• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar selam ben dusuk sonrasi 40 gunum gecti dr 2 ay korun dedi ilk regliden sonra iliskiye girdik korunmasiz son iliskimiz yum.donemine geldi simdi vel agrisi peynirimsi akintim oldu simdide normal akinti korunmamakla hatami ettim acaba :110:
Selam canım.

Kürtajdan sonra korunmayı, rahmin toparlanması için ve eğer olursa sağlıklı gebelik oluşamayacağı için öneriyorlar. Oldu ki bebekte bir sıkıntı oldu tekrar kürtaj olmak zorunda kaldın diyelim, daha yeni böyle bir işlem geçirdiğinden tekrar kürtaj olmak senin sağlığın için de zararlı olabilir. Böyle konularda doktorları dinlemek en mantıklısı canım. Ama olan olmuş, moralini bozma, belki çabuk toparlandın ve gebelik varsa belki de çok sağlıklı ilerleyecek. O yüzden şimdi daha henüz regl günün gelmemişken, olmamış şeylere takılma :KK66: Ben doğum yaptıktan 40 gün sonra hamile kalan biliyorum :KK70: Çatır çatır doğurdu hiç de bir şey olmadı yani mesela.

ayy çok heyecanlı hadi inşallah bu ay senin ayın olsun. lekelenmelerim gelmedi yazmışsın adet belirtin buysa eğer inşallahta gelmez:KK68:
Evet adetten önce en belirgin belirtm bu. Benim kasıklarım da çok ağrımaz çünkü regl döneminde. O yüzden regl olacağımı sadece bu akıntıdan anlıyorum. Ama bu ay kasık ağrım da çok oldu 1 hafta önceden başladı.

Ay ben de heyecenalnadım, hayırlısı olsun, çok sağol :) Regl olursam da sağlık olsun, diğer aya bakacağız :KK66:

günaydın kızlarrrr:KK3:
Gunaydın canm.senı takıp edıyordum hep uzuldum kımyasal olmasına ıns rabbım daha ıyı saglıklı bı gebelık nasıp eder.benm dongumde 33 gunde bır ve 17.gun yumos gelıyo genelde bende bu ay ınfolıc kullanıyorm ve ovulasyon testıde aldım ıns bu ay bebıslerımız gelır

Gunaydın canm.senı takıp edıyordum hep uzuldum kımyasal olmasına ıns rabbım daha ıyı saglıklı bı gebelık nasıp eder.benm dongumde 33 gunde bır ve 17.gun yumos gelıyo genelde bende bu ay ınfolıc kullanıyorm ve ovulasyon testıde aldım ıns bu ay bebıslerımız gelır
teşekkür ederim canım bende geçen ay kullandım hamile kaldım ama kimyasaldı... benimde 33 gün döngüm bu ay baya geç yumurtladım 20. günde bende hep 17. gün yumurtluyordum sanırım kimyasal geçirdiğim için oldu... tavsiyem inofoliği diğer adet gününe kadar kullan ben hata yaptım kullanmadım pişmanım çünkü bebeğin sağlıklı tutunmasınıda sağlıyormuş sonradan öğrendim...2 kutu al biraz pahalı ama inan değer yumurtlama haftan bitene kadar sabah 2 poşet akşam 2 poşet iç sonra sabah 1 akşam 1 pakete düşürebilirsin... hadi hayırlısı olsun inşallah:KK36:

Evet adetten önce en belirgin belirtm bu. Benim kasıklarım da çok ağrımaz çünkü regl döneminde. O yüzden regl olacağımı sadece bu akıntıdan anlıyorum. Ama bu ay kasık ağrım da çok oldu 1 hafta önceden başladı.

Ay ben de heyecenalnadım, hayırlısı olsun, çok sağol :) Regl olursam da sağlık olsun, diğer aya bakacağız :KK66:
öyle canım yeni ay yeni umut diyeceğiz:KK36:ağrıda iyi aslında soracaktım ama ya olmadıysa diyip yazmadım çünkü herkeste aynı belirtiler olmuyor benimde geçen ay en belirgin belirtim kasık ve bel ağrım olmuştu...

teşekkür ederim canım bende geçen ay kullandım hamile kaldım ama kimyasaldı... benimde 33 gün döngüm bu ay baya geç yumurtladım 20. günde bende hep 17. gün yumurtluyordum sanırım kimyasal geçirdiğim için oldu... tavsiyem inofoliği diğer adet gününe kadar kullan ben hata yaptım kullanmadım pişmanım çünkü bebeğin sağlıklı tutunmasınıda sağlıyormuş sonradan öğrendim...2 kutu al biraz pahalı ama inan değer yumurtlama haftan bitene kadar sabah 2 poşet akşam 2 poşet iç sonra sabah 1 akşam 1 pakete düşürebilirsin... hadi hayırlısı olsun inşallah:KK36:
Aynen canm ıkı kutu aldm sabah 2 aksam 2 ıcıyorm bugun 12.gunum adetın 5.gununden ıtıbaren basladm ıcmeye ıns rabbım bunu vesıle kılarda olur bebek ısteyelı 6.ayımız oldu artık endıselenmeye basladm.

öyle canım yeni ay yeni umut diyeceğiz:KK36:ağrıda iyi aslında soracaktım ama ya olmadıysa diyip yazmadım çünkü herkeste aynı belirtiler olmuyor benimde geçen ay en belirgin belirtim kasık ve bel ağrım olmuştu...
Herkeste farklı işte belirti olayı. Çok takılmayalım diyoruz ama kirpiklerin çapraz durması bile belirti mi diye konuşulduğunu gördüm ben bu forumda :D İlk defa duydum onu mesela.

Kasık ağrısı adet olacakmış gibi. Ama ondan farklı bir ağrı da oluyor ara ara sol tarafıma yakın. Nasıl anlatsam bilemdim o ağrıyı. Belli bir hat boyunca batmaya benzer bir şey ve aşağı doğru giden 2-3 saniye içinde :) böyle bir şey :D

Aynen canm ıkı kutu aldm sabah 2 aksam 2 ıcıyorm bugun 12.gunum adetın 5.gununden ıtıbaren basladm ıcmeye ıns rabbım bunu vesıle kılarda olur bebek ısteyelı 6.ayımız oldu artık endıselenmeye basladm.
hiç endişelenme sakin olursan olması daha muhtemel eğer içine sinmezse gidersin doktora test yaptırırsın hormonlarına baktırırsın tabi eşinde spermlerine baktırır.

Herkeste farklı işte belirti olayı. Çok takılmayalım diyoruz ama kirpiklerin çapraz durması bile belirti mi diye konuşulduğunu gördüm ben bu forumda :KK70: İlk defa duydum onu mesela.

Kasık ağrısı adet olacakmış gibi. Ama ondan farklı bir ağrı da oluyor ara ara sol tarafıma yakın. Nasıl anlatsam bilemdim o ağrıyı. Belli bir hat boyunca batmaya benzer bir şey ve aşağı doğru giden 2-3 saniye içinde :) böyle bir şey :KK70:
işte kısa süreli ama keskin bir ağrı oluyor adet ağrısı daha yaygın ve uzun sürüyor tek farkı bu hani diyorlarya farksız diye bence dikkat etmediklerinden öyle söylüyorlar biz maşallah pek bir dikkatliyiz sanki stresten başka işe yarıyormuş gibi:sinirli: millet reglini 7 gün geçse bile test yapmaz biz vay anam 6 gün önce yapsam çıkar mı derdindeyiz:KK45:ben düşükten sonra zor geçer diyordum valla vücut kendini öyle bir yeniliyor ki şükretmek için bu sebep bile yetiyor aslında şükür sağlıklıyız elbet gelecek bebişlerimiz:KK200:

işte kısa süreli ama keskin bir ağrı oluyor adet ağrısı daha yaygın ve uzun sürüyor tek farkı bu hani diyorlarya farksız diye bence dikkat etmediklerinden öyle söylüyorlar biz maşallah pek bir dikkatliyiz sanki stresten başka işe yarıyormuş gibi:sinirli: millet reglini 7 gün geçse bile test yapmaz biz vay anam 6 gün önce yapsam çıkar mı derdindeyiz:KK45:ben düşükten sonra zor geçer diyordum valla vücut kendini öyle bir yeniliyor ki şükretmek için bu sebep bile yetiyor aslında şükür sağlıklıyız elbet gelecek bebişlerimiz:KK200:

Yok ya ben 7 bekleyemem :confused: 1 gün geçsin yapcam hemen test, hazır testim bekliyor. Allah bazılarına peygamber sabrı vermiş demek ;)

Toparlar canım vücudun da zihnin de... Hamile kalabildiğini biliyorsun en başta yani :) aynen çok şükür ki sağlıklıyız, bebişler de annelerini babalrını bir yerlerde bekliyorlardır ;)

hiç endişelenme sakin olursan olması daha muhtemel eğer içine sinmezse gidersin doktora test yaptırırsın hormonlarına baktırırsın tabi eşinde spermlerine baktırır.
Bu ay hormon testı yaptırdm tsh 6 cıktı ona gebelık dusundugun ıcın ılac verıyorm dedı.fsh 7 lh 13 e2 49 prolaktın 10 cıktı doktor ıyı dedı ama nettende baktm lh fsh dan yuksek olmamalıymıs denıyo anlamadm.3 ay once vajınal muyenede oldum doktor yumurtalıkların ıyı temız demıstı ama bu lh benm kafamı karıstırmıyo degıl

Selam canım.

Kürtajdan sonra korunmayı, rahmin toparlanması için ve eğer olursa sağlıklı gebelik oluşamayacağı için öneriyorlar. Oldu ki bebekte bir sıkıntı oldu tekrar kürtaj olmak zorunda kaldın diyelim, daha yeni böyle bir işlem geçirdiğinden tekrar kürtaj olmak senin sağlığın için de zararlı olabilir. Böyle konularda doktorları dinlemek en mantıklısı canım. Ama olan olmuş, moralini bozma, belki çabuk toparlandın ve gebelik varsa belki de çok sağlıklı ilerleyecek. O yüzden şimdi daha henüz regl günün gelmemişken, olmamış şeylere takılma :KK66: Ben doğum yaptıktan 40 gün sonra hamile kalan biliyorum :KK70: Çatır çatır doğurdu hiç de bir şey olmadı yani mesela.
Oğluma doğum yaptıktan 2 ay sonra hamile kaldım ben tekrar, o nedenle konuyla alakası olmasa da süt korur vs hikayeleri külliyen yalan:halay:

merhaba kızlar. güne buradaki mesajlarınızı okumadan başlamıyorum. maşallah çok neşelisiniz benim aksime. moral veriyorsunuz bizlere sağolun :) bir garip oblomov bir garip oblomov @kutuphanekedisi
ah bizim ne dipte olduğumuz durumlar oldu ama inan sağlığın varsa hepsi boş önemli olan sağlık canım.. burası çok güzel insanların olduğu bir yer tabi arada istisnai durumlar olabiliyor... aylardır çok güzel paylaşımlarımız oldu moralsizken bile başka bir arkadaşımıza destek olduk.. o nedenle moral ve destek ekibi olarak hizmetinizdeyiz:KK52:bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok isteklerimiz ortak çünkü...

Bu ay umudum kalmadı artık kırmızılar iyice yoğunlaştı bugün.hayirlisi Mevla'm hakkımızda hayırlısını versin.umutlar sonraki aylara kaldı

Kizlar son 6 gun kaldi bugun akintim sefaftan beyaza dondu bazen de sarilasiyor. Bu aydan bi beklenti icindeyim insallah olurumda

Back