• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Valla olursa adetten önce de çıkıyor kardeşimin ki adet günü 775 çıkmıştı 3 gün önce yapsana çıkarmış
Hani biz erken felan diyoruz ya hikaye zaten olsa silikte
olsa dakkasına çıkıyor
Hayır canım o kişiden kişiye değişir. Adet günü yapıp çıkmayan bir hafta sonra çıkan da çok var

Burda negatif gorunuyor....ben hamile kaldigim ay adetten bir gun once bebetime marka(asla onermiyorum) testle hayalet cizgi gormustim degerim 83 tu...en guzeli adet gununu beklemek.

Evet bebetime markasiyla benim de cok kotu deneyimlerim var. Ben laboquick kullaniyorum cok da memnunum.

Temmuz ayinda bir kimyasalim olmustu. Onda da bata bir gun kala sabah ilk idrarla test yapmistim negatifti. Ayni gunun gecesi bir kez daha yaptim, bu kez kabak gibi pozitifti. Ama iste ertesi sabahina regl olmustum maalesef. Yine de ilk pozitif gorusumdu o yuzden cok fazla uzulmemistim. Yani bat gunune kadar negatif cikmasini normal buluyorum aslinda ben de. Bat yarin :)

Evet bebetime markasiyla benim de cok kotu deneyimlerim var. Ben laboquick kullaniyorum cok da memnunum.

Temmuz ayinda bir kimyasalim olmustu. Onda da bata bir gun kala sabah ilk idrarla test yapmistim negatifti. Ayni gunun gecesi bir kez daha yaptim, bu kez kabak gibi pozitifti. Ama iste ertesi sabahina regl olmustum maalesef. Yine de ilk pozitif gorusumdu o yuzden cok fazla uzulmemistim. Yani bat gunune kadar negatif cikmasini normal buluyorum aslinda ben de. Bat yarin :)
Ben yazıyorum da dün aklıma geldi adetimden 2 gün önce yapmıştım hamile kaldığım ay negatifti günüm geçti 2 gün yaptım silik çıkmıştı
Öncesinde takılma adet olmadığın müddetçe umut vardır her daim
Bazen insan umutsuz oluyor ama yine de umudumuzu kaybetmeyelim derim

:deli:Gece kalktım açlıktan ölmüşüm mandalina yedim bi sürü :))))
Şimdi yine öyle açlıktan ölüyorum ve göğüslerim yeni ağrıma başladı belki de vardır bebiş belki de gelmiştir içime düşmüştür kuzum
Bugün umutlu başladım az kaldı Doğum günüme eğer varsa annesine yeni yaş hediyesi olucak :KK200::KK200::anneadayı:

Şimdi yine öyle açlıktan ölüyorum ve göğüslerim yeni ağrıma başladı belki de vardır bebiş belki de gelmiştir içime düşmüştür kuzum
Bugün umutlu başladım az kaldı Doğum günüme eğer varsa annesine yeni yaş hediyesi olucak :KK200::KK200::anneadayı:
canım testin varsa test yapsana sanırım senin adet günün bugünler

ay canım hadi inşallah güzel haberler verirsin bu ay:KK68::dua:

günaydın canım nasılsın
Güzellerim benim iyiyim test yapmıcam dün yaptım negatifti :)
Bu ay pek umudum yok ta morelim de bozuk değil iyiyim yani :)
Sen ne yapıtın tüp bebek diyordun aşılama denedin mi
ay canım hadi inşallah güzel haberler verirsin bu ay:KK68::dua:
Gönül bu güzel dileklerinin gerçekleşmesini ister
Kaplumbağa gibi yerimizde sayıyoruz :D
İnşallah olmam olursam da ne yapım elimden bişey gelmez

Güzellerim benim iyiyim test yapmıcam dün yaptım negatifti :)
Bu ay pek umudum yok ta morelim de bozuk değil iyiyim yani :)
Sen ne yapıtın tüp bebek diyordun aşılama denedin mi

Gönül bu güzel dileklerinin gerçekleşmesini ister
Kaplumbağa gibi yerimizde sayıyoruz :KK70:
İnşallah olmam olursam da ne yapım elimden bişey gelmez
CANIM BENİM AŞILAMAYI YAPTIM BEN NEGATİFTİ TÜPÜ ARAŞTIRIYORUM ŞİMDİ

CANIM BENİM AŞILAMAYI YAPTIM BEN NEGATİFTİ TÜPÜ ARAŞTIRIYORUM ŞİMDİ
Sperm değerleri düşük mü eşinin canım zaten aşılama ilişkinin kolaylaştırılmış hali gibi ketatralle spermler daha yakına bırakılıyor
Bence de tüp araştır ikiz olsun bi seferde kurtul :)

Ben yazıyorum da dün aklıma geldi adetimden 2 gün önce yapmıştım hamile kaldığım ay negatifti günüm geçti 2 gün yaptım silik çıkmıştı
Öncesinde takılma adet olmadığın müddetçe umut vardır her daim
Bazen insan umutsuz oluyor ama yine de umudumuzu kaybetmeyelim derim

Gunaydin canim bugun bat gunum ama adet olmadim. Kendime dun gece totem olsun diye hamilelik takvimi olusturdum. Du bakalim
:halay:

Eklentiler

• 20171019_125251.jpg
    20171019_125251.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 43
Back