- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
İnşallah canim kasiklarim daki agri korkutuyor bni allahım onu bnden almasın ins ; (Kahverengi leke icin genelde kotu denmiyor sanirim canim acik kirmizi olmasi tehlikeli sanirim.
ferah tutmaya calis icini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canim kasiklarim daki agri korkutuyor bni allahım onu bnden almasın ins ; (Kahverengi leke icin genelde kotu denmiyor sanirim canim acik kirmizi olmasi tehlikeli sanirim.
ferah tutmaya calis icini
korkma canım regli dönemindeysen eğer kasık ağrın olabilir akıntıya gelince benim ilk günden beri sarımsı akıntım oluyor zaten normalmiş bebeği korumak işin salgılanan bi sıvıymış kahverenginin dönmemesine dikkat et sadece canım bide yorma kendini ondan da olabilirİnşallah canim kasiklarim daki agri korkutuyor bni allahım onu bnden almasın ins ; (
Yok canım yorulmuyom zaten tüp bebek hep yatiom kahverengi geldi lekelenmem hemşireye sordum iki günde bi igne vuruluyodum hergün vurul dedi kırmızıya dönerse ara dedi çok korkuyom zor buldum allahım onu bnden almasinkorkma canım regli dönemindeysen eğer kasık ağrın olabilir akıntıya gelince benim ilk günden beri sarımsı akıntım oluyor zaten normalmiş bebeği korumak işin salgılanan bi sıvıymış kahverenginin dönmemesine dikkat et sadece canım bide yorma kendini ondan da olabilir
Kahverengi leke ve kasik agrisi cok normal cnm. Yat dinlen egilip kalkma sadece.Kızlar 5.haftamın içindeyim kahverengi lekelenmelerim var kasık ağrım la beraber cok korkuyorum bu normal miii
Canim doktorunu ara istersen belki kullandigin bi ilaci biraktirir ama korkma.Yok canım yorulmuyom zaten tüp bebek hep yatiom kahverengi geldi lekelenmem hemşireye sordum iki günde bi igne vuruluyodum hergün vurul dedi kırmızıya dönerse ara dedi çok korkuyom zor buldum allahım onu bnden almasin
Allah ın izniyle bişey olmaz canım stres yapma bende çok kafama takıyordum tansiyonum 16 dan inmiyordu onu dengelemeye çalışıyorum bak şimdi de o yüzden sende takmamaya çalış canım olur mu Rabbim bebeişlerimizi bize bağışlasınYok canım yorulmuyom zaten tüp bebek hep yatiom kahverengi geldi lekelenmem hemşireye sordum iki günde bi igne vuruluyodum hergün vurul dedi kırmızıya dönerse ara dedi çok korkuyom zor buldum allahım onu bnden almasin
Sagol canim ins bidaha olmaz şimdi biraz daha iyim çok şükür rahatladım :))Canim doktorunu ara istersen belki kullandigin bi ilaci biraktirir ama korkma.
Allah a emanet :)
Aminnn ins canım . Çok sagolAllah ın izniyle bişey olmaz canım stres yapma bende çok kafama takıyordum tansiyonum 16 dan inmiyordu onu dengelemeye çalışıyorum bak şimdi de o yüzden sende takmamaya çalış canım olur mu Rabbim bebeişlerimizi bize bağışlasın
2 gun once baktirdim TSH 1,15 cikti bende. Seninkisi kac haftalik? TSH baktirdin mi?Kizlar
şu TSH degerini baktiran yok mu??
cnm aynı korkuları heyecanı oğluma hamileyken çok yaşamıştım, zaman hiç geçmicek gibi oluyor ama şimdi oğlum nerdeyse 3 yaşında... İlk zamanlar o kadar zor oluyor ki hamileliğin kıymetini bilmediğim için kendime çok kızmıştım Hatta 2. Yi 10 yıl sonra isterim diyordum ama şimdi hamileyim vee yine heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum... Annelik deli işi gerçektenCanim seninle aramizda neredeyse 1 hafta var haftalarimiz ayni sayilir.benim dongum biraz uzun ondan da olabiliyormus bazen.stres yapmayayim diyorum ama yine de bebegimin iyi oldugunu gormek duymak istiyorum.ayyy bu 9 ay nasil geçicek ya.
Gerci 1 ayi gecti kaldi 8 ay
Allaha emanet yavrularımız canım yorulma ve lekenin rengine dikkat et... Yerleşirken de lekelenme olabiliyor, içini rahat tutSagol canim ins bidaha olmaz şimdi biraz daha iyim çok şükür rahatladım :))
Kizlar su kese seklinden cinsiyet dogru olabilir mi boyle uzunlar erkek oluyormus. Benim ki yusyuvarlak onlar da kiz oluyormus diye okudumSsl boyu oluyor sanırım 0.12 cm
Ben doğru olduğuna inanmiyorum. Bunun gibi pekçok söylenti varKizlar su kese seklinden cinsiyet dogru olabilir mi boyle uzunlar erkek oluyormus. Benim ki yusyuvarlak onlar da kiz oluyormus diye okudum
Enimki 5 haftalik bu hafta baktirdim 2,58 cikti. Zaten euthrox 50mg kullaniyordum ama doktor arttirmadi normalde tiroid ihtiyaci artacagindan arttirir diye dusunmustum. Sen kac haftaliksin?2 gun once baktirdim TSH 1,15 cikti bende. Seninkisi kac haftalik? TSH baktirdin mi?
6+6 yim ben. Bana doktor tiroid ile ilgili birsey soylemediEnimki 5 haftalik bu hafta baktirdim 2,58 cikti. Zaten euthrox 50mg kullaniyordum ama doktor arttirmadi normalde tiroid ihtiyaci artacagindan arttirir diye dusunmustum. Sen kac haftaliksin?
Acilde kan vermistim.2000 cikmişti deger.onunla girdim dr a.gebelik var gibi dedi.sonra da karnimdan ultrasonla bakti kese oluşmamis 2 hafta sonra tekrar gel bakalim dedi.
Seninki normal oldugu icindir canim6+6 yim ben. Bana doktor tiroid ile ilgili birsey soylemedi