Gözün aydın canım. Gördün mü bak boşuna üzdün kendini belirti aradın. Artik bundan sonra hep olumlu şeyler düşün annesi o da sana sıkı sıkı tutunsunKızlar kesem oluşmuş 10 mm çok güzel deri haftasıyla uyumlu çok şükür allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin
Kızlar kesem oluşmuş 10 mm çok güzel deri haftasıyla uyumlu çok şükür allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin
Canim kisiden kisiye degisir diye biliyorum sakin ol aksi bir sey olsa hissediyor insanKızlar ya benim hiç belirtim Yok
bu nasıl bi hamilelik anlamadım :)
Herkes normalde 6 haftasında belirti Yaşar yaşamayanda var tabi ama ne bilim bizim bebiş pek anasına kuymıyor allahım ters bişeyler olmasında
Canm benm bulantm falan 8.haftdan sonra basladı ayrıca ılla belırtı olacak dıye bısey yok benm arada bulantm olmasa hamıleym demezdm.o yuzden sakın ol ve hamılelıgın tadını cıkar aklına kotu seyler getırme dua et bol bolKızlar ya benim hiç belirtim Yok
Herkes normalde 6 haftasında belirti Yaşar yaşamayanda var tabi ama ne bilim bizim bebiş pek anasına kuymıyor allahım ters bişeyler olmasında
Canımmmmmmm hamilemisinnnnnnKızlar kesem oluşmuş 10 mm çok güzel deri haftasıyla uyumlu çok şükür allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin
Kızlar ya benim hiç belirtim Yok
Ciktik canim cok sukur hastaneden
Ben 52 kilo ile hamile kaldim 67 kiloyla dogum yaptim
KIz sen yaşıyormusun mübarekCanımmmmmmm hamilemisinnnnnn
Sağol cnm ya güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. N bilim kardeşimde hamike ya kıyaslıyorum ondan sanırım. Ama haklısı herkesin bünyesi farklı tepki veriyor bol bol dua ediyorum allah korusun bebeklerimiziCanm benm bulantm falan 8.haftdan sonra basladı ayrıca ılla belırtı olacak dıye bısey yok benm arada bulantm olmasa hamıleym demezdm.o yuzden sakın ol ve hamılelıgın tadını cıkar aklına kotu seyler getırme dua et bol bol
Başlasın artıkBen 0 belirti :)
8 9 dan sonra başladı
Çok mutlu oldum senın adına maşallah alalh tamamını erdirsin ..ben ramazan bayramında gene düşük yaptım bekliyorum nasip olursa ..ikinci kez düşük oldu :.ama senın adına çok sevindimKIz sen yaşıyormusun mübarek
Hoşglmişsin yeni canım darısı başına olsun inşallah
özledik seni ya deli
Eeeee doktora gittin mi benim eşim ilaç kullandı bu ay oldu. Bence bi sorun olmasa ikidir düşük olmaz canm geç kalmadan doktora gitÇok mutlu oldum senın adına maşallah alalh tamamını erdirsin ..ben ramazan bayramında gene düşük yaptım bekliyorum nasip olursa ..ikinci kez düşük oldu :.ama senın adına çok sevindim
Doktora gittim hiç bir sorun yok hatta check-up’ yaptırdım .. nasip diyelim canım ..inşallah hayırlısıyla gelirEeeee doktora gittin mi benim eşim ilaç kullandı bu ay oldu. Bence bi sorun olmasa ikidir düşük olmaz canm geç kalmadan doktora git
Dilerim en yakın zaman da olur bende haftaya kalp atışını dinlemeye gidicemDoktora gittim hiç bir sorun yok hatta check-up’ yaptırdım .. nasip diyelim canım ..inşallah hayırlısıyla gelir
İnşallah hayırlısıyla ..çok bekledin sabırla ..inşallah bebeğin pıtt pıtt kalp atışıyla dünyalar senin olacakDilerim en yakın zaman da olur bende haftaya kalp atışını dinlemeye gidicem
Amin inşallah cnm benimİnşallah hayırlısıyla ..çok bekledin sabırla ..inşallah bebeğin pıtt pıtt kalp atışıyla dünyalar senin olacak
Evet bir göz attım eskilerden herkes hamile kalmış yada Doğum yapmış maşallah ..ben aktif olmadım çünkü çok kafayı takıyordum heray kendımi dinlemekten ve hüsrana uğramaktan yorulmuştum ..birde düşükler olunca ..kafaya takmamak için uzak durmuştum ..ama artık yendim bu durumu umursamıyorum takip etmiyorum kendimi :) ama bu ay bişiler var gibi :)))Amin inşallah cnm benim
Sen nasılsın bi ara baya uzak kaldın hani bizde çok aktif değiliz burda çünkü kimse kalmadı herkes dağıldı. Hamile olan kaçtı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?