canım hangi ilacı kullanıyorsun propycil ise gebeliğe etki etmiyor kullandığım için biliyorum ama doktor konrtolün de kullanacaksın gebelik olduğunda. ben şimdilik kullanmıyorum troid hormonlarım düzenli ama hamile kalınca bozuluyormuş heralde yine başlarsam doktor konrtolünde olacakKızlar ben gebelik istiyorum nasipse. Guatr ilacı kullanmak gebeliği etkiler mi sizce. Ben hem Demir ilacı hem de guatr ilacı kullanıyorum. Hamileliğe engel olmaz inşallah
Canım benim de tiroidlerimde nodül var, 16 yaşımdan beri doktor kontrolünde Euthrox kullanıyorum, şu an 28 yaşındayım. Hamileliğe hiç bir engeli yok. Kaldı ki hamilelerde oluşan tiroid dengesizliklerinde de bu ilacı veriyorlar zaten. Ama dozu çok önemli elbette.Kızlar ben gebelik istiyorum nasipse. Guatr ilacı kullanmak gebeliği etkiler mi sizce. Ben hem Demir ilacı hem de guatr ilacı kullanıyorum. Hamileliğe engel olmaz inşallah
Günaydın canım :)kızlar günaydın
son 3 gün yumurtlamam için bugünden itibaren çift ovu testi yapmaya başlıcam. bu ay çok ilişki olmadı sadece 2 sefer biri adetin 7. gününde biride 12. gününde...inşallah sadece yumurtlama zamanını değerlendirince tutar. birde folik asit hiç kullanmadım bu ay geçen ay inofolic kullanmıştım ama bu ay hiç bir şey yapmadım ovuyla da takibi eşim istedi diye yaptım zaten bakalım rahat takılıyorum bu ay geçen aylardan baya stresliydim ve kendimi yırtsamda işler olacağına varacağını öğrenmiş oldum
öyle canım en korktuğum şey ya kalamıyorsamdı acı da olsa öğrendim inşallah kimse bu yoldan öğrenmez sağlıklı sağlıklı bebeklerle öğrenirlerGünaydın canım :)
Hamile kalabildiğini gördüğün için şimdi en stressiz ve en umutlu olmanın tam zamanıdır :) Rast gele
Öldürmeyen acı güçlendirdi deseneöyle canım en korktuğum şey ya kalamıyorsamdı acı da olsa öğrendim inşallah kimse bu yoldan öğrenmez sağlıklı sağlıklı bebeklerle öğrenirlerama benim dırdırımın bitmesi için sanırım böyle bir şey yaşamam olgunlaşmam lazımmış
Öldürmeyen acı güçlendirdi desenebu sözün de sağlamasını yapmış olduk.. Allah daha büyük acılarla imtihan etmesin...
damlalar gözümden öylece süzüldü ki... Allahım isteyen herkese hayırlısını nasip etsin..Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime,Uykusuz kalmaktan göz altlarım çökse de,gaz sancılarını gördükçe içim acısa da,kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmeyim' diye içim sızlasın ..İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..Dudakları bal gibi aynı sen..Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allah'ıma hep şükredeyim..O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla...
(alıntı)
bizimde olacak ben inanıyorum :) sende inan.damlalar gözümden öylece süzüldü ki... Allahım isteyen herkese hayırlısını nasip etsin..
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime,Uykusuz kalmaktan göz altlarım çökse de,gaz sancılarını gördükçe içim acısa da,kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmeyim' diye içim sızlasın ..İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..Dudakları bal gibi aynı sen..Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allah'ıma hep şükredeyim..O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla...
(alıntı)
aminnnn cnm
İnsallah Yaradan Allah kimseyi bu analik duygusundan mahrum etmesin.
Tabi canım nasipten öteye yol yok çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi hamis olursunuzay ya daha neler görcez duycazz bakalım geçmiş olsun canım hap mı kullanıyorsun.
evet en garanti yöntemlerden biri diye yumurtlama günümü ovulasyonla takip ettiğim 2. ay hamile kaldım ama sağlıklı gebelik değildi. nasip Rabbim ne zaman ol derse oluyor yani yumurtlama hesabı yapsakta nasip değilse olmuyor malesef
üzülme canım. elbet bir gün olacak. sen kendini başka şeylere odakla.keşke çocukları bu kadar çok sevmeseydim.. Allah'ım vermeyeceksen al bu sevgiyi, isteği içimden devam edeyim yoluma..ne işime ne tezime ne hayata hiçbir şeye odaklanamıyorum artık.. günlerim zehir gibi.
canım dur bakalım geçmişini bilmiyorum ama anlatsana neler yaptın doktor ilaç vs vermedi mi kesin kullanmışsındır bişiler. kür falan yaptın mı sadece incir yemek yetmiyor bildiğim kadarıyla. bal çörek otu tarçın karışımınında çok iyi olduğunu duydum. hemen vazgeçme canım illa bir yol bulunur hiç olmadı tüp bebek var lütfen moralini düşürme hep yüksek tut inşallah bizlerinde kucağı dolacaktırdoktordan geliyorum. foliküle girmiş hareketlenmeye başlamış bir yumurtan yok dedi. rezervde yumurta çok ama büyümüyorlar işte ve yine büyümemişler. üstelik incir kürü yapıyorum. adetin 10. gününde 10 mm ye yakın olması gerekiyordu dedi.. bu ay da olmayacak silin beni. Allah benim anne olmamı istemiyor galiba diyorum sonra hayırlısı böyle geç olacak demek diyorum. hiçbir şeyin anlamı da faydası da yok. o büyümez olasıca yumurta büyümedi mi olmuyor. Allah istemedikten sonra büyüse de olmuyor.. ben vazgeçtim artık... imtihanımız da buymuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?