2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar artık biz bi liste yapsak listede neler olsun mesela kullanıcı adı yaşı nerden olduğu bebeğinin kaç haftalik olduğu gibi bir tabela yapsak o zaman herkez birbirine daha iyi yardimci olur
Haftamiz takvimlerimizde yaziyo aslinda ama sehir falan yazip görüssek de olur.göbüşleri tokuştururuz

:)en azından gerçek isimlerimiz belli olsa fena olmazdı ama zamanla yerine oturur daha çok zamanımız var önümüzde

Umarım herşey yolundadır canım. Haberdar et bizleri sonuçlarını alınca.

Canım üzme kendini artış var sonuç olarak.Pik saatleri değişiyor o an yakalıyorsundur.Her zaman aynı saatlerde vermek daha iyi oluyor. Ben iki bin küsür olana dek 2 günde bir kan verdim..Canını sıkma rahat ol beslenmene dikkat et stres yapma bebişinin orda olduğuna inan

Kizlarrr ben dayanamadim doktora gittim ve kalp atislarini duyduk Allah'ıma bin şükür . 6+1 desin dedi doktorum. Darısı tüm bekleyenlerin başına çok Amin
ayy çok sevindimm kzuumm darısı başıma seninde bugün 6+5 olman gerekmiyor bugün benim öyle takvime göre de ondan dedim

Cok sagol canim senij artisin nasoldi cok sukur 2000 leei gormussun insallah bende gorurum bazen rahatliyorum bazen istemeden stres oluyorum beslenmeme dikkat ediyorum canim hergun cebiz badem findik havuc mandalina iki tane muz kuri kayisi kuru incir yiyorum sutumu iciyorum bugunde balik yiyecegim onerebilecegin baska seyler varmi inaniyorum inanmak istiyorum bebegim benimle olumsuz birsey olsa kanamam olur birsey olur diye düşünüyorum

Benim artışda da bazen çok arttı bazen tam 2 katı yakalayamadı en son diğer kanlarıma baktırırken bthcgde girmişler 13bindi daha da yükselmiştir.
Ben balık yiyemedim canım ya midem almadı yiyebiliyorsan çok iyi

Ayy nasıl rahatlattin beni canim ya insallah hersey güzel olacak benim bulantim yok sık acikmaya basladim suan yeme konusunda iyiyim bugun esim yapacak yiyecegim canim :) yazini okurken nasil mutlu oldum canim

inşaAllah nasipse canım ben daha duyamadım kalp atışlarını bebeğimin sen duydun mu?
Ben de duyamadım canım ama bende bir hayli kilo var suçunu biliyosun dedi doktor birde hemşireyim ben bizim ultrasonlar eski hep ama deneyimime güven kalp atışı var dedi.Haftaya özel biryere gideceğim orada görürüm inşallah

vajinal ultrason yapsaydın çıkardı canım gerçi sen hemşiresin daha ii bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…