2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ogretmenim canim. Ayva cekirdegini ilk kez duydum ben de simdiye kadar atmistim ama biriktireyim bari. Kaynatilacak mi sonra nasil olacak?
Çekirdeklerin üzerini hafif aşacak şekilde su koyuyorsun bekletiyorsun o su jöle kıvamını alıyormuş onu meme ucuna sürüyorsun. Çatlakları hemen iyileştirdiği gibi organikte. Bebeye hiç bir zararı yok. Gerçi ben internetin yalancısıyım he bi de kırışıklıklara da iyi geliyormuş
sibelce0 sen niye uyumuyon? Nöbette mısın?

B
bir bağ simit demişsin Rizeli misin yoksa

Canim bnm ki bat 2 Kasım ama tüp bebek olduğu için transfer gününe göre hesaplanıo bnm ki biraz karışık bn suan 5.haftaya girdim takvim 6.hafta gösteriyor bnde anlamadım. Bnm ilk çocuk olacak allah nasip ederse rabbim kimseyi evlat hasreti ile sinamasin.bn yarismaya şanliurfadan katılıyorum canım mesleğinin gereği burdayız

Kızlar günaydınn.. Ne güZel kaynatmışsınız ben uyuduğum için katılamadım o sohbrtlere.. Rüyalar gördüm uzun metraj film gibiydi.. Kızlar gelinlik gördümmmm benbeyaz.. Rüya tabirine baktım kızınız olur diyor ayyy biheyecanlandım ki...Günaydınlarr bu aradaa güzel ağustos annişleriiii

maşallah hepinize oğlum yiğit im hasta olunca yazamadım tekrar 2 gündür mahvolmuşuz uyku yok ateşini düşüremiyoruz 39.5 tan uffff kreşe gidior ordan kapıor çalışan anne olmak çok zor yaaaa :'(

Günaydın kızlar. Bugün hiç destansı yazamayacam..tek düşündüğüm şey uyumak Yahu benim bu oğlan neden sabah 6da kalkıyor? Çıldıracam ya!! Gece kalkmasa gene sorun yok ana gece de istekleri bitmiyor. Anniee su anniiee abıkkam (ayakkabım) anniiee ört! Sonrada yanımıza geliyor. Bizi tepe tepe ayaklarını ağzımıza burnumuza soka soka uyuyoruz. Neyse...
Y yediveren14 evet canım. Rizeliyim.
hayalimm77 ay canım ya ne güzelmiş anlamı hayırlara varsın. Gündüz niyetine
HilMa çok geçmişler olsun. Çok zor bir durum.

Herkese merhaba...
Ben de inşaAllah ağustos annesi olucam... 26 yaşımdayım...32 aylık oğlum var. İstanbuldayım, matemetik öğretmeniyim... Kısaca bahsettim kendimden
Oğlumun zamanında da hep takip ettim burayı, hatta güzel arkadaşlıklar kurduk, doğum sonrası anne-bebek aktivitileri yaptık, herşeyi paylaştık...
Burada da çok eğleneceğimizi düşünüyorum sağlıklı geçirelim hamileliğimizi inşaAllah

Gunaydin arkadaslar
Allah nasip ederse benim de agustos ta geliyor bebegim hayirlisiyla.
Ben bir sey sorucam
TSH degeriniz kac cikiyor bu haftalarda ve doktorlar ne diyor?
Paylasirsaniz sevinirim

Günaydin kizlar bI de hala keseyi göremedik.dun 5 haftayi bitirdik 6 ya girdik.çarsamba dr a gdicez insallah kesw gorunur.bende mide bulantisi var ama kusma yok simdilik.

Gunaydin arkadaslar
Allah nasip ederse benim de agustos ta geliyor bebegim hayirlisiyla.
Ben bir sey sorucam
TSH degeriniz kac cikiyor bu haftalarda ve doktorlar ne diyor?
Paylasirsaniz sevinirim
Ben henüz lan bermedim canim.çarsamba gidi em o zaman iater muhtemelen dr um.

Kizlar kalp atişi ni kese ile birlikte mi duydunuz? Ben biraz sabirsizlaniyorum.6.haftada kalp atişi duyulur değil mi?

Kizlar kalp atişi ni kese ile birlikte mi duydunuz? Ben biraz sabirsizlaniyorum.6.haftada kalp atişi duyulur değil mi?
Ben 5 gün önce gittim doktora keseyi zorla gördük daha erken olduğu için ama salı günü nasipse gidicem ve o zaman 5+6 olucak belki kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktorum... Kan testini de daha yaptırmadım pazartesi aile hekimine gidicem

Canim seninle aramizda neredeyse 1 hafta var haftalarimiz ayni sayilir.benim dongum biraz uzun ondan da olabiliyormus bazen.stres yapmayayim diyorum ama yine de bebegimin iyi oldugunu gormek duymak istiyorum.ayyy bu 9 ay nasil geçicek ya.
Gerci 1 ayi gecti kaldi 8 ay

Cvp icin cok tesekkur ederim
Ama 5-6 haftalik gebelikte nasil kan tahlili istemedi yada istedi sdc bhcg mi bakti?
Acilde kan vermistim.2000 cikmişti deger.onunla girdim dr a.gebelik var gibi dedi.sonra da karnimdan ultrasonla bakti kese oluşmamis 2 hafta sonra tekrar gel bakalim dedi.

Kızlar 5.haftamın içindeyim kahverengi lekelenmelerim var kasık ağrım la beraber cok korkuyorum bu normal miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…