- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
bence bu günleri değerlendir canım çatlamış olsaydı koyu çıkmazdı bugünden itibaren çift test yap ve rengi açılıncaya kadar değerlendirinKizlar benim aklim baya karisik... Doktor 11. gün yani pazartesi günü 20 18 ve 13 mm büyüklüğünde yumurtalarin var dedi. 36 saati iyi degerlendirin dedi. Bugün 14. gün ovulasyon testi yaptim acaba yumoslar ne durumda diye ve baya koyu cikti ve pazartesiden bu yana ozellikle sol kasigimda agri var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canım spermlerin gittiği yer derken nereyi kastettin :) Tüplerden bahsediyorsan evet adet kanı ordan gelmiyor. Kalınlaşan rahim duvarı regl ile vajinadan atılıyor. Ama en başta spermler de önce rahim sonrasında tüplere doğru ilerliyor.kızlar ya kendimi çok cahil hissettim :)
adet kanı spermlerin gittiği yerden çıkıyo sanıyodum
evet canım idrar deliği farklı vajina deliği farklıkızlar ya kendimi çok cahil hissettim :)
Bir dakika benevet canım idrar deliği farklı vajina deliği farklı
onlar değil kuzum :) adet oluyoruz ya orası farklı bi yerden geliyomuş. ben farklı anlamışım :)evet canım idrar deliği farklı vajina deliği farklı
ama adet kanı vajina deliğinden akar ve cinsel ilişkide vajina deliğinden olur canımkızlar ya kendimi çok cahil hissettim :)
sen doğru anladın canım :) durun internetten resim atayım :)Bir dakika benKontes001 nın bahsettiği şeyi yanlış anlıyorum galiba :)
Hah tamam o zaman doğru anladıysam :) Aydınlandıysan sıkntı yok :)sen doğru anladın canım :) durun internetten resim atayım :)
oksa ben mi yanlış anladım anlamadımonlar değil kuzum :) adet oluyoruz ya orası farklı bi yerden geliyomuş. ben farklı anlamışım :)
aynenama adet kanı vajina deliğinden akar ve cinsel ilişkide vajina deliğinden olur canım
bugünü yarını değerlendir canım boş geçirme :) inşallah tutar.Kizlar testim bu iste
oo canım maşallah çok koyu, çatladı çatlayacakKizlar testim bu iste
İnşallah canim benimbugünü yarını değerlendir canım boş geçirme :) inşallah tutar.
tam günü canım bugünü yarını hatta öteki günüde değerlendirin inşallah yakın zamanda ilişki olmamıştır eşin bıkmasınKizlar testim bu iste
Dünü degerlendirdik canim artik yarin olur herhalde gün aşırı degerlendirmek mantıklı degil mioo canım maşallah çok koyu, çatladı çatlayacakmutlaka değerlendirrr...
bugünü es geçme tatlım bir ayda 3 gün üst üsteyle hiç birşey olmaz çok güzel koyulukta şu anDünü degerlendirdik canim artik yarin olur herhalde gün aşırı degerlendirmek mantıklı degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?