- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 35
Hosgeldin[/QUOTE]ezginanneadayi89, post: 44065532, member: 703487"]Ayy merhaba kizlarrrrr beni de ekleyin gruba insaAllahhhhh :)))) ne yapmam gerekiyor:)
Hosbuldum arkadaşım sağol :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin[/QUOTE]ezginanneadayi89, post: 44065532, member: 703487"]Ayy merhaba kizlarrrrr beni de ekleyin gruba insaAllahhhhh :)))) ne yapmam gerekiyor:)
Cnm senin kan değerlerin nasıldı benden doktorum hiç istemedi ben kendim yaptirdimKızlar ya benim aklıma bisi takıldı. Hastane kan sonucundan sonra hep 2 gün sonra tekrar çağırmışlar sizi kan için. Beni neden çagirmadılar acaba. Ya da herkesi cagirmiyorlar mi ki
Gittiğimde 1 gün geçmişti günüm. 172 ydi değer. Yükseldi mi yükselmedi mi bakması gerekmez miydi. Korktum simdi. Senin nasildi?Cnm senin kan değerlerin nasıldı benden doktorum hiç istemedi ben kendim yaptirdim
Benim bat günü 222 sonra 570 en son 4670 fl diGittiğimde 1 gün geçmişti günüm. 172 ydi değer. Yükseldi mi yükselmedi mi bakması gerekmez miydi. Korktum simdi. Senin nasildi?
Benim bat günü 222 sonra 570 en son 4670 fl di
Artışları iyiydi ama doktor bebeği göremedi kese de başka doktora gittim o gördü kötü gunlerdiHem ne güzel insaAllah benim de bi sıkıntı yoktur sağlıklı şekilde artmıştır değerlerim...
doktoruna sormuş muydun genelde 2 günde bir tekrarlıyorlar.Kızlar ya benim aklıma bisi takıldı. Hastane kan sonucundan sonra hep 2 gün sonra tekrar çağırmışlar sizi kan için. Beni neden çagirmadılar acaba. Ya da herkesi cagirmiyorlar mi ki
Beni de cagirmadilar gerekli gorduklerini cagiriyor olabilirlerKızlar ya benim aklıma bisi takıldı. Hastane kan sonucundan sonra hep 2 gün sonra tekrar çağırmışlar sizi kan için. Beni neden çagirmadılar acaba. Ya da herkesi cagirmiyorlar mi ki
Artışları iyiydi ama doktor bebeği göremedi kese de başka doktora gittim o gördü kötü gunlerdi
doktoruna sormuş muydun genelde 2 günde bir tekrarlıyorlar.
Beni de cagirmadilar gerekli gorduklerini cagiriyor olabilirler
Canim sende hoşgeldin bu topiğe :) :)blki yarın kalp atışı ile beraber görürsün keseyi insallahİnsaAllah canım ya. Kalp atışını da duymadan rahat yok bana :)
Minislerimiz bizimle Rabbim e bin sukurrrr
Bu sigorta işi beni benden aldı. Hemen araştırmaya girisiyorum. Şu kadar haftalik gebelige kadar yaptırabilirsiniz diye bi on koşulu var mı acaba?? Bu arada çok sevdim burayı eş zamanlı duygular yaşayan arkadaslarla bi araya gelebiliyor ne hoş
canım sigortanin detaylarını yazabilir misin
tüm sağlık sigortalari sigortaya edindikten sonra 5 yada 18 ay hamile kalinmaz diye anlaşma istiyor seninkinin şartları Fiyatları nasil
Iyi aksamlar arkadaslar su sigorta hakkinda bende bilgi alabilir miyim .
Canim ben sendeki numarayı alabilirmiyimGunaydin kizlar, birazdan doktor teyzeye gidicez, sans dileyin bize :)
Sigorta olayini soyle ozetleyim kizlar, hicbir sure kisitlamasi yok ama, 10 tane muayene hakki veriyor mesela medical park icin, yani basindan beri gidersen hepsini kapsiyor asagi yukari, hastaneye ve sehre gore farklilik gosteriyor fiyatlar ve kosullari, odedigin paradan vergi indirimi aliyorsun, mesela 3950 odedim ben, vergi indirimi olacak 3300 liraya falan gelecek, sehirlerinizi ya da hastane tercihinizi bilmedigim icin daha detayli bir sey soyleyemiyorum, google a dogum sigortasi yazinca cikiyor, ordan sigorta sirketine yonlendiriliyorsunuz zaten, isterseniz bendeki numarayi da verebilirim sizlere,
Yanlış anlaşıldım tanıyorum o yüzden sıkıntı zaten .Bir de erkek doktor,hemen her gün görüyorum.Ondan yani
inşaallah canım güzel haber veririm inşaAllah burdan bende Allah razı olsun duaların içinde canım benimmcanım şimdi gördüm yazdığını, içini ferah tut, bebiş biraz naz yapmış anlaşılan ama her ley yoluna girecek inşallah, bol bol dua ederim senin içini hayırlı haberlerini bekliyorum
Cnmm beni de ekleyin denizli 26 ilk cocuk normalNerden yaş kaç çocuk tüp bebek mi normal mi yaz
canım senin çizelgene noldu kötü bi durum yok dimi?Canim sende hoşgeldin bu topiğe :) :)blki yarın kalp atışı ile beraber görürsün keseyi insallah
Sagol canim ilk randevum persembe gunu sorucam hem keseyi falan gormedik daha insalalh yolunda gider her seyesinertugrul cnm Benin ilk öğrendıgımden berı var kasık ağrısı karın ağrısı kasık batması necararsan özellikle geceleri çok oluyor şimdide migde bulantısı eklendi geceleri uyumak kabus ama magnezyum verdi doktor biraz daha azaldı sende doktoruna bir sor canim
Kızlar ya benim aklıma bisi takıldı. Hastane kan sonucundan sonra hep 2 gün sonra tekrar çağırmışlar sizi kan için. Beni neden çagirmadılar acaba. Ya da herkesi cagirmiyorlar mi ki