Çekirdeklerin üzerini hafif aşacak şekilde su koyuyorsun bekletiyorsun o su jöle kıvamını alıyormuş onu meme ucuna sürüyorsun. Çatlakları hemen iyileştirdiği gibi organikte. Bebeye hiç bir zararı yok. Gerçi ben internetin yalancısıyımOgretmenim canim. Ayva cekirdegini ilk kez duydum ben de simdiye kadar atmistim ama biriktireyim bari. Kaynatilacak mi sonra nasil olacak?
bir bağ simit demişsin Rizeli misin yoksaAy ayva dedin de bende yarın alayım. Hem ayva çekirdeklerini stok yapacam ben! Meme ucu çatlağına birebirmiş. Oğlanda çok çektim ben..ne olur ne olmaz. Susamsız kuru simit mideye iyi geliyor doğru dedin. Bulantıyı iyi bastırır o! Yarın bi bağ aliim
Buraları biliyorsun demek. Ay ne güzel. Görev nedir?
Ooo hakkaten iyi giderdi şimdi. Ama üşeniyorum biliyon mu? Benim bey çoktaaaan uyudu e oğlan babadan önce uyudu..tek başına hayatta içemem çay!
Hadi maşallah. Çok sevindim canım. Kalp atışını da hayırlısıyla bi duy-duyalım! Hepimiz rahatlayalım inşallah
Yok cnm tek bunu zor bulduk kesenin içindeIkiz mi bebeğin canım
Canim bnm ki bat 2 Kasım ama tüp bebek olduğu için transfer gününe göre hesaplanıo bnm ki biraz karışıkElmacı senin bat nezamandı Can'ım ? Senin gibi kk takvimi banada 11 ağustos çıkarmıştı takviminde , ama ben değiştirdim beğenmedim
Yok yok sanırım 2 gün yanlış çıkarıyor kk daki hesap ondan . Diğer bütün takvimler 7 ağustos çünkü
Bide sen nerden yarışmaya katılıyorsun ?
Kaçıncı çocuk yaş kaç
ben de RİzeliyimB
bir bağ simit demişsin Rizeli misin yoksa
Ben henüz lan bermedim canim.çarsamba gidi em o zaman iater muhtemelen dr um.Gunaydin arkadaslar
Allah nasip ederse benim de agustos ta geliyor bebegim hayirlisiyla.
Ben bir sey sorucam
TSH degeriniz kac cikiyor bu haftalarda ve doktorlar ne diyor?
Paylasirsaniz sevinirim
Ben 5 gün önce gittim doktora keseyi zorla gördük daha erken olduğu için ama salı günü nasipse gidicem ve o zaman 5+6 olucak belki kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktorum... Kan testini de daha yaptırmadım pazartesi aile hekimine gidicemKizlar kalp atişi ni kese ile birlikte mi duydunuz? Ben biraz sabirsizlaniyorum.6.haftada kalp atişi duyulur değil mi?
Ben henüz lan bermedim canim.çarsamba gidi em o zaman iater muhtemelen dr um.
Canim seninle aramizda neredeyse 1 hafta var haftalarimiz ayni sayilir.benim dongum biraz uzun ondan da olabiliyormus bazen.stres yapmayayim diyorum ama yine de bebegimin iyi oldugunu gormek duymak istiyorum.ayyy bu 9 ay nasil geçicek ya.Ben 5 gün önce gittim doktora keseyi zorla gördük daha erken olduğu için ama salı günü nasipse gidicem ve o zaman 5+6 olucak belki kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktorum... Kan testini de daha yaptırmadım pazartesi aile hekimine gidicem
Acilde kan vermistim.2000 cikmişti deger.onunla girdim dr a.gebelik var gibi dedi.sonra da karnimdan ultrasonla bakti kese oluşmamis 2 hafta sonra tekrar gel bakalim dedi.Cvp icin cok tesekkur ederim
Ama 5-6 haftalik gebelikte nasil kan tahlili istemedi yada istedi sdc bhcg mi bakti?
Kızlar 5.haftamın içindeyim kahverengi lekelenmelerim var kasık ağrım la beraber cok korkuyorum bu normal miii