2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bende aslında erken gitmek istemiyorum. Amahiç bir belirti yasamadigim için inanamiyorum o yüzden doktordanda duymak istiyorum.
BEN DE ERKEN GİTMEYİ PLANLAMIYOIRDUM .AMa dün gittim iyi ki de gitmi,şim.çok mutlu oldum .ultrasondsa keseyi gorebildik sadece .kalp atışı için on gün sonra gideceğiz .benim hafif bulantılarım başldı kızlar .daha da artar mı bilmiyorum :KK51:.

ben de Rİzeliyim :KK70:
Çılgın Çinli sende mi rizelisin? Uy! Hemşehrim çıktın bak sen :KK70:

Kahvaltıya hazırladım güzel güzel yemeği mi yedin ana toplayamiyorum migdem bulaniyo masayı görünce :KK43:
Ayyy! Canım yaaa...şu zamanları hayırlısıyla bi atlatsak! Bulantı fena bişii. Benimde şuanda midem berbat durumda :KK61:
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bugün?
Bugün oğlanın kreş toplantısı vardı. Öyle sıradan bir gün işte. Durup durup bi mide bulantısı geliyor bana amanın! Dedirtiyor yani!!!

Bende ara ara batma oluyor magnezyum verdi doktor sanırım iki gündür daha iyi azalma var ondan mi bilemiyorum siz eczaneden alabilirsiniz suyun içine atiliyo toz
İlk hamileliğimde 5.aydan sonra sürekli kullandım. Çok karnım ağırıyor diyordum hep meğer sancım oluyormuş :KK57: afedersiniz de o ilaç beni fena tuvalete çıkarıyordu..son Zaman'larda karın ağrılarım artınca Dr günde 2 defa içmen lazım dediydi ama ben içemedim,malum wc sıkıntısı :KK48:

Adet tarihine gore 6+4 ultrasona gore 6+1 dedi doktor canım. Gecen hafta da 4 bucuk demisti keseyi gordugunde yetisio bebisim yavas yavas :KK36: cok saol canim darisi herkesin basina..
Canım benim kız kardeşim de geç döllenme olmuştu. Hep haftasını 2 hafta geriden takip ederdi çok nadir haftasıyla uyumlu olurdu. Kızı 4.5 kg doğdu :KK70:

[QUOTEkamyeli112233, post: 44050248, member: 490901"]BEN DE ERKEN GİTMEYİ PLANLAMIYOIRDUM .AMa dün gittim iyi ki de gitmi,şim.çok mutlu oldum .ultrasondsa keseyi gorebildik sadece .kalp atışı için on gün sonra gideceğiz .benim hafif bulantılarım başldı kızlar .daha da artar mı bilmiyorum :KK51:.[/QUOTE]
Senin kac haftalık peki?

[QUOTEkamyeli112233, post: 44050248, member: 490901"]BEN DE ERKEN GİTMEYİ PLANLAMIYOIRDUM .AMa dün gittim iyi ki de gitmi,şim.çok mutlu oldum .ultrasondsa keseyi gorebildik sadece .kalp atışı için on gün sonra gideceğiz .benim hafif bulantılarım başldı kızlar .daha da artar mı bilmiyorum :KK51:.
Senin kac haftalık peki?[/QUOTE]
4+4 dedi dr .bakalım bebek gorunurse bu haftalar degişebiliyor .insallah görürüz haftaya

Kızlar merhaba!
Bi kaç gündür giremiyorum, hemen yazıp kaçıcam

zavallı kocam iş gezisinden bakteri kapıp geldi, mide barsak enfeksiyonu geçiriyo, acile gitmek zorunda kaldık, evde birbirine yalnızca iki gözüyle bakabilen iki kişi olarak karşılıklı yatıyoruz, ikimizin de hali yok

bütün bu hastane koşturmacasına rağmen Cuma günü doktora gittik, keseyide kalbini de gördük çok şükür :nazar::nazar::nazar: karından baktı, 6+4 dedi doktor
uzunca bi liste test istedi, kan verdim bugün pazartesi sonuçlar için aricam
kilomu öğrenince 20. haftaya kadar 1 kilo alabilirsin en fazla, hamileliği de 10 kiloyla tamamlayacaksın 11 olmaz kesinlikle dedi. ekmek, pilav, makarna, pirinç, patates ve şekerli her şeyi yasakladı. varsa yoksa et süt sebze, meyve bile kısıtlı

mide bulantılarım tüm güne yayılmaya başladı yorgunluğum da öyle, henüz kusmuyorum ama çok rahatsızlık hissediyorum, ne yesem kötü geliyo, canım sadece bol ketçaplı patates kızartması istiyo ama yiyemiyorum tabii eziyet gibi

hepiniz iyisinizdir inşallah, bi ara uzun uzun okurum yazdıkalrınızı
kocaman kucaklıyorum sizi de bebişleri de :KK36::KK36:

günaydın kızlar iyi haber vermeyi çok isterdim ama sadece keseyi gördük sat a göre 6+4 iken ultrasonda 4 haftalık çıktı geç ovülasyon olabilir vajinal bakalım mı dedi bende zaten küçükmüş daha sonra gelim dedim 15 gün sonra tekrar bakalım gebeliğin ne durumda o zamn dedi o da doktordan öce sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım falan resmi olarak bildirdik kayıtlara ve inşaAllah öyle de devam eder dün çok üzgündüm ama düşünmemeye çalışcam sadece dua edicem dün ne yazacağımı bilemedim o yüzden yazamadım :KK51:
canım şimdi gördüm yazdığını, içini ferah tut, bebiş biraz naz yapmış anlaşılan ama her ley yoluna girecek inşallah, bol bol dua ederim senin içini hayırlı haberlerini bekliyorum

Kızlar merhaba!
Bi kaç gündür giremiyorum, hemen yazıp kaçıcam

zavallı kocam iş gezisinden bakteri kapıp geldi, mide barsak enfeksiyonu geçiriyo, acile gitmek zorunda kaldık, evde birbirine yalnızca iki gözüyle bakabilen iki kişi olarak karşılıklı yatıyoruz, ikimizin de hali yok

bütün bu hastane koşturmacasına rağmen Cuma günü doktora gittik, keseyide kalbini de gördük çok şükür :nazar::nazar::nazar: karından baktı, 6+4 dedi doktor
uzunca bi liste test istedi, kan verdim bugün pazartesi sonuçlar için aricam
kilomu öğrenince 20. haftaya kadar 1 kilo alabilirsin en fazla, hamileliği de 10 kiloyla tamamlayacaksın 11 olmaz kesinlikle dedi. ekmek, pilav, makarna, pirinç, patates ve şekerli her şeyi yasakladı. varsa yoksa et süt sebze, meyve bile kısıtlı

mide bulantılarım tüm güne yayılmaya başladı yorgunluğum da öyle, henüz kusmuyorum ama çok rahatsızlık hissediyorum, ne yesem kötü geliyo, canım sadece bol ketçaplı patates kızartması istiyo ama yiyemiyorum tabii eziyet gibi

hepiniz iyisinizdir inşallah, bi ara uzun uzun okurum yazdıkalrınızı
kocaman kucaklıyorum sizi de bebişleri de :KK36::KK36:
Dikkat et o bakteri sana bulaşmasın..kocan ilac iciyormu?

samyeli112233, post: 44050869, member: 490901"]Senin kac haftalık peki?[/QUOTE]
4+4 dedi dr .bakalım bebek gorunurse bu haftalar degişebiliyor .insallah görürüz haftaya[/QUOTE]
Insallah canım

:emir_bebek::emir_bebek:

evet 2 kere yaptırdım ilki 511 ikincisi 1280 cıktı ben dondurulmuşlarla hamile kaldım ve hala inanamıyorum burda sizlerle beraber tecrübelerinizi paylaşmak istiyorum
ayyy canım yaa Rabbim sağ sali,m kucagına almayıda nasip etsin inş.

ben gene oğlumun başında ateş nöbetinde

YOK CANIM DEĞİL NORMAL ERKEN BENİMKİ DAHA AMA İYİ ŞİMDİLİK DAHA BULANTILAR ŞİDDETLENMEDİ BENİM ÇOK AĞIR GEÇYO DOĞURANA KADAR KUSMALI BULANTILI

X