2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
salı günü 3133 cıkmıstı bhcg progesteron 18,65 çıkmıştı. bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda keseyi gördü. kesenin yeri iyi dedi. 0.87 cm çıktı. şikayetin var mı dedi ara ara kasık ağrısı oluyor dedim. folbiolle birlikte progestan yazdı. ama korkacak birşey yok dedi. için rahatlasın diye tedbir amaçlı veriyorum dedi. vajinal mi oral mi kullanmam lazım progestanı

Amin Can'ım .
Benimde bat 1 kasımdı ,doğru tüp bebekte farklı hesap oluyor sanırım.
Urfa güzel yerdir diye hep duydum
.

Bende ara ara batma oluyor magnezyum verdi doktor sanırım iki gündür daha iyi azalma var ondan mi bilemiyorum siz eczaneden alabilirsiniz suyun içine atiliyo toz

Vajinal

Kizlar merhaba nasilsiniz ben biraz uzgunum 8 kasim son adet tarihim pazartesi gunu hamile oldugumu ogrenmistim ilk degerim 130.6 cikti dr carsamba tekrar kan ver dedi carsamba gunu saglik ocaginda kanverdim betaya bakmayo unutmuslar carsamba verdigim kanla persembe baktilar ondaki degerde 220 cikti dr u aradim ben 240 cikmasini beklerdim cuma tekrar ver 400 kusurun altinda cikarsa konusmamiz lazim dedi bende asil kendi dr mu aradim o kanla olmaz cuma gunu tekrar ver dedi ozel hastahanede verdim 347 cikti o zamanda dr umla gorustum pazarteso tekrar kan ver bakalim keseyi ne zaman gorebilirz bakalim gozun aydin dedi ama degerim iki kat artmiyor cok sukur artis var ama hic oyle belirtim agrim birseyim yok cok korkuyorum kizlr bazen rahatliyorum bakalim pazartesi kac cikacak

2000 tabi ki gebelik vardır canım yanlız sen karından baktırdın için cikmamis tir alttan neden baktirmadin inan bana tehlikesi yok olsa doktorlar bakar mi
Dr alttan bakmayi teklif etmedi.benim de isime geldi.gecen esi dr olan bir arkadaş da alttan zarari olmadigini söyledi.2 hafta sonra gözükür dedim ben de.insallah bu çarsamba gozukur bebişimiz.

Kızlar artık biz bi liste yapsak listede neler olsun mesela kullanıcı adı yaşı nerden olduğu bebeğinin kaç haftalik olduğu gibi bir tabela yapsak o zaman herkez birbirine daha iyi yardimci olur

Haklisin canim sabir istiyo fazlasiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…