2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Benimde sarı akıntım başladı çok şükür bi sıkıntım yok kaşık ağrısı dışında oda arada oluyor dinleniyorum hemen

Benimde sarı akıntım başladı çok şükür bi sıkıntım yok kaşık ağrısı dışında oda arada oluyor dinleniyorum hemen
SARI AKINTI NORMAL DİYE BİLİYORUM:))) BOL BOL DİNLEN SAKIN BİR YERLERE UZANMA ZORLAMA KENDİNİ BEBİŞİN TUTUNMA ZAMANLARI ŞİMDİ:)

SARI AKINTI NORMAL DİYE BİLİYORUM:))) BOL BOL DİNLEN SAKIN BİR YERLERE UZANMA ZORLAMA KENDİNİ BEBİŞİN TUTUNMA ZAMANLARI ŞİMDİ:)
Aynen cnm dinleniyorum pek bişeyle uğraşmıyorum
Benim bebek çok nazlı olucak
Akşam erkenden yat sabahın köründe kalk işkençe yemimle

Kızlar napiyosunuz nasilsiniz L laracraft tebrik ederim canım inşallah sağlıkla geçsin günler bebısıni kucağına al valla 9 ay hep bi şey çıkıyor ilk zamanlar aman tutunsun sonra aman ikili dörtlü testleri temiz çıksın böyle devam ediyor:) Ben de son aya girmek üzereyim hemoroid ile uğraşıyorum inşallah doğuma kadar toparlarim maya_gallo canım bol bol rabbi hebli mines Salihin oku ben o duaya çok inanıyorum. Rabbim en en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin

Iyi olduguna cok sevindim canim. Insallah sen de saglikla alirsin kucagina bebegini. Simdiden hayirli olsun. Dualarin gucune ben de inaniyorum. Insallah benim de yuzum gulecek bir gun Allah'in izniyle.

Sağol cnm benim belirtim hiç yok bu iyimi kötü mü bilemedim
İnsan herşeye takıyor işte acaba diyorum kan değerim yükselmiyor da ondan mı belirtim olmuyor sadece çabuk yoruluyorum başka bişey yok

Sağol cnm benim belirtim hiç yok bu iyimi kötü mü bilemedim
İnsan herşeye takıyor işte acaba diyorum kan değerim yükselmiyor da ondan mı belirtim olmuyor sadece çabuk yoruluyorum başka bişey yok
Canım hiç üstüne düşme bende de hiç bi belirti olmamıştı çok sonralarda başladı mide yanmalari fln. Adet günün geçtiyse gitsene doktora keseyi görüp rahatlarsın

Canım hiç üstüne düşme bende de hiç bi belirti olmamıştı çok sonralarda başladı mide yanmalari fln. Adet günün geçtiyse gitsene doktora keseyi görüp rahatlarsın
Cnm doktorum kasımın 2 haftasına gel deri hem kalp atışını hemde bebeği görürüz dedi
Doktorum çok rahat beta artışına bile gerek görmedi adetimin 30 günü beta 120 çıktı

Günaydın kızlar
Ya ben sanki hiç hamile değilmişim gibi ya anlamıyorum acaba bir sorun mu var ondan mı böyle
Pazartesi tekrar gidicem doktora inşallah bir problem yoktur ya da evham mı yapıyorum bilmiyorum

Günaydın kızlar,
2 gun once kan verdim bhcg 25.96 cikti.
Fakat son adet tarihim 12 eylul.
Endiseleniyorum bir olumsuzluk olacak diye..

Canm normalde hep duzensiz bazen 38 bazen 40 bazen 45 gunde bir oluyor. Cok duzensiz o sebeple net bisey diyemiyorm.
O zaman geç döllenmedir senin ki bekle bakalım doktor tekrar kan istemiştir senden iki gün sonra
Benim doktorum tekrar istemedi adetimden 1 gün sonra kan verdim 120 çıktı başka da kan vermedim bende senin gibi endişeleniyorum valla allah yardımcımız olsun

Evet tekrar kan vericem p.tesi
Rabbim yuzumuzu guldursun insallah.

Neyin belirtisi canm. Varsada cok yenidir belki ondan yok olumsuz dusunme dicem de bende ayni durumdaym :)
Takipteyim cnm bende seni
İnşallh güzel sonuçlar alırız ikimizde
Belirti derken ne kusma ne mide bulantısı hiçbişey yok onu yazdım.. beta yükseldikçe bu belirtiler çıkar benim acaba yükselmiyormu ondan dedim pazartesi doktora gidersem biraz olsun netleşirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…