiniz mi?
evet canım, doktor uzuuun bir liste verdi, 7 tüp kan aldılar sonuçlar bugün çıkacak hayırlısıyla inşallah

Kızlar liste yapıyorum
Nickiniz yazıyorum yaşadığınız yer yaş yasin yanında ki 1 kaç çocuğunuz var N olan normal tüp bebek olan T yazacağım nasıl ilerde cinsiyet ekleriz
beni de ekler misiniz? Ankara-yaş 30- ilk bebek- Normal

Kizlar ya bu mide bulantisi cok fena boyutlara geldi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cikarmiyorum ama surekli midem bulaniyor ve oguruyorum :KK43: sizlerde durum nasil mide bulantisina ne gibi cozumleriniz var

bende özellikle su içerken oluyo, pipetle içiyorum ben de azar azar biraz daha iyi. bi de gece yatarken baş ucuma ufacık bi ekmek parçası koyuyorum, sabah yataktan kalkmadan onu yiyorum, kalkıncaya kadar biraz düzelmiş oluyo
bunun dışında bi çözüm geliştiremedim henüz

Kızlar degerım dususe gectı dusuk yapıyorum henuz kanamam baslamadı Rabbım sizlere saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın bebeklerınızı
Canım çok geçmiş olsun, inşallah olmaz öyle bir şey, sen kendine dikkat et bebişin de iyi olur inşallah

Umarım geçer canım...
Ben de bulantının "b" si yok hamile olduğumu hissedemiyorum valla. İnsan midem bulanmıyor diye üzülür mü? ben üzülüom işte :110:
Canımokuduğum kadarıyla her gebelikte olmuyormuş.Mide bulantısının olmaması illa ki kötü birşey değilmiş yani.Bence şanslısın mide bulantın olmadan sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarım :nazar::KK200:

Ultrasonda duyuldu canım:)

Çok sevindim,allah kucağına almayı nasip etsin inş.

Bu benim 2. gebeliğim,ilkinde kalp atışı olmadığı için kurtaj oldum. Şimdi stresle 2 hafta sonraki randevuyu bekliyorum. Sanki yine aynı şeyi yaşıcakmışım gibi geliyor.

Senin çocuk var,ilk gebeliğin mi?

Bu benim 2. gebeliğim,ilkinde kalp atışı olmadığı için kurtaj oldum. Şimdi stresle 2 hafta sonraki randevuyu bekliyorum. Sanki yine aynı şeyi yaşıcakmışım gibi geliyor.

Stres yapma canım stres yaptıkça kendine.zarar verirsin. Benim.ilk gebeligim ikiz olma ihtimali var ama ogleden snra sonuçları gösterecem o zaman belli olcak:)

Bende 2016 agustos anne olucam ins... bugun kesyi gormeye gidicem tam 5 haftaligim sizce kalp atisinida duyarmiyim

Merhabalar ,
Ben de Allah kısmet ederse ağustos annesi olacağım. Uzun zamandır istediğim mucizem şükürler olsun ki sonunda gerçekleşti, yaşadıklarımı, kontrollerimi sizlerle paylaşırım ve takip ederim. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder ve bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder :)

Canm bnde seninle aynı duygular içindeyim bnm ki de ilki kalbi atmadi onun için çok stresliyim ins bu sefer yüzümüz güler bn suan 5+4 çok sabirsizm

Kızlar ulturasyon için ıstanbul gelıcem ben yurd dısındayım hiç bir sıgortam olmicak fiyat hakkında bılgısı olan var mı acaba tsklr

X