Canim bnm ki bat 2 Kasım ama tüp bebek olduğu için transfer gününe göre hesaplanıo bnm ki biraz karışıkbn suan 5.haftaya girdim takvim 6.hafta gösteriyor bnde anlamadım. Bnm ilk çocuk olacak allah nasip ederse rabbim kimseyi evlat hasreti ile sinamasin.bn yarismaya şanliurfadan katılıyorum canım mesleğinin gereği burdayız
Tebrik ederim cnm allah kucağına almayi da nasip etsinKizlarrr ben dayanamadim doktora gittim ve kalp atislarini duydukAllah'ıma bin şükür . 6+1 desin dedi doktorum. Darısı tüm bekleyenlerin başına çok Amin
Bende ara ara batma oluyor magnezyum verdi doktor sanırım iki gündür daha iyi azalma var ondan mi bilemiyorum siz eczaneden alabilirsiniz suyun içine atiliyo tozsalı günü 3133 cıkmıstı bhcg progesteron 18,65 çıkmıştı. bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda keseyi gördü. kesenin yeri iyi dedi. 0.87 cm çıktı. şikayetin var mı dedi ara ara kasık ağrısı oluyor dedim. folbiolle birlikte progestan yazdı. ama korkacak birşey yok dedi. için rahatlasın diye tedbir amaçlı veriyorum dedi. vajinal mi oral mi kullanmam lazım progestanı
Vajinalsalı günü 3133 cıkmıstı bhcg progesteron 18,65 çıkmıştı. bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda keseyi gördü. kesenin yeri iyi dedi. 0.87 cm çıktı. şikayetin var mı dedi ara ara kasık ağrısı oluyor dedim. folbiolle birlikte progestan yazdı. ama korkacak birşey yok dedi. için rahatlasın diye tedbir amaçlı veriyorum dedi. vajinal mi oral mi kullanmam lazım progestanı
Saol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Tebrik ederim cnm allah kucağına almayi da nasip etsin
ben de Rİzeliyim
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bugün?
Selam canım evet benimSelam bebiş
Almanya'da olan senmiydin kız ?
Ben varım şekerimkızlar istanbul avrupa yakasından olan yoh midur
Dr alttan bakmayi teklif etmedi.benim de isime geldi.gecen esi dr olan bir arkadaş da alttan zarari olmadigini söyledi.2 hafta sonra gözükür dedim ben de.insallah bu çarsamba gozukur bebişimiz.2000 tabi ki gebelik vardır canım yanlız sen karından baktırdın için cikmamis tir alttan neden baktirmadin inan bana tehlikesi yok olsa doktorlar bakar mi
Haklisin canim sabir istiyo fazlasiyla.cnm aynı korkuları heyecanı oğluma hamileyken çok yaşamıştım, zaman hiç geçmicek gibi oluyor ama şimdi oğlum nerdeyse 3 yaşında... İlk zamanlar o kadar zor oluyor ki hamileliğin kıymetini bilmediğim için kendime çok kızmıştım Hatta 2. Yi 10 yıl sonra isterim diyordum ama şimdi hamileyim vee yine heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum... Annelik deli işi gerçekten