2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İnşallah canim kasiklarim daki agri korkutuyor bni allahım onu bnden almasın ins ; (
korkma canım regli dönemindeysen eğer kasık ağrın olabilir akıntıya gelince benim ilk günden beri sarımsı akıntım oluyor zaten normalmiş bebeği korumak işin salgılanan bi sıvıymış kahverenginin dönmemesine dikkat et sadece canım bide yorma kendini ondan da olabilir

korkma canım regli dönemindeysen eğer kasık ağrın olabilir akıntıya gelince benim ilk günden beri sarımsı akıntım oluyor zaten normalmiş bebeği korumak işin salgılanan bi sıvıymış kahverenginin dönmemesine dikkat et sadece canım bide yorma kendini ondan da olabilir
Yok canım yorulmuyom zaten tüp bebek hep yatiom kahverengi geldi lekelenmem hemşireye sordum iki günde bi igne vuruluyodum hergün vurul dedi kırmızıya dönerse ara dedi çok korkuyom zor buldum allahım onu bnden almasin

Yok canım yorulmuyom zaten tüp bebek hep yatiom kahverengi geldi lekelenmem hemşireye sordum iki günde bi igne vuruluyodum hergün vurul dedi kırmızıya dönerse ara dedi çok korkuyom zor buldum allahım onu bnden almasin
Canim doktorunu ara istersen belki kullandigin bi ilaci biraktirir ama korkma.
Allah a emanet :)

Allah ın izniyle bişey olmaz canım stres yapma bende çok kafama takıyordum tansiyonum 16 dan inmiyordu onu dengelemeye çalışıyorum bak şimdi de o yüzden sende takmamaya çalış canım olur mu Rabbim bebeişlerimizi bize bağışlasın :anneadayı:

Canim seninle aramizda neredeyse 1 hafta var haftalarimiz ayni sayilir.benim dongum biraz uzun ondan da olabiliyormus bazen.stres yapmayayim diyorum ama yine de bebegimin iyi oldugunu gormek duymak istiyorum.ayyy bu 9 ay nasil geçicek ya.
Gerci 1 ayi gecti kaldi 8 ay:KK55:
cnm aynı korkuları heyecanı oğluma hamileyken çok yaşamıştım, zaman hiç geçmicek gibi oluyor ama şimdi oğlum nerdeyse 3 yaşında... İlk zamanlar o kadar zor oluyor ki hamileliğin kıymetini bilmediğim için kendime çok kızmıştım Hatta 2. Yi 10 yıl sonra isterim diyordum ama şimdi hamileyim vee yine heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum... Annelik deli işi gerçekten

Günaydın hepinize. Neşemizin bozulmadığı bi gün geçirmemiz dileğiyle. Kan tahlili demese ben hamile olduğuma inanamıyorum. Çok rahatım hersey çok yolunda Allahima çok şükür. Umarım hep böyle devam eder.

Acilde kan vermistim.2000 cikmişti deger.onunla girdim dr a.gebelik var gibi dedi.sonra da karnimdan ultrasonla bakti kese oluşmamis 2 hafta sonra tekrar gel bakalim dedi.

2000 tabi ki gebelik vardır canım yanlız sen karından baktırdın için cikmamis tir alttan neden baktirmadin inan bana tehlikesi yok olsa doktorlar bakar mi

Merhaba agıstos anneleri
Ben Dr a biraz geç gitmeyi düşünüyorum bir ay sonra falan inş bi sıkıntı olmaz bide bulantı olmasın İstanbul istiyorum ya kızımda Dörtay ne çektim
Bide bizim çiZelgemiz neden yok ya

X