2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

1 hafta kaldı canım ne uzağı çıkan oluyo ama 8 gün kala bile.
Ya ne biliyim, daha önceleri çok yaptım çünkü 10 gün-1 hafta önceden falan :) Böyle yapınca merakım da gitmiyor üstelik. Çünkü erken yaptım ondan çıkmadı, geç döllemme ondan çıkmadı diye diye regl olana kadar baya test yaptığım oldu. Daha çok stres oldum :) Artık 9 aydan sonra baya tecrübelendim. Caanım testleri heba etmiyorum artık, bi sükunet geldi bana Ama erken gebelik testi yaparsan çıkar belki, ama onlara bile en erken 6 gün önceden haber veriyor diyorlar canım.

Ben erken yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum o yüzden belki çıkabilir. Valla biri diyo 10 gün önceden pozitif çıktı, biri diyo BAT'ımdan 7 gün sonra pozitif anca çıktı. Kadından kadına değişiyor herhalde.

Ben ilişkiden 5 gün sonra yapmıştım hamile miyim diye

Ya normalde ilişkiden 6 gün sonra ancak kanda çıkıyor. Çünkü bebek 6 gün sonra rahme yerleşiyor ve plesantasından yayılan hormon, kanda az da olsa çıkabiliyor. Bu hormonun idrarda çıkması ise en erken bundan yaklaşık bir hafta daha sonrayı buluyor (yani ilişkiden 14 gün sonra). Şimdi şöyle hesapla; tahmin ettiğin şüpheli ilişki üzerinden en azından 12-13 gün geçti mi? Cevabın evet ise idrar testini ilk idrarla bi dene bakalım :)

15 gün olmuş şüpheli ilişkiden sonra :)

Etiketlerim :) yarın sabah bi yapim o zaman. Umudum yok ama neden olmasın.
Canım herkes bi umudum yok tutturmuş :) Umutlanmak güzel şey :) Bu forumdaysak ve aklımıza test yapmak geliyorsa ve hepsinden önce korunmuyorsak illa ki umutlanacağız

Hamile adaylarına sesleniyorum burdan ; umudunuzu baskılamayın!! :) Sonuna kadar umutlanın, sonuç olumsuz olursa da umutlandığınız için asla suçululuk duymayın :) umudunuzun keyfini çıkarın :) Umudumuz olmazsa önümüzdeki ay tekrar denemeyiz bile :) Umudumuz sayesinde her ay deniyoruz öyle değil mi? Ne mutlu ki umudumuz var...

Umudumun olmama sebebi, ilişkiye yumurtlama dönemimden 1 hafta önce girmiş olmam canım. Âdet bitimimin ertesi gecesi yaşandı ilişki yani spermlerin 1 hafta yaşamış olmasi gerek ki gebe kalim ama erken yumurtladıysam olabilir.

Yaşam Varsa Umut Vardır her şeyin başı sağlık biz sağlıklı olalım ki sağlıklı sağlıklı bebişlerimiz gelsin

Anladım canım hayırlısı olsun o zaman :) Spermler için 3 gün yaşıyor diyorlar, inşallah o dönemlerde yumurtlamışsındır :) Bir dahakine ovulasyon testleriyle takip etmeyi deneyebilirsin canım

diğer bir hafta boyunca hiç ilişki olmadı mı? ayrıca adet bitimi sonrası hamile kalanlar var bayadır buralardayız neler duyduk hatta eski topikten bir arkadaşımız adetin 12. gününden sonra hiç ilişkisi olmamasına rağmen hamile kaldı Rabbim ol derse olur canım

Kontes001 canım beni de ekle bari burası güzelmiş diğer topik çok kalabalık...kimyasaldan dolayı herhangi bir değişiklik olmazsa inşallah bat 15 kasım. bu ay pek asılmayacaktım bu ayı boş geçelim istiyordum ama eşim bir an önce olsun istiyor diğerinde baya bir heveslenmişti arkadaşlarına falan baba olcam diye söylemiş hatta o nedenle ovuyla takip edicem bakalım bugün 15. gün daha koyulaşma yok testlerde gerçi 17. gün koyulaşıyor benim testler bu arada ben solitarywoman nickimi değiştirdim

Evet âdetten hemen sonra hamile kalanlara bende rastladım. Döngümün sadece 6. ve 12. günü ilişkim oldu bu ay canım bahsettiğin o arkadaş gibi. 6. günü ilk kez korunmadık, 12. gün korunduk.

Âdetim en son 5 gün sürdü ve çok az oldu, normalde 6 gün sürerdi. Bu sefer 3. günde resmen durdu âdetim, diğer 2 gün lekelenme oldu. İlk kez yaşadım bunu. Acaba erken yumurtlama olacağının belirtisi miydi? Düşünüp duruyorum 6. günden hamile kaldım mı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…