- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
aynen canım ekledim seni de mavi gözükmüyoaa ben vermişim buraya bat tarihimi o kadar çok konu varki akıl kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım ekledim seni de mavi gözükmüyoaa ben vermişim buraya bat tarihimi o kadar çok konu varki akıl kalmadı
adetin kısa sürmesinin erken yumurtlamayla olacağını sanmıyorum. sen kalmak istemiyor musun ilk hamilelik dememizde hamile kalma olasılığımız %25 tir. senin pek ihtimal görünmüyor ama olmazda diyemem Allah'ın işi buEvet âdetten hemen sonra hamile kalanlara bende rastladım. Döngümün sadece 6. ve 12. günü ilişkim oldu bu ay canım bahsettiğin o arkadaş gibi. 6. günü ilk kez korunmadık, 12. gün korunduk.
Âdetim en son 5 gün sürdü ve çok az oldu, normalde 6 gün sürerdi. Bu sefer 3. günde resmen durdu âdetim, diğer 2 gün lekelenme oldu. İlk kez yaşadım bunu. Acaba erken yumurtlama olacağının belirtisi miydi? Düşünüp duruyorum 6. günden hamile kaldım mı diye...
adetin kısa sürmesinin erken yumurtlamayla olacağını sanmıyorum. sen kalmak istemiyor musun ilk hamilelik dememizde hamile kalma olasılığımız %25 tir. senin pek ihtimal görünmüyor ama olmazda diyemem Allah'ın işi bu
Test yaptım şimdi negatif ((((
Hayırlısı canım allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin vardır bi zamanıAllah en hayırlısını versin canım. Daha yaşın genç, yaşıtız. Önümüzde uzun zaman var.
Hayırlısı canım allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin vardır bi zamanı
bi arkadaşımında 26 larda çıkmıştı doktor yüksek demişti canım. eğer psikolojik değilse ilaç veriyolar. ben kullanıyorum. emar çekildim.kızlar ya önceki yazdıklarınızı okuyordum incir prolaktini yükseltiyo yazmışsınız ben bu ay baya yedim incir tatlı ihtiyacımı gidermek amaçlı ve yararlı diye acaba yükselmiş midir geçen sene kasım ayında hormon testi yaptırmıştım 26,20 çıkmıştı sorun yok demişti doktor ama kağıtta olması gereken değer aralığı 3,34-26,74 olarak gösteriyor yani maximum olması gerekene baya yakın benim değerim
o zaman normal demişti değerlerim için bu ay regl olursam 3. gün gidip tekrar baktırayım olmadısenin kaç çıkmıştı peki kimisinin 45lerde falan çıkıyormuşbi arkadaşımında 26 larda çıkmıştı doktor yüksek demişti canım. eğer psikolojik değilse ilaç veriyolar. ben kullanıyorum. emar çekildim.
aynen canım benim hep 45 çıkıyodu. emar çekildim beyinde hipofiz bezinde bişey varmış tamda anlamdım ama. oda yumurtlamayı engelliyomuşo zaman normal demişti değerlerim için bu ay regl olursam 3. gün gidip tekrar baktırayım olmadısenin kaç çıkmıştı peki kimisinin 45lerde falan çıkıyormuş
darısı başımıza inşallah canım :)Yumurtlama gününüzü hesaplayin kızlar o zaman Allahın izniyle bebis olur :) hamis anne olarak diyorum :)
aynen canım benim hep 45 çıkıyodu. emar çekildim beyinde hipofiz bezinde bişey varmış tamda anlamdım ama. oda yumurtlamayı engelliyomuş
Yumurtlama gününüzü hesaplayin kızlar o zaman Allahın izniyle bebis olur :) hamis anne olarak diyorum :)
aynen canım 2 aydır hap kullanıyorum. düşük şuanay ya daha neler görcez duycazz bakalım geçmiş olsun canım hap mı kullanıyorsun.
evet en garanti yöntemlerden biri diye yumurtlama günümü ovulasyonla takip ettiğim 2. ay hamile kaldım ama sağlıklı gebelik değildi. nasip Rabbim ne zaman ol derse oluyor yani yumurtlama hesabı yapsakta nasip değilse olmuyor malesef
yeni yumurtlama oluyodur cnım. benim de demiştim ya 20 mm bi tane yumurtam vardı doktor dedikten 3 gün sonra çatladı.Kizlar benim aklim baya karisik... Doktor 11. gün yani pazartesi günü 20 18 ve 13 mm büyüklüğünde yumurtalarin var dedi. 36 saati iyi degerlendirin dedi. Bugün 14. gün ovulasyon testi yaptim acaba yumoslar ne durumda diye ve baya koyu cikti ve pazartesiden bu yana ozellikle sol kasigimda agri var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canım henüz yeni çatlayacak olabilir, kafanı bulandırma, gün aşırı devamKizlar benim aklim baya karisik... Doktor 11. gün yani pazartesi günü 20 18 ve 13 mm büyüklüğünde yumurtalarin var dedi. 36 saati iyi degerlendirin dedi. Bugün 14. gün ovulasyon testi yaptim acaba yumoslar ne durumda diye ve baya koyu cikti ve pazartesiden bu yana ozellikle sol kasigimda agri var. Siz ne düşünüyorsunuz?