- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
Normal olmasına ne güzel dedim yanlış anlama LütfenAy ne güzel. .biz cok ugrastik tüp bebek benimki..senin kacinci bebegin?
Bende gündüz uyurum hep gece Uyanık ..bu saatler benim atıştırmalık saatimBende buralardayım bu saatlerde yorgunluk çöküyor
aLLAH KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN 3. BEBEĞİM İLK BEBĞİM VEFAT ETTİ BU YAŞARSA ALLAHIN İZNİYLE YAŞAYAN 2. OLCAK 3,5 YAŞINDA Bİ OĞLUM VARAy ne güzel. .biz cok ugrastik tüp bebek benimki..senin kacinci bebegin?
kısmet olursa seninle aynı gün doğuma gircezselam kızlar bende dün anne olacağımı öğrendim çok heyecanlandm
ne aşısı yaptırılması gerekiyomuş canım? bende bu hafta gidicem kısmetseBu arada yeni haber alan herkese hayirli ugurlu olsn ins hepimiz de sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza alirz bebislerimizii
Saglik ocagina gitmek gerekiyormus ya ben de bu hafta halledicem ins.. Asi yaptiriciizz daha dii miii
ne aşısı yaptırılması gerekiyomuş canım? bende bu hafta gidicem kısmetse
Amin hayırlısı olsun. .Benim allahın izniyle ilk olucakaLLAH KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN 3. BEBEĞİM İLK BEBĞİM VEFAT ETTİ BU YAŞARSA ALLAHIN İZNİYLE YAŞAYAN 2. OLCAK 3,5 YAŞINDA Bİ OĞLUM VAR
Bende tuzlu cekirdek yiyorum paketi bitirmeye az kaldiKizlarrr benm canm boyle abur cubur cekti ben de misir patlatip yanina da taze portakal suyu yaptm nasilimbi saat kadar da oldu yiyeli... Ben biraz kilolu hamile kaldm 75 leee... O yuzden biraz dikkat etmeye calisiyorm valla eskiden abur cubur yerdm dogrudur ama ogrendigimden beri yememeye calisiyorm arada tabi boyle kacamaklarm oluyorrr ins en sagliklisini yapabilirm bebisim icinn
aa evet sen deyince hatırladım arkadaşım demişti tetanozu.. ama dediğin gibi ilerleyen haftalarda.. yapsınlar bakalım testlerimizi check-up tan geçmiş oluruzTetanoz falan var galibaa ama ilerki haftalarda diye biliyorm.. Simdi sadece kan veririz sanirm butun degerlere bakiyormarms capraz atesten takibe alcaklar bizi yani
Ne aşısı. Ne zaman.ne icin?Bu arada yeni haber alan herkese hayirli ugurlu olsn ins hepimiz de sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza alirz bebislerimizii
Saglik ocagina gitmek gerekiyormus ya ben de bu hafta halledicem ins.. Asi yaptiriciizz daha dii miii
Aşı 5. Ve 6 aylarda yapiliyormus ben sağlık ocağındahamile takıp kartı hazırlattim öyle dediler bana
aa evet sen deyince hatırladım arkadaşım demişti tetanozu.. ama dediğin gibi ilerleyen haftalarda.. yapsınlar bakalım testlerimizi check-up tan geçmiş oluruz
Ne aşısı. Ne zaman.ne icin?
Teşekkürler cevap içinBi tetanoz biliyoruz simdilk amasaglik ocagina gitmek ve hamileym diye bildirmek gerekiyorms kan testlerini de yapiyolarms devamli...ama arakdaslarin da yazdigi gibi 5. Aydan sonra demekkii..