• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim ben bu yil sonuna kadar sure koydum kendime. Hem doktorum yil sonuna kadar hamile kalabilirsin demisti onu beklemek istiyorum, hem de icimden artik hic gelmedigi icin canim doktora gitmek istemiyor. Duygularim biraz karisik. Depresyona girmekten korkuyorum acikcasi. Yumurtam gelisiyor, catliyor, rezervim iyi, hormon degerlerim normal, tupler acik, 9 ay once laparoskopi ve histereskopi oldum, rahimde bir sorun yok, sperm testimiz de normal. Artik bu bebek daha neyi bekliyor inan ki anlayamiyorum.
:KK53:
Yumurta takibi yaptır bir ay da olsa
İle yarıyor demek ki her gün daha da koyulaşıyor Perşembe’ye gidicem doktora Allah’ın izniyle minik zeytinim büyüyor rabbim sizlere de nasip etsin

Canim ben bu yil sonuna kadar sure koydum kendime. Hem doktorum yil sonuna kadar hamile kalabilirsin demisti onu beklemek istiyorum, hem de icimden artik hic gelmedigi icin canim doktora gitmek istemiyor. Duygularim biraz karisik. Depresyona girmekten korkuyorum acikcasi. Yumurtam gelisiyor, catliyor, rezervim iyi, hormon degerlerim normal, tupler acik, 9 ay once laparoskopi ve histereskopi oldum, rahimde bir sorun yok, sperm testimiz de normal. Artik bu bebek daha neyi bekliyor inan ki anlayamiyorum.
:KK53:
Maşallah herşey yolunda görünüyor çok iyi bu, bebiş de gelecektir yakında Allah'ın izniyle. biz 11. ayımızda aldık haberi ama ben de pko vardı sanırım (sadece bir doktor dedi) bitkisel takviyeler denediğim ay geldi bebiş. rahim duvarınızda incelik ya da kalınlık var mı onu da sorun bir daha giderseniz benim inceydi onun için de nar suyu içmiştim.

Bilmeyenler icin yaziyorum ben 21 ekimde dogum yaptim kizlar ama bebisimi kucagima alamadan kuveze koydular cigerine su kacmis ve 3 hafta erken geldigi icin haftasini tamamlatacaklar. Ah hamile kalmakla bitmiyormus bu isler Allah hepimize yardimci olsun insallah dualarinizi bekliyorum.

120 çıktı cnm çok şükür bi sorun yok :))

Canim sonucun cok guzel hayirlisi olsun Allahim daim etsin sag salim kucagina al.bebisini insallah:KK200::nazar:

Bilmeyenler icin yaziyorum ben 21 ekimde dogum yaptim kizlar ama bebisimi kucagima alamadan kuveze koydular cigerine su kacmis ve 3 hafta erken geldigi icin haftasini tamamlatacaklar. Ah hamile kalmakla bitmiyormus bu isler Allah hepimize yardimci olsun insallah dualarinizi bekliyorum.

Canim sonucun cok guzel hayirlisi olsun Allahim daim etsin sag salim kucagina al.bebisini insallah:KK200::nazar:
Canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun :KK43:
Dilerim allahtan hiç bişeycik olmaz inşallah
Yüreğini ferah tut sen
Benim de dün bir iki damla pembe leke geldi korkudan geberdim düşük mü yapıyorum diye çok şükür ki arkası gelmedi hamile kalmakta iş bitmiyor :(

Canim yaa cok iyi cikmis sonucun masallah. Tebrik ederim. Sen nasilsin bu arada? Basladi mi bulantilar filan?
Sonucum güzel çıktı da dün pembe lekelenmem oldu bi kaç Damla yüreğim ağzımda gezdim düşün..
ya ne zor ya allahım kolay ve sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize

Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun. Cok sevindim. Cok gecmis olsun ayrica da. Insallah tez zamanda saglikla cikar hastaneden bebisin
:nazar::nazar:
:nazar::nazar:

pembeyse korkma canım ama doktoruna söyle
Doktorum devamı gelmediyse önemli değil dedi
N bilim hani pembeyse arkası gelir felan yazmışlardı önce ben de korktum insan ister istemez korkuyor.
Allah’a emanet ben ne yaparsam yapayım elimden bişey gelmiyor ki
Rabbime emanet ettim verende o alanda o...
ama almasın büyütsün içimde allahım sizlere de versin korkusuz endişesiz hamilelikler yaşatsın dilerim

Bebegine kavusmussun şükür canim inşallah yakin zamanda da sağlığına kavuşur gününü tamamlar da kucağına alırsın hayırlısıyla. Rabbim acil sifalar versin.

N bilim hani pembeyse arkası gelir felan yazmışlardı önce ben de korktum insan ister istemez korkuyor.
ama almasın büyütsün içimde allahım sizlere de versin korkusuz endişesiz hamilelikler yaşatsın dilerim
amin canım amin... kaybetmesi çok zor oluyor çok...

Hic germe kendini canim her sey iyi olacak insallah. Benim de bugun 3. gunum. Bu ay dersime cok siki calisacagim. :)

Back