2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Gunaydinnnnnn canlarrrrrr nasilsinzz?
Nasil gidiyorrr?

Günaydın canım. Beni sorarsan ben fenâ değilim, idare ediyoruz işte. Sen nasılsın? :) Sanki yumurtluyorum ben, dün baya akıntım oldu ama değerlendiremedim maalesef...

Seninle BAT'ımız aynı sanırım :)

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım, Allah en yakın zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Çok stres yaptıysan ondan âdet olamamış olabilirsin. Belki söktürücü falan verirler.

Hahahahaha sıkı yönetim, iyiymiş yani aslında her ay yaptığım şeyler olacak bu ayda da ovu testi vs... Ama işte benim malum eşim gidecek, hatırlarsın belki. Ocak ortası gibi görünüyor gidiş tarihi yurtdışına. 8 ay olmayacak burda. O yüzden o tekrar dönüp (inşallah) bebek çalışmalarına başlyana kadar son 2 deneme kaldı :) Her zamankinden daha motiveyim sadece, imzamı da ekledim o yüzden :) inşallah kaldırmak zorunda kalmam bu ay

Sen neler yaptın görüşmeyeli? Ne aşamadasın? Sanırım @nisandeniz 'in olumsuz sonuçlanmış

Canım bu vesileyle, senin için (@nisandeniz) çok üzgün olduğumu da söyleyeyim ama çok şükür sağlığın yerinde, olur inşallah, ben tüm kalbimle inanıyorum

Canım valla benim yumurtlama dönemim yaklaşıyor... Heyecan dorukta

Sen de durumlar nasıl?

Benimki de yaklaşıyor canım. Takvimde 19u diye görünüyor ama sanki bu ay erken yumutluyor olabilirim. Dün baya akıntım oldu, gece sağ kasığımla bacağım çok kötü sızladı. En son 5 gün önce çalışma oldu. 5 gün içimde yaşamış olması lazım :))

canım valla bu işler esasında çok fazla hesap kitaba kalmıyor bir ayda tek ilişkiyle hamile kalan biliyorum mesela :) sen yine de gün aşırı devam et :) şans senden yana olsun inşallah :)

canım valla bu işler esasında çok fazla hesap kitaba kalmıyor bir ayda tek ilişkiyle hamile kalan biliyorum mesela :) sen yine de gün aşırı devam et :) şans senden yana olsun inşallah :)

Evet doğru :) inşaAllah canım. Senin için de hayırlısı.

günaydın kızlar

Aynen canım. gidip düşünecekmişim. hep benden bişeyler bekliyo ama kendinden bişey vermiyo.
aa canım çok şaşırdım ya nasıl yani seni evden mi uzaklaştırıyor düşün diye bu ayı boş geçirerek mi cezalndırmak istiyor anlamadım

@nisandeniz canım hakkında hayırlısı olsun bekleyen bebeklerin varsa onların transferleri inşallah tutar.. bak hamilelik yolunda hepimiz için moral çok önemli nasıl ki okuduğumuz belirtiler bize umut oluyorsa bir sürü başarılı tüp bebek hikayeleride sizlere umut olacağına inanıyorum. @Cemre Yaman canım senin içinde aynı şey geçerli sizlere bir link vereceğim çok severek takip ettiğim bir blog ve başarılı tüp bebek hikayeleri de var hemde ne zorluklardan sonra sahip olmuşlar inşallah size de umut olsun... site linke izin vermedi kızlar google den melinasmom yazarsanız çıkar

canım flo programını denemeni tavsiye ediyorum benim ovülasyon testi, akıntı ve flo program hepsi aynı gün ovülasyonumu gösterdi sanırım dün yumurtladım.. dua et bana ne olur ben de sana edeyim

Ay çok üzüldüm ya düşünmek için ayrı kalmanız gerekmiyo ki illa, inşallah o da düşünür de anlar seni canım Allah yardımcınız olsun inşallah
Anlamaz canım hiç sanmıyorum. artık bende onun gibi davranacam. ortada büyütülecek bişey yok ama kendisi büyütmeyi çok seviyo.

Anlamaz canım hiç sanmıyorum. artık bende onun gibi davranacam. ortada büyütülecek bişey yok ama kendisi büyütmeyi çok seviyo.

Ah bu erkekler ah yazık sen neler çekiyosun anlamıyo farketmiyo bi de annene git düşün diyo ha olur ne güzelmiş sen zaten hep düşünüyosun aklından çıkmıyo ki buradasın bu net, eğer çocuk olmuyosa da demekki var bi hayırlı bi zamanı oturun konuşun canım dökün içinizi ağla bağır çağır ama içine atma yazık bünyene annene anlatsan daha da kin tutarsın eşine..

canım flo programını denemeni tavsiye ediyorum benim ovülasyon testi, akıntı ve flo program hepsi aynı gün ovülasyonumu gösterdi sanırım dün yumurtladım.. dua et bana ne olur ben de sana edeyim

Ederim ablam tabii, inşaAllah değerlendirebilmişsindir bu ayını da. Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin bu yıl geçmeden inşaAllah.

Flo'da 3 aylık geçmişin yok değil mi ablam? 1 aylık tahmini doğru çıktı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…