2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar ya benim aklıma bisi takıldı. Hastane kan sonucundan sonra hep 2 gün sonra tekrar çağırmışlar sizi kan için. Beni neden çagirmadılar acaba. Ya da herkesi cagirmiyorlar mi ki

Artışları iyiydi ama doktor bebeği göremedi kese de başka doktora gittim o gördü kötü gunlerdi

Neden kotu günlerdi. Hemen görünmüyor ki zaten kese.

doktoruna sormuş muydun genelde 2 günde bir tekrarlıyorlar.

O an aklıma gelmedi. Bana keseyi görmediği için , daha çok erken tabi 1 hafta sonra gel dedi.

Beni de cagirmadilar gerekli gorduklerini cagiriyor olabilirler

Olabilir. Bir sıkıntı olmasın da inş :/

Gunaydin kizlar, birazdan doktor teyzeye gidicez, sans dileyin bize :)

canım sigortanin detaylarını yazabilir misin
tüm sağlık sigortalari sigortaya edindikten sonra 5 yada 18 ay hamile kalinmaz diye anlaşma istiyor seninkinin şartları Fiyatları nasil

Iyi aksamlar arkadaslar su sigorta hakkinda bende bilgi alabilir miyim .

Sigorta olayini soyle ozetleyim kizlar, hicbir sure kisitlamasi yok ama, 10 tane muayene hakki veriyor mesela medical park icin, yani basindan beri gidersen hepsini kapsiyor asagi yukari, hastaneye ve sehre gore farklilik gosteriyor fiyatlar ve kosullari, odedigin paradan vergi indirimi aliyorsun, mesela 3950 odedim ben, vergi indirimi olacak 3300 liraya falan gelecek, sehirlerinizi ya da hastane tercihinizi bilmedigim icin daha detayli bir sey soyleyemiyorum, google a dogum sigortasi yazinca cikiyor, ordan sigorta sirketine yonlendiriliyorsunuz zaten, isterseniz bendeki numarayi da verebilirim sizlere,

Canim ben sendeki numarayı alabilirmiyim

Yanlış anlaşıldım tanıyorum o yüzden sıkıntı zaten .Bir de erkek doktor,hemen her gün görüyorum.Ondan yani

ben yanlış okumuşum canım ya doğru diyon o daha kötü

canım şimdi gördüm yazdığını, içini ferah tut, bebiş biraz naz yapmış anlaşılan ama her ley yoluna girecek inşallah, bol bol dua ederim senin içini hayırlı haberlerini bekliyorum
inşaallah canım güzel haber veririm inşaAllah burdan bende Allah razı olsun duaların içinde canım benimm

Sagol canim ilk randevum persembe gunu sorucam hem keseyi falan gormedik daha insalalh yolunda gider her sey

Kızlar ya benim aklıma bisi takıldı. Hastane kan sonucundan sonra hep 2 gün sonra tekrar çağırmışlar sizi kan için. Beni neden çagirmadılar acaba. Ya da herkesi cagirmiyorlar mi ki

herkesin durumu arklı senin değerin yüksektir belki rahimde extra bişi görmemiştir haliyle gerek duymamıştır...

ben gibi çok erken öğrenenlerin düşük oluyor ve yükselcek mi diye tahlil yaptırıolar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…