- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
hiç takma kafana canım dinlen boşver keşke bende bazı şeylerden uzak kalabilsem iş stresi bebek stresi 2 senedir senelik izin kullanamadım onun yorgunluğu bir pazar günüm var ayda 4 sefer dinlenmek yetmiyor... sadece sana değil kendine de ceza verdiğini anlayacak eşin...Artık bende bebek için uğaşmayacam canım kendimi yıprattığıma değmiyo. güya ben suçluyum beni gezmeye değil düşünmek için gönderiyomuş.bir garip oblomov
günaydın kızlar
aa canım çok şaşırdım ya nasıl yani seni evden mi uzaklaştırıyor düşün diye bu ayı boş geçirerek mi cezalndırmak istiyor anlamadım
@nisandeniz canım hakkında hayırlısı olsun bekleyen bebeklerin varsa onların transferleri inşallah tutar.. bak hamilelik yolunda hepimiz için moral çok önemli nasıl ki okuduğumuz belirtiler bize umut oluyorsa bir sürü başarılı tüp bebek hikayeleride sizlere umut olacağına inanıyorum.BirAsilAnnesi canım senin içinde aynı şey geçerli sizlere bir link vereceğim çok severek takip ettiğim bir blog ve başarılı tüp bebek hikayeleri de var hemde ne zorluklardan sonra sahip olmuşlar inşallah size de umut olsun... site linke izin vermedi kızlar google den melinasmom yazarsanız çıkar
Hahahahahasıkı yönetim, iyiymiş yani aslında her ay yaptığım şeyler olacak bu ayda da ovu testi vs... Ama işte benim malum eşim gidecek, hatırlarsın belki. Ocak ortası gibi görünüyor gidiş tarihi yurtdışına. 8 ay olmayacak burda. O yüzden o tekrar dönüp (inşallah) bebek çalışmalarına başlyana kadar son 2 deneme kaldı :) Her zamankinden daha motiveyim sadece, imzamı da ekledim o yüzden :) inşallah kaldırmak zorunda kalmam bu ay
Sen neler yaptın görüşmeyeli? Ne aşamadasın? Sanırım @nisandeniz 'in olumsuz sonuçlanmış
Canım bu vesileyle, senin için (@nisandeniz) çok üzgün olduğumu da söyleyeyim ama çok şükür sağlığın yerinde, olur inşallah, ben tüm kalbimle inanıyorum
evet canım aynen...Ederim ablam tabii, inşaAllah değerlendirebilmişsindir bu ayını da. Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin bu yıl geçmeden inşaAllah.
Flo'da 3 aylık geçmişin yok değil mi ablam? 1 aylık tahmini doğru çıktı yani...
amin canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsintamam canım mutlaka bakacağım çok teşekkür ederim. inşallah cuma günü size hayırlı bir haber verebilirim.
evet canım aynen...
Çok teşekkür ederim kuzum, hayırlısı hakkımızda :)canımm inşallah Allah gönlüne göre verir içine doğmuşta yapmış olursun takvimi ve 9 ayda kaldırmazsın.
benim transferim yapıldı cuma günü test günüm şu an bekliyorum bakalım.
hepimizin için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim kuzum, hayırlısı hakkımızda :)
Canım benim yaa inşallah inşallah inşallah emeklerinin bekleyişlerinin karşılığını alırsın, çok dua edeceğim bugün sana :) Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...
Günaydın canım. Beni sorarsan ben fenâ değilim, idare ediyoruz işte. Sen nasılsın? :) Sanki yumurtluyorum ben, dün baya akıntım oldu ama değerlendiremedim maalesef...
Seninle BAT'ımız aynı sanırım :)
Günaydın cancağzım
Yumurtalama dönemine girmek üzereyim, yumurtayı büyütüp çatlatıp spermle kavuşturmayı planlıyoruz inşallah bir kaç güne
Sen ne durumdasın bakalım?
Günaydın Canım
bu ay da 10,11,13,14,16,17 değerlendirildi ve son 9 sabırsızlıkla bekleniyor, bol bol yumurtladım galiba bu ay,şimdi yattım kuluçkaya bekliyorum civcivimi
Sen nasılsın canım nasıl gidiyo..
Emineeemm
Amin hepimize inşallahBende geldim canlar. Rabbim aratmadan tez zamanda saglikli salih evlatlar nasip eysin hepimize:) insAllah topik ugur getirir :)
Bende iyiyim canim degerlendirmeye calisiyoruz iste bu ay ovu yapmiyorum ,kür uygulamiyorum her ay bisey yapiyordumm esimjn basinda hadi olacak filan oda bende kasilmistik bu ay oluruna biraktim ne belime yastik koyuyurum nede ayaklarimi dikiyorum..benim bat gecikme yapmaz sasmaz ise 3 aralik.
Sende degerlendirmeye calis 5 gun cok fazla.Bol sanslar canim
Hadi bakalim canim insallahh kavusurlar,esin gitmeden kalp atislari duyar da kulaklarinda cinlayarak gider :)
Ben calismalara devam nedense ayri bi rahatlik dustu icime gun saymiyorm kacinci gunum bakmiyorum bile,ben baski yapmayinca esim ayri bi rahat oldu o daha bi istekli,guzel geciyor simdilik sonu guzel olsun,hayirlisi olsun insallah cancanimmm.
Canimmm hadi bakalim gazann mubarek olsun dolu dolu olsun gobusunn,tatlim sakin birakma 2 gunde dahi olsa bata kadar devam et derim.ne zaman ne olacagi belli olmazz,ben yukarda yazdigim gibi calismalara devam canimcimm:)
7kala deyil canim 5kalaydi canim dün..Geçen aydan değil sanki ya
Geçen aydan olsaydı 85 çok düşük olurdu
Ama su an bat 7 kala 85 güzel bir değer maşallah maşallah :)
Hadi bakalim canim insallahh kavusurlar,esin gitmeden kalp atislari duyar da kulaklarinda cinlayarak gider :)
Ben calismalara devam nedense ayri bi rahatlik dustu icime gun saymiyorm kacinci gunum bakmiyorum bile,ben baski yapmayinca esim ayri bi rahat oldu o daha bi istekli,guzel geciyor simdilik sonu guzel olsun,hayirlisi olsun insallah cancanimmm.
kızlar benim reglimin son günü olması lazım ama bugün hiç gelen giden yok dün bitti galiba zaten dünde çok az gelmişti 4 gün erken regl oldum 4 gün sürdübu vücudun oyunları mafedecek beni yine bozulmasa bari düzenim neyse bir gün erken başlıcam bebek çalışmalarına moral bozmak yok o bebek bu ay gelecekkkkk
İnsallahh canim insallah hayirlisiyla saglikla gelsinler .Hadi hayırlısı İnşallah canım, 2 günde 1 devam bakalım inşallah tutar hepimizin bu ay ☺☺
kızlar benim reglimin son günü olması lazım ama bugün hiç gelen giden yok dün bitti galiba zaten dünde çok az gelmişti 4 gün erken regl oldum 4 gün sürdübu vücudun oyunları mafedecek beni yine bozulmasa bari düzenim neyse bir gün erken başlıcam bebek çalışmalarına moral bozmak yok o bebek bu ay gelecekkkkk
Ne güzel temenniler bunlar.. Bir an kalp atışları için eşimle birlikte hastaneye gideceğimiz gün geldi gözümün önüne... İnşallah hayırlısı olur ne diyeyim... çok sağol canım benim :) Senin yumoşların kucaklarını kocaman açsınlar inşallah spermler için, hemencecik sarılıversinler onlaraHayılrısı olsun hakkında
7kala deyil canim 5kalaydi canim dün..
Bende iyiyim canim degerlendirmeye calisiyoruz iste bu ay ovu yapmiyorum ,kür uygulamiyorum her ay bisey yapiyordumm esimjn basinda hadi olacak filan oda bende kasilmistik bu ay oluruna biraktim ne belime yastik koyuyurum nede ayaklarimi dikiyorum..benim bat gecikme yapmaz sasmaz ise 3 aralik.
Sende degerlendirmeye calis 5 gun cok fazla.Bol sanslar canim
Canimmm hadi bakalim gazann mubarek olsun dolu dolu olsun gobusunn,tatlim sakin birakma 2 gunde dahi olsa bata kadar devam et derim.ne zaman ne olacagi belli olmazz,ben yukarda yazdigim gibi calismalara devam canimcimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?