SARI AKINTI NORMAL DİYE BİLİYORUM:))) BOL BOL DİNLEN SAKIN BİR YERLERE UZANMA ZORLAMA KENDİNİ BEBİŞİN TUTUNMA ZAMANLARI ŞİMDİ:)Benimde sarı akıntım başladı çok şükür bi sıkıntım yok kaşık ağrısı dışında oda arada oluyor dinleniyorum hemen
Aynen cnm dinleniyorum pek bişeyle uğraşmıyorumSARI AKINTI NORMAL DİYE BİLİYORUM:))) BOL BOL DİNLEN SAKIN BİR YERLERE UZANMA ZORLAMA KENDİNİ BEBİŞİN TUTUNMA ZAMANLARI ŞİMDİ:)
KIRMIZI KART YEDİM
İnşallah bu ay ikinizde hamile kalacaksınız dua ediyorum sizin içinBendensin canim uzulme. Anca beraber kanca beraber
Yeni bir sayfa aciyoruz bu ay, oyle dusun
İnşallah bu ay ikinizde hamile kalacaksınız dua ediyorum sizin için
Kızlar napiyosunuz nasilsinizL laracraft tebrik ederim canım inşallah sağlıkla geçsin günler bebısıni kucağına al valla 9 ay hep bi şey çıkıyor ilk zamanlar aman tutunsun sonra aman ikili dörtlü testleri temiz çıksın böyle devam ediyor:) Ben de son aya girmek üzereyim hemoroid ile uğraşıyorum inşallah doğuma kadar toparlarim maya_gallo canım bol bol rabbi hebli mines Salihin oku ben o duaya çok inanıyorum. Rabbim en en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
Sağol cnm benim belirtim hiç yok bu iyimi kötü mü bilemedimKızlar napiyosunuz nasilsinizL laracraft tebrik ederim canım inşallah sağlıkla geçsin günler bebısıni kucağına al valla 9 ay hep bi şey çıkıyor ilk zamanlar aman tutunsun sonra aman ikili dörtlü testleri temiz çıksın böyle devam ediyor:) Ben de son aya girmek üzereyim hemoroid ile uğraşıyorum inşallah doğuma kadar toparlarim maya_gallo canım bol bol rabbi hebli mines Salihin oku ben o duaya çok inanıyorum. Rabbim en en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
Canım hiç üstüne düşme bende de hiç bi belirti olmamıştı çok sonralarda başladı mide yanmalari fln. Adet günün geçtiyse gitsene doktora keseyi görüp rahatlarsınSağol cnm benim belirtim hiç yok bu iyimi kötü mü bilemedim
İnsan herşeye takıyor işte acaba diyorum kan değerim yükselmiyor da ondan mı belirtim olmuyor sadece çabuk yoruluyorum başka bişey yok
Cnm doktorum kasımın 2 haftasına gel deri hem kalp atışını hemde bebeği görürüz dediCanım hiç üstüne düşme bende de hiç bi belirti olmamıştı çok sonralarda başladı mide yanmalari fln. Adet günün geçtiyse gitsene doktora keseyi görüp rahatlarsın
Döngün kaç gün ?Günaydın kızlar,
2 gun once kan verdim bhcg 25.96 cikti.
Fakat son adet tarihim 12 eylul.
Endiseleniyorum bir olumsuzluk olacak diye..
Döngün kaç gün ?
O zaman geç döllenmedir senin ki bekle bakalım doktor tekrar kan istemiştir senden iki gün sonraCanm normalde hep duzensiz bazen 38 bazen 40 bazen 45 gunde bir oluyor. Cok duzensiz o sebeple net bisey diyemiyorm.
O zaman geç döllenmedir senin ki bekle bakalım doktor tekrar kan istemiştir senden iki gün sonra
Benim doktorum tekrar istemedi adetimden 1 gün sonra kan verdim 120 çıktı başka da kan vermedim bende senin gibi endişeleniyorum valla allah yardımcımız olsun
Amin cnm bende de belirti yok ona canım sıkılıyorEvet tekrar kan vericem p.tesi
Rabbim yuzumuzu guldursun insallah.
Amin cnm bende de belirti yok ona canım sıkılıyor
Takipteyim cnm bende seniNeyin belirtisi canm. Varsada cok yenidir belki ondan yok olumsuz dusunme dicem de bende ayni durumdaym :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?