- 30 Temmuz 2008
- 1.879
- 3.279
- 683
- 47
Sadece tsh ve t3 yüksek bence ..tsh hamilelik için 2.50 olması iyi derler ..Eki Görüntüle 1907476 arkadaşlar anlayananınız varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece tsh ve t3 yüksek bence ..tsh hamilelik için 2.50 olması iyi derler ..Eki Görüntüle 1907476 arkadaşlar anlayananınız varmı?
Canımmm ben buraya yazmayı unutmuşum hamiş haberimi ama sen beni hamiş listene almayı unutmamışsın çok çok teşekkür ederim senin de güzel haberlerini duymayı dilerim tezz zamandaBuda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
HAMİLELERİMİZ :)
@zuhrealam 10 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
@Nothingg 2 Kasım
H hml2829 6 Kasım
KASIM HAMİLE ADAYLARI
@kutuphanekedisi 4 Kasım
@TopukluPollyanna 4 Kasım
Kontes001 7 KASIM
@Lknrokan35 8 Kasım
@Hakanbetul 9 Kasım
@Safistd 9 Kasım
beren20 10 Kasım
@blondgunes 12 Kasım
@hopealways 12 Kasım
@duygusalannee 13 Kasım
@bitanecikk 13 Kasım
@depresifpollyanna 14 Kasım
@doruk90 14 Kasım
@bir garip oblomov 15 Kasım
@berraakibalik 16 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
aysesahra 19 Kasım
@kubito 20 Kasım
@La-Reverie 20 Kasım
@Paramedik92 20 Kasım
@mervem-metem 23 Kasım
@BaharKenan35 28 Kasım
@Goforlife 29 Kasım
Doktora göstericem pzrtsi bakalım o der ama merak ettim :)Sadece tsh ve t3 yüksek bence ..tsh hamilelik için 2.50 olması iyi derler ..
Aminn inşallah canım. sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahCanımmm ben buraya yazmayı unutmuşum hamiş haberimi ama sen beni hamiş listene almayı unutmamışsın çok çok teşekkür ederim senin de güzel haberlerini duymayı dilerim tezz zamanda
Kizlarr bugun adet oldumm..dunde kan vermistim daha sonuc 2 gune cikarmis saglik ocagindan.
Ama oldum ya rahatladim 10 gun gecikmisti,vee herseyde bi hayir var galiba ,ben gecen sene SAT 5 kasim da hamile kalmistim bir sene sonra yine ayni tarihte adet oldumm Allahin bi lutfu galiba yine 5 kasim sat la hamile olabilirimm..nedense cook mutluyumm.
yesa bir garip oblomov @kutuphanekedisi Kuzugiller Kontes001 BirAsilAnnesi @nisandeniz @mervem-metem
Ayy kaldi mi etiketlemedigim sanirsin hamile haberi veriyorum alt tarafi bi adet oldum.
canım hayırlısı olsun inşallah hamilelik haberi vereceğin günlerde gelir dediğin gibi belki sat 5 kasımı bekliyorsundurKizlarr bugun adet oldumm..dunde kan vermistim daha sonuc 2 gune cikarmis saglik ocagindan.
Ama oldum ya rahatladim 10 gun gecikmisti,vee herseyde bi hayir var galiba ,ben gecen sene SAT 5 kasim da hamile kalmistim bir sene sonra yine ayni tarihte adet oldumm Allahin bi lutfu galiba yine 5 kasim sat la hamile olabilirimm..nedense cook mutluyumm.
yesa bir garip oblomov @kutuphanekedisi Kuzugiller Kontes001 BirAsilAnnesi @nisandeniz @mervem-metem
Ayy kaldi mi etiketlemedigim sanirsin hamile haberi veriyorum alt tarafi bi adet oldum.
canım sen neler yapıyorsun farklı topiklerde gezdikçe habersiz kalıyoruz ben topik topik geziyorum her yerde takip ettiğim arkadaşlarım olduHahahahah canım çok tatlisin :)
İnşallah bu ay güzel haberi alırız :)
canım sen neler yapıyorsun farklı topiklerde gezdikçe habersiz kalıyoruz ben topik topik geziyorum her yerde takip ettiğim arkadaşlarım oldu
Hayirlisi olsun canım umut dolu olmana sevindim ben daha adetim gelmeden belirtim yok diye üzülmeye başladım bile gene olmadi galibaKizlarr bugun adet oldumm..dunde kan vermistim daha sonuc 2 gune cikarmis saglik ocagindan.
Kizlarr bugun adet oldumm..dunde kan vermistim daha sonuc 2 gune cikarmis saglik ocagindan.
amin canım inşallah olur bende kimyasaldan sonra hiç takılmadım hala belirtim yok diğer aylarda milyon tane belirti yaşamışım sabah sadece göğüs ucumun koyulaşmış kahverengi kısmının baya yayıldığını gördüm o kadar ama acaba kimyasal geçirdim ya ondan mı kaldı diyorumNe yapayım canım benim
Yumurtlama donemindeyim inşallah bu ay olur hayırlısıyla :)
Ben çok takilmamaya çalışıyorum bakalim:)
İnsallah canimm.sendende guzel haberler aliriz arkali onlu kovalasip dururuz :)Hahahahah canım çok tatlisin :)
İnşallah bu ay güzel haberi alırız :)
Belkide 5 kasimi bekledim canim insallah saglikla gelir bebislerde..canım hayırlısı olsun inşallah hamilelik haberi vereceğin günlerde gelir dediğin gibi belki sat 5 kasımı bekliyorsundur
Umutlu olmayip napayim canim inan adet olamamak cok kotu biseymis ya,bebe yoksa bosa stres o belirsizlik insani mahvediyor bugun pecetede gordum ohhhh bee geldin dedim o kadar sevindim yani.Hayirlisi olsun canım umut dolu olmana sevindim ben daha adetim gelmeden belirtim yok diye üzülmeye başladım bile gene olmadi galiba
Dualarimiz seninle canim insallah saglikla tutunurlarr.canım inşallah daha fazla bekletmez de bebişin de gelir.
buraya etiketlediğinde iyi oldu valla.
benim de salı günü transferim var dualarınızı bekliyorum.
İnşallah istediğin gibi olur canımmm :)Kizlarr bugun adet oldumm..dunde kan vermistim daha sonuc 2 gune cikarmis saglik ocagindan.
aynen adete birkaç gün kala stres basıyor beni. hamile olmadığımdan emin olunca da bu sefer adetim gelmedi diye stres oluyorum. ve adet olunca o yaşadığım mutluluğu ve rahatlamayı anlatamam. bu da sağlık belirtisi diye diye adet olduğuma göbek atıyorum resmenUmutlu olmayip napayim canim inan adet olamamak cok kotu biseymis ya,bebe yoksa bosa stres o belirsizlik insani mahvediyor bugun pecetede gordum ohhhh bee geldin dedim o kadar sevindim yani.
Canim belirti arama inan cok cok takiyoruz herseye acabalarla yaklasmaktan sasti vucutlar.rahat olmaya calis.