• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

@nisandeniz hani doktor aşılama yapılıcak dendikten sonra ne kdr zamanda yapılıyor iğne ler transfer filan ben 16 günde bir adet olurum bu arada yapılır dimi... Acı çok değil diyosn dimi
16 günde mi? Bu araştırıldı mı canım? Çok kan kaybedersin böyle. Aşılama kişiye göre değişiyor. Ultrasoundda yumurtanın büyüklüğüne bakıp gününe öyle karar veriliyor

@nisandeniz Doktor biliyor birşey demedi cnm 16 günde 8 gün adet olurum ben kürtaj dan önce 16 da 10 gündü hatta kürtaj dan sonra değişti.. Yani yumurta transfere o ay uygun değilse birdaha ki sefere gibimi çok soru sordum k.bakma cnm diğer topikten senin yaptırdığını biliyordum başka da sorcak kimsem yok:KK43:

Kürtaj oldum 4 aylık bebeğime onda bile 45 gün hiç kesilmeden kanamam devam edince ilaç verdiler yine durmadı daha kuvetlisini verdiler o kesti. Rahim filmi çekildim geçen hafta yine kanamam oldu tanpon koydular sabah çekildim akşam tanpon çıkarmaya gittim bende bitmeyen bu Kan nedir anlamadım :) @nisandeniz

@nisandeniz Doktor biliyor birşey demedi cnm 16 günde 8 gün adet olurum ben kürtaj dan önce 16 da 10 gündü hatta kürtaj dan sonra değişti.. Yani yumurta transfere o ay uygun değilse birdaha ki sefere gibimi çok soru sordum k.bakma cnm diğer topikten senin yaptırdığını biliyordum başka da sorcak kimsem yok:KK43:
Önemli değil canım. Yumurta geliştirici iğne kullanacaksın. Doktor seni çağırıp kaç yumurta olmuş, kaç cm olmuş diye bakacak. ona göre tarih verecek

Gebelik testi canim ovi gunumdeyim onu belirttim..

Back