2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar degerım dususe gectı dusuk yapıyorum henuz kanamam baslamadı Rabbım sizlere saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın bebeklerınızı
Elisa canm ya Allah yardimciniz olsn, nolur hemen de kotu seyler dusunme ins hayirlisiyla guzel haber ver bize haberlerini bekliyorum.. Allahim sen koru, dualarimiz seninle

Kızlar ben de bugün doktora gittim. Çok tatlı bir doktor. Minnağın kalp atışını da duyduk pıtır pıtır :)
Benim kilom fazla olduğu için her şeyi kesti doktor, şekerli her şey, unlu her şey... Bir de tsh biraz yüksek çıktı, ilaca başladılar, 4,68 çıktı tsh değerim. Bir de folik asite devam edeceğim. Onun dışında bir olumsuzluk yok çok şükür. Bebiş sayesşnde ben de sağlıklı beslenmiş olacağım fena mı

Biz bugün keseyi gördük şükür kızlar :))
Kan verdim 5 tüp ve idrar tahlili. Temiz çıktı. Herhangi bi ilaç vermedi folik asit hariç. Size verdi mi herhangi bir ilaç.
Bana da cok bulantim oldugu icin icinde bir de bulantiyi kesme ozelligi olan bir folik asit verdi. Ve bir de yine de bulanti gecmezse kullanmam icin emedur verdi. Ne olur ne olmaz henuz emedur kullanmadim ama bulanti da katlanilir gibi degil

canım kilo boy kaç?

bir de tsh nedir?

hayırlı olsun canım darısı başımızaa merak ettim kaç kilosun ki doktor öyle dedi bende 71-72 arasındayım da bana da dermi acaba diye merak ettim

kızlar meraba :)

bugün bulantılarım oldu özellkle karnımı aç bıraktığm zamanlar , ama yiyince de yedikten snra karnmda ağrılar oldu bi kaç batmalar. normal midir ? benden hiç kahverengi leke tarzı gelmedi şükr akıntım normal..

+
Proteston ne için?
Valla rutin oluyormuş galiba bisi cikmayinca bende ayrıntı ogrenemedim pek. 5 tüp kan ve idrar aldılar . Demir Vs Vs şeyler için. Bilenler bizi aydınlatsın:)

bebiş tutunsun diye veriolar genellikle o ilacı..

benim de kan tahlilleri yapıldı..

genel tarama ve de hormon testi felan :)

aynısı bana da oluyo, yesem bi dert yemesem ayrı bi dert az az yersem ancak öyle biraz iyi gibi, şimdilik bi çaresini bulamadım ben de

bir de doktor bana iMom diye bi gıda takviyesi verdi, 2 gündür içiyorum biraz daha midem iyi gibi sanki, özellikle yemek sonrası kramplarım azaldı ama bi alakası var mı bilmiyorum

az az yiyince iyi oluyor. tuzlu şeyler yemek lazm ama Çinde de yok malesef . hep tatlı şeyler var tatlıdan midem bulanıyor artık

Cnmm slm simdi farkettim de muhtemell dogum tarihlerimiz ayni seninle ilk ne zaman ogrendin gebeligini ve de kan tahlilinde hcg degerin neydi merak ettim :)
Can'ım bat'tan 4 gün önce öğrendim. Sat 31 ekim benim. Kan tahlili yaptırmağım için hcg değerimi bilmiyorum

Daha uygunlar da vardr ama ben de bilgin olsn diye yazdm bi de cidden guzel bi hastane yani.. Rica ederm canm hepimizin Allah yardimcisi olsn bu surecte her acidan
Aynen canim uzun bi zmn bizi beklıyor artık gercekten uygunmus ben daha cok beklıyodum ama cok guzel ilgileniyorlar tr de o yuzden tercıh edıyorum

Can'ım bat'tan 4 gün önce öğrendim. Sat 31 ekim benim. Kan tahlili yaptırmağım için hcg değerimi bilmiyorum
Anladim cnm benimde sat 31 ekimdi :) 2 aralikta evde test yaptim kopkoyu iki cizgi cikti hemen tabi durur muyum hemen atladik hastaneye gittik kanda da hcg 651 cikti. Bu arada tatli konusuna katiliorum kesinlikle hic bi tatli seyi gormek bile istemiorum ya

az az yiyince iyi oluyor. tuzlu şeyler yemek lazm ama Çinde de yok malesef . hep tatlı şeyler var tatlıdan midem bulanıyor artık

Allah yardımcın olsun canım, gurbette olmak nasıl bir his çok iyi biliyorum, sırf ufacık bi yemek yüzünden oturup ağladığımı bilirim.
bana ailem bazen postayla yiyecek yollardı, ya da bi gelen arkadaş yanında getirirdi, bi kaç ay idare ederdim öyle, sana en azından istediğin şeyleri getirebilecek ya da iletebilecek birileri yok mu?

Ay tatlı şeylere tahammülüm öyle azaldı ki anlatamam! Bazı şeyleri görmek dahi istemiyorum! Varsa yoksa zeytin! Yeşil olur siyah olur çerez de olur!
Aynen! annem bu sene kendi yaptı zeytini, kavanozla yiyorum bi de hızımı alamayıp suyunu içiyorum bi de salatalık maydanoz, biber gibi çıtır yeşil şeyler çekiyo canım ama mevsimi değil diye pek yemiyorum özelikle salatalığı

Bana da cok bulantim oldugu icin icinde bir de bulantiyi kesme ozelligi olan bir folik asit verdi. Ve bir de yine de bulanti gecmezse kullanmam icin emedur verdi. Ne olur ne olmaz henuz emedur kullanmadim ama bulanti da katlanilir gibi degil
benim eşim hekim hemen ona sordum içinde bulantı kesme özeliği olan bir folik asit var mı varsa bende kullanayım diye kesinlikle böyle bir folik asit yokmuş içeriğine bir bak istersen doktor psikolojik etki yaratmaya çalışmış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…