2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Herkeste belirti olacak diye birsey yok ki canim.
Hayrlisiyla Rabbim yuzumuzu guldurur insallah. Cok yeniyse belirti olmaz diyorlar zaten 6. Haftadan snra basliyormus genelde

Kızlar beren20 bir garip oblomov Kontes001
Doktor bana decavit verdi 1 hafta içinde 3 kilo aldım çok kötüyüm
62 dim şimdi 65 sinirlerim mahvoldu. İştahımı çok açıyor bu ilaç bol bol su içiyorum ama yine dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bir ayın sonunda sanırım 80 kilo olurum...
ne yapabilirim bu süreçte sağlıklı kilo almadan spor yürüyüş yemek biçimi bana tavsiye verin kuzular morelim bok gibi ağlamak üzereyim

Bulantilarin basladiginda yiyemeyeceksin merak etme ben 16 kilo aldim 36. Haftada dogum yaptim 40 hafta bekleseydim 20 kilo alirdim 67 ile doguma girdim bugun 8. Gun 62ye dustum bile hic moralini bozma hamileliginin ilk 3 ayinda yuruyus agir egzersiz diyet yasak en fazla 20 dk yuruyebilirsin. Sen bebisine odaklan hic merak etme kiloyu takma kafana. 3. Ay dolduktan sonra diyetisyene gidersin sana yeme duzeni olusturur. Protein agirlikli brslen tok tutar seni.

L laracraft canim birde c vitamini al mandalina portakal ozellikle kivi ye ve decaviti sakin birakayim deme cunku bagisikligin dusecek ve grip olacaksin ben hamile kalir kalmaz oldum ve atlatmam cok uzun surdu ben sana simdiden yazayimda sen onlemini al ben 3 ay boyunca bogaz akintisi cektim berbatti hem bulanti hem akinti gevem gunduzume karismisti

L laracraft hamur işi beyaz ekmek tatlı abur cubur yeme canım çocuğa faydası yok hep sen kilo alıyosun. Kan ilacını da kullam kan değerlerin düşer.

L laracraft hamur işi beyaz ekmek tatlı abur cubur yeme canım çocuğa faydası yok hep sen kilo alıyosun. Kan ilacını da kullam kan değerlerin düşer.
Bulantım vs hiçbişeyim yok ilaç aşırı iştah açıyor bende bugünden itibaren protein ağırlıklı beslenicem anca kurtulurum kilo derdinden
Geceleri içerim o zaman decaviti
Kız zaten kan değerim normalin üstünde ama bende hiç belirti yok hamile değilim sanki 5 haftanın içindeyim.
Yorgunluk ve göğüslerimin büyümesi harici bişey yok bende belki de bulantım olmayacak

Bu arada bebeğin nasıl oldu çıkardın mı hastaneden dualarım seninle valla hamile kalmakla iş bitmiyor askl doğduktan sonra başlıyor maraton

Canım kızların dedikleri doğru eger bulantin olursa yiyemezsin zaten. Ve hamurisi falan yeme besin degeri yuksek olan seyler yemeye çalış. Benim bulantim 6+3 te başladı hala devam ediyor. İnşallah sende bulantı falan olmaz zor gercekten.

Kız hiç belirtim yok valla bulantıya razıyım olsun yani
Böyle hamile değilmişim gibi hissediyorum işte dikkat edicem bundan sonra ilk zamanlar iştahım çok açılmıştı bide ödem var sağolsun inek memesi gibi oldu benim göğüsler...
burda 6 hafta yazıyor ama 5 haftalık oldu :)
Düzeltemedi bir türlü

L laracraft bende 52 ile hamile kaldım 64 le doğum yaptım bugn. 33+2 de küvezdeler şimdi bebekler
Ayyyyyy hayırlı olsun canm benim :)
Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin küçük kuzularınla sana bir ömür boyu mutluluklar cnm
İyiler demi sağlık sıkıntısı yoktur inşallah darısı hepimizin başına olur inşallah maya_gallo

Canim benim su ara is yogunlugundan fazla yazamasam da seni takip ediyorum. Insallah her sey yolunda gidecek hic merak etme. Ben de 10. gunumdeyim bu ay daha. Yumurtlama gunlerini iple cekiyorum artikkkkkk!!!
Bana dua et canim olur mu?

Hayırlı olsun canım rabbim sağlık sıhhat versin bebislerine

Allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin canim. Insallah saglikla evinize cikarsiniz bir an once.
[/QUOTE
Teşekkür ederim kızlar. Darısı başınıza inşallah. Erken doğdukları için küvezdeler malesef

Canim benim su ara is yogunlugundan fazla yazamasam da seni takip ediyorum. Insallah her sey yolunda gidecek hic merak etme. Ben de 10. gunumdeyim bu ay daha. Yumurtlama gunlerini iple cekiyorum artikkkkkk!!!
Bana dua et canim olur mu?
Dualarım seninle cnm inşallah bu ay olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…