2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlarrr benm canm boyle abur cubur cekti ben de misir patlatip yanina da taze portakal suyu yaptm nasilim bi saat kadar da oldu yiyeli... Ben biraz kilolu hamile kaldm 75 leee... O yuzden biraz dikkat etmeye calisiyorm valla eskiden abur cubur yerdm dogrudur ama ogrendigimden beri yememeye calisiyorm arada tabi boyle kacamaklarm oluyorrr ins en sagliklisini yapabilirm bebisim icinn

Bu arada yeni haber alan herkese hayirli ugurlu olsn ins hepimiz de sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza alirz bebislerimizii
Saglik ocagina gitmek gerekiyormus ya ben de bu hafta halledicem ins.. Asi yaptiriciizz daha dii miii

Bu arada yeni haber alan herkese hayirli ugurlu olsn ins hepimiz de sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza alirz bebislerimizii
Saglik ocagina gitmek gerekiyormus ya ben de bu hafta halledicem ins.. Asi yaptiriciizz daha dii miii
ne aşısı yaptırılması gerekiyomuş canım? bende bu hafta gidicem kısmetse

Aşı 5. Ve 6 aylarda yapiliyormus ben sağlık ocağındahamile takıp kartı hazırlattim öyle dediler bana="kelebek.hill, post: 44052126, member: 314349"]Bu arada yeni haber alan herkese hayirli ugurlu olsn ins hepimiz de sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza alirz bebislerimizii
Saglik ocagina gitmek gerekiyormus ya ben de bu hafta halledicem ins.. Asi yaptiriciizz daha dii miii [/QUOTE]
Aşi

Bende tuzlu cekirdek yiyorum paketi bitirmeye az kaldi

Tetanoz falan var galibaa ama ilerki haftalarda diye biliyorm.. Simdi sadece kan veririz sanirm butun degerlere bakiyormarms capraz atesten takibe alcaklar bizi yani
aa evet sen deyince hatırladım arkadaşım demişti tetanozu.. ama dediğin gibi ilerleyen haftalarda.. yapsınlar bakalım testlerimizi check-up tan geçmiş oluruz

aa evet sen deyince hatırladım arkadaşım demişti tetanozu.. ama dediğin gibi ilerleyen haftalarda.. yapsınlar bakalım testlerimizi check-up tan geçmiş oluruz

Aynen valla her koldan kontrol aslnda dusunuyorm da eskiden nasil yapiyorlarma bu islerii simdi ne haldeyz her animizi bilip takip ediyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…