2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kız bu topik anasız sanırım , bizi yetim bırakma . Burdada analık yap bize . Bir liste yap bizlere Burdada diyecektim
Hadi Neolur ben beceremiyorum
canım iki tarafa da yetişemem ki :) ağustos anneleri olarak watsapp grubumuz da var üç yer olmuş olcak ben nasıl yetişeyim hepsine

Bende Rize'de yaşadım 5 yıl oranın simit güzeldi kasarla çayla. Ama şimdi kim bulacak. Ben o simit kel simit derdim
ahh o simitler sabah kahvaltılarımız onlarla geçerdi . ama şuan çindeyim kel simiti birak susamlı bile yok tuzlu hiiç bişe yok . hamilelik bakalm nasl geçicek :)

ayy çok sevindimm kzuumm darısı başıma seninde bugün 6+5 olman gerekmiyor bugün benim öyle takvime göre de ondan dedim
Adet tarihine gore 6+4 ultrasona gore 6+1 dedi doktor canım. Gecen hafta da 4 bucuk demisti keseyi gordugunde yetisio bebisim yavas yavas cok saol canim darisi herkesin basina..

[QU="DLRBNC, post: 44048578, member: 722339"]Ben de de hiç bir belirti yokkkk[/QUOTE]
:) cok tuhaf değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…