2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar ya bu mide bulantisi cok fena boyutlara geldi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cikarmiyorum ama surekli midem bulaniyor ve oguruyorum sizlerde durum nasil mide bulantisina ne gibi cozumleriniz var

Kizlar ya bu mide bulantisi cok fena boyutlara geldi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cikarmiyorum ama surekli midem bulaniyor ve oguruyorum sizlerde durum nasil mide bulantisina ne gibi cozumleriniz var

günaydın ben de bu sabah mide bulantılarıyla uyandım...

ama çok şükür aşırı değil şimdilik..

gelecek ne gösterir bilemem tabi ama :)

ne iyi gider bulantıya bilmiyorum ama mandalina beni rahatlatıyor :)

Umarım geçer canım...
Ben de bulantının "b" si yok hamile olduğumu hissedemiyorum valla. İnsan midem bulanmıyor diye üzülür mü? ben üzülüom işte

Kızlar degerım dususe gectı dusuk yapıyorum henuz kanamam baslamadı Rabbım sizlere saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın bebeklerınızı

bence mide bulantısı ıyı bişey benim icin hep sey dusunurdum demekki hamileligim devam edıyor cunku 3 dusuk yaptım o yuzden bi bu acıdan bak benîim gîbi bu hamileligimde hiç bir belirtı yok sadece gogus agrısı var bakalım hepimiz içîn hayırlısı

Kızlar degerım dususe gectı dusuk yapıyorum henuz kanamam baslamadı Rabbım sizlere saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın bebeklerınızı
Gecmiş olsun Allah yardımcın olsun zor cok zor yasadıgım için bilirim ama yıne yasıycaksın kucana alcaksın sabret bide son. Ana kdr hic belli olmuyor tutunabilir insallah seni bırakmaz

canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun hayırlısını versin belki tutunur sana yavrun
Evet canım kanamaya döndü 5 serum yedim iğneler falan dr dusuku riskin var deyince bn koptum zaten ama şimdi iyim çok sukur
geçmiş olsun canım ağır bi iş yapmadın dimi? bide kaç haftalık ne zaman duyacağına dair bişey demedi mi doktor bide canım eğer risk varsa 3 ay dinlenmen gerekli biliyorsun dimi?

Yok canım hiç bi iş yapmadım zaten tüp bebek olduğu için iki kat dikkat ettim ama oldu işte ins bidaha olmaz 21 ine çağırdı kalp atışı için. Şuan 5.haftanın icindeyim artk üç ay hiç kalkmicam napim olsun da raziym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…