• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim cok dikkatli bakinca gozukuyo..benim anlamadigim ben tarlusalla adet oldum ilac kullanarak.ella hapi icmistim.hamile olan birisi tarlusalla adet olabilir mi.cok yardima ihtiyacim var.doktora ancak iki gun sonra gidebilirim.adetm 4 hun yogun olmak uzere son gunler lekenme ile 10 gun surdu.cok zor durumdayim

Ve bu siliklik test yaptiktan hemen sonra olusmadi.ustunden 10 saat falan gecti.ben mi kuruntu yapiyorum gercekten hamile miyim uyku uyumuyorum gunlerdir

Canim cok dikkatli bakinca gozukuyo..benim anlamadigim ben tarlusalla adet oldum ilac kullanarak.ella hapi icmistim.hamile olan birisi tarlusalla adet olabilir mi.cok yardima ihtiyacim var.doktora ancak iki gun sonra gidebilirim.adetm 4 hun yogun olmak uzere son gunler lekenme ile 10 gun surdu.cok zor durumdayim
Hamile değilsin o kesinde. testi merak ettim

Canim suan musait bi ortamda degilm. Cikarip resmini atacak ortam yok yani yoksa hemen atarim.beni rahatlatacak biseyler ariyorum.ama silik bi cizgi oldugu kesin:(

Kizlar erkek arkadasimla iliskiye girdik aslinda tam da iliski degil utaniyorum anlatmaya neyse bosalma olmadi kesinlikle.korkumdan aksamina ella hapi aldim.16 22 ve 27 gunu iliskinin kanda gebelik testi yaptim 0.100 cikti.doktor tarlusal verdi.normal adetimden 1 hafta sonra adet oldum.4 gun normaldi ama 6 gundur suren lekenmelerim var yani 10 gun.ustune gorme die bise varmis idrar testi yapim dedim.3 tane birisinde hicbisey cikmadi.ama iki testte bikac saat sonra silik cizgi cikti.napcam ben kizlar:(

Kizlar erkek arkadasimla iliskiye girdik aslinda tam da iliski degil utaniyorum anlatmaya neyse bosalma olmadi kesinlikle.korkumdan aksamina ella hapi aldim.16 22 ve 27 gunu iliskinin kanda gebelik testi yaptim 0.100 cikti.doktor tarlusal verdi.normal adetimden 1 hafta sonra adet oldum.4 gun normaldi ama 6 gundur suren lekenmelerim var yani 10 gun.ustune gorme die bise varmis idrar testi yapim dedim.3 tane birisinde hicbisey cikmadi.ama iki testte bikac saat sonra silik cizgi cikti.napcam ben kizlar:KK43:

.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar erkek arkadasimla iliskiye girdik aslinda tam da iliski degil utaniyorum anlatmaya neyse bosalma olmadi kesinlikle.korkumdan aksamina ella hapi aldim.16 22 ve 27 gunu iliskinin kanda gebelik testi yaptim 0.100 cikti.doktor tarlusal verdi.normal adetimden 1 hafta sonra adet oldum.4 gun normaldi ama 6 gundur suren lekenmelerim var yani 10 gun.ustune gorme die bise varmis idrar testi yapim dedim.3 tane birisinde hicbisey cikmadi.ama iki testte bikac saat sonra silik cizgi cikti.napcam ben kizlar:KK43:
Aile planlaması hakkında internetten videoları izleyip kendine en uygun korunma yöntemini bulmanı tavsiye ederim. Korunmazsan evlilik dışı çocuk sahibi olma ihtimalin çok yüksek. En yüksek ihtimalli korunma yöntemi %97 ile kondomdur. Takvim yöntemi ya da dışarı boşalma korunma yöntemi değildir.

Swnce suan hamilelik riskim var mi o testler neden silik cizgi cikti adet oldugum halde:KK43:
Evlilik dışı ilişkiyi çok yanlış buluyorum. Başınıza her şey gelebilir. O yüzden cevap vermeyeceğim. Sadece dünyaya terk edilecek bir bebek gelmesin diye yukarıdaki bilgileri edinmenizi istedim.

Back